Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho. Třeba dneska sem si dal k zádům legpress a lýtka. Nemyslete si, že na ně kašlu.
výmluvy,vezmi si příklad a to má větší problém než ty..
Čo ako chcel týmto básnik povedať .Tohto "borca" uvádzať ako príklad?!,zrejme patrí medzi tých čo sebe a druhým potrebujú za každú cenu niečo dokazovať,že sa pri tom môže akurát ešte viac zmrzačiť?, to je asi pre neho nepodstatné
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho. Třeba dneska sem si dal k zádům legpress a lýtka. Nemyslete si, že na ně kašlu.
výmluvy,vezmi si příklad a to má větší problém než ty..
Čo ako chcel týmto básnik povedať .Tohto "borca" uvádzať ako príklad?!,zrejme patrí medzi tých čo sebe a druhým potrebujú za každú cenu niečo dokazovať,že sa pri tom môže akurát ešte viac zmrzačiť?, to je asi pre neho nepodstatné
nejde ani tak o video ale o princip..to že když napíše že nemůže cvičit nohy.že jde pak 30min pěšky jsou výmluvy..ok?to je vše!
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Mrtváč, pravda, sem dělal asi 3x, protože nemám pásek a bez pásku se mi nechce dělat.
Takže když zvedáš ze země pytel cementu, nasazuješ si lifterskej opasek? WTF? Koukni se někdy na lifterský programy, 75% lifterskýho cyklu je bez vybavení, mimo sezonu zpravidla bez vybavení komplet.
A jestli je 80kg na dřepu Tvůj max, vykašli se na nějakej šestifázovej objem a začni aspoň roční silovou přípravou - pak si dáš nějakou šestitýdenní objemovku, kdy budeš moct pracovat s chlapskejma váhama a naházíš na sebe víc steaků, než za celej rok s barbie činkama.
Nemyslím to rozhodně špatně, jen říkám, že když Ti tu raděj kluci, který maj pod železem najeto deset, patnáct let, tak bys je měl rozhodně poslouchat.
Jsemt to jenom lehce proletěl a to se některým z vás chce chodit do fitka jen na bicák a tricák?
Kdybys nekdy zazil opravdu tvrdy trenink rukou, tak by ses takhle blbe neptal :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jsemt to jenom lehce proletěl a to se některým z vás chce chodit do fitka jen na bicák a tricák?
vsadim se o pikslu proteinu, ze kdyby jel nohy stejne jako ruce, tak ma do tri mesicu o pet kilo vic
Nevím proč tu ze mě děláte čů*áka, kterej sere na nohy jako v reklamě. A ano, chce se mi.
Tady asi radši končím, protože mi to přijde už jako hádky o politice.
Nejspíš pojedu 3x týdně a když bude takovej volnější týden ve škole tak 6x. Není nad to to střídat. Nechce se mi jezdit furt to samý (akorát měnit váhy), to je pak jako život důchodce, který si jede každý ráno nakoupit do kaufu (akorát pokaždý platí víc).
poznas to sam az budes do fitka chodit dva,tri,pet let... uvidis, ze tam 90% lidi vypada furt stejne, troufam si rict furt stejne spatne.. a tady je kamen urazu, nekdo si necha poradit a nekdo ne, takze si trenink rozdel na 3x treba prsa,biceps, zada, triceps a nohy,ramena, zacni vzdy zakladnim cvikem kde si das nejake rozcvicovaci a potom 3 pracovni serie, k tomu hod nejake 2 doplnkove cviky a dobry, nebo si to rozdel treba na 2x, prsa,zada, ramena a nohy,biceps,triceps
vsadim se o pikslu proteinu, ze kdyby jel nohy stejne jako ruce, tak ma do tri mesicu o pet kilo vic
Nevím proč tu ze mě děláte čů*áka, kterej sere na nohy jako v reklamě. A ano, chce se mi.
Tady asi radši končím, protože mi to přijde už jako hádky o politice.
Nejspíš pojedu 3x týdně a když bude takovej volnější týden ve škole tak 6x. Není nad to to střídat. Nechce se mi jezdit furt to samý (akorát měnit váhy), to je pak jako život důchodce, který si jede každý ráno nakoupit do kaufu (akorát pokaždý platí víc).
protoze je to pravda
a protoz je to tak snadne
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
...pretoze ked napises taku somarinu ako "nebudem cvicit nohy vtedy, ked budem musiet ist 3km domov pesi" tak sa nemozes cudovat...podla mna 3km pesi domov je idealny cooldown po treningu noh.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru