8Shade - bývalý log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 8Shade - bývalý log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 8Shade - bývalý log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
8Shade

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout D :

Dřepy :
- golden (2 min rest)
☞ 5x72,5 Kg
☞ 5x72,5 Kg
- other (90s rest)
☞ 5x65 Kg
☞ 5x65 Kg
☞ 5x65 Kg
☞ 5x65 Kg
☞ 5x65 Kg
☞ 5x65 Kg
- těžké, tělo nebylo dobře zregenerované od minule

Zakopávání (rest 90s) :
☞ 8x4 závaží
☞ 8x4 z
☞ 8x4 z
- akorát

Výpony na legpressu (rest 90s) :
☞ 15x50 Kg
☞ 15x50 Kg
☞ 15x50 Kg
- technicky a pomalu

Břicho :
- různé cviky

Dnešek nestál za nic. Nejen že jsem skoro od rána po včerejším plavání nemohl chodit, protože mi lýtka vůbec nezregenerovaly, ale najednou jak jsem byl celej zesláblej se svalovkou tak mi nějak nešla technika dřepu. Skoro jak kdybych ho dělal poprvý. Přitom jsem ho jezdil 3x tejdně doposud bez problémů. Proto jsem se rozhodl, že přehodím ty výpony z tréninku D do trénink B a naopak, kde v B pojedu jen lehce (abych se zas neodvařil při plavání) a v D pojedu těžce, to už budu mít po dřepech. První tejden při změně tréninku je holt vždycky těžkej, než si tělo trochu zvykne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 2

BEAR Workout A :

Bench press :
- golden (2 min rest)
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
- ke konci už těžké ale od minule + 1 série

Přítahy VČ v předklonu - podhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x55 Kg
☞ 5x55 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
- dobré, od minule +1 série

Tlaky s jednoručkami (rest 90s) :
☞ 8x17,5 Kg
☞ 8x17,5 Kg
☞ 6x17,5 Kg
- těžké

Bicepsový zdvih s EZ (rest 90s) :
☞ 8x27,5 Kg
☞ 6x27,5 Kg
☞ 4x27,5 Kg
- těžké, zkusil jsem s EZ a je to jiný úhel, nezvyk

Francouzské tlaky s EZ tyčí (rest 90s) :
☞ 10x22,5
☞ 10x22,5
☞ 10x22,5
☞ 8x22,5
- těžké, ruce jsem měl už odvařený

Dneska jsem měl strašně moc energie, vůbec mi ty bear série neunavovaly, cítil jsem se skvěle. Asi nejzábavnější trénink z Beara.
8Shade

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout B :

Mrtvý tah - nadhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x87,5 Kg
☞ 5x87,5 Kg
- other (90s rest)
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
- pohoda +1 série

Leg Press (rest 120s) :
☞ 10x130 Kg
☞ 10x130 Kg
☞ 10x130 Kg
- těžké (ve smyslu objemu, ne vahou)

Výpony na leg pressu (rest 90s) :
☞ 15x55 Kg
☞ 15x55 Kg
☞ 15x55 Kg
- šlo to

Reverse Crunch (rest 30s) :
☞ 15x
☞ 15x
☞ 15x
- precizní pomalou technikou

Prone bridges (rest 30s) :
☞ 30s
☞ 30s
☞ 30s

Na to, jak se mi nechtělo jít, to bylo super. V posilce bylo ale strašně narváno a když já jel mrtvoly, tak se rozhodlo 5 dalších lidí, že je pojedou taky :D naštěstí tam byly tři tyče, takže jednu jsem měl já, druhou jeden atlet a na třetí se s příšernou technikou střídali ve 4 lidech.
Na mrtvole jsem dokonce přidal u golden 5 kg místo 2,5 (a udělám to i příště), protože jsem neměl správný úchytky.
U legpressu jsem musel přestat po třetí sérii, protože mi trochu lupalo v kolenou.

Nakonec teda přidávám týdně 2,5-5 Kg na golden sérii, 2,5Kg na ostatní a +1 sérii. Tělo se přizpůsobuje tréninku rychleji, než jsem očekával :)

EDIT: konečně už je mi jasný, jak ten Draper dokáže odjet takový množství sérií :)
8Shade

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout C :

Shyby/Přítahy horní kladky k hrudníku :
- golden (2 min rest) - shyby (trhačky)
☞ 5xBW + 5 Kg
☞ 5xBW + 5 Kg
- other (1 min rest) - kladka
☞ 5x13 závaží
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
- velmi těžké, asi jsem to trochu přepálil s počáteční váhou, ale +1 série, příště zkusim víc shybů

Bench s jednoručkami :
- golden (2 min rest)
☞ 5x25 Kg
☞ 5x25 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
- v posilce nemáme 27,5kg jednoručky, proto tu vůbec nebudu zvedat golden a budu se snažit dostat na maximální počet sérií s co nejvyšší vahou (příště zkusim třeba 8x22,5 a pořád navyšovat + zbytek dojet tou nižší vahou)

Pullover (rest 90s) :
☞ 10x22,5 Kg
☞ 10x22,5 Kg
☞ 10x22,5 Kg
- těžké

Přítahy VČ k bradě (rest 90s) :
☞ 10x27,5 Kg
☞ 10x27,5 Kg
☞ 10x27,5 Kg
- těžké

Rozhodl jsem se, že pojedu doplňky max 3série, už takhle se díky přidávání sérií na bear cviky prodlužuje celkovej čas docela dost. I fyzicky to bude pro mě lepší. Dneska docela záhul, ale kvalitní trénink.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout D :

Dřepy :
- golden (2 min rest)
☞ 5x75 Kg
☞ 5x75 Kg
- other (90s rest)
☞ 5x67,5 Kg
☞ 5x67,5 Kg
☞ 5x67,5 Kg
☞ 5x67,5 Kg
☞ 5x67,5 Kg
☞ 5x67,5 Kg
☞ 5x67,5 Kg
- ok, +1 serie

Zakopávání (rest 90s) :
☞ 8x5 závaží
☞ 8x5 z
☞ 8x5 z
- akorát

Výpony ve stoje (rest 90s) :
☞ 10x12 závaží
☞ 10x13 z
☞ 10x14 z
- technicky a pomalu

Břicho :
- různé cviky

Sice mi zrovna tendle trénink moc nebere, ale docela to šlo dobře.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase jsem onemocněl. Patrně z nachlazení, tak jsem dnes nešel na trénink a vidim to minimálně do pondělí klid, možná dýl. Mam teploty a škrabe mi v krku... vždycky když najedu na objemovej jídelníček a trénink, tak onemocnim... minule u korte, ted zas. Hlavně jíst, abych zas neshodil 5 kg...
Morico

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Zase jsem onemocněl. Patrně z nachlazení, tak jsem dnes nešel na trénink a vidim to minimálně do pondělí klid, možná dýl. Mam teploty a škrabe mi v krku... vždycky když najedu na objemovej jídelníček a trénink, tak onemocnim... minule u korte, ted zas. Hlavně jíst, abych zas neshodil 5 kg...

Čus, koukam že máš na ty drobnější nemoci pěknou smůlu
Mně se osvědčilo pár věcí:
- z 90% se sprchuju v téměř studenej vodě
- téměř po každým jídle s výjimkou jen druhý večeře si dam kus ovoce
- ke každýmu jídlu se snažim dás si alespoň trochu zeleniny
- denně vypiju min. 0,5l acidofilního/kefírovýho mlíka
- denně beru multivitamin a multimineral společně s omega3 kapslema

Od tý doby, co tohle praktikuju, tak jsem neměl sebemenší rýmu, nachlazení nic. Maximálně pokud jsem cítil, že by na mě něco mohlo lézt, tak jsem si vzal vždycky coldrex tablety, 1-2 přes den a 1 na noc, coldrex na mě funguje zázračně a posunul jsem o den trénink a druhej den úplně v pořádku a nic se nikdy nerozjelo.

Možná už z toho většinu věcí praktikuješ, ale třeba něco sem ti poradil :)

Držim palce ať můžeš brzo pokračovat v bearu.
8Shade

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusim se naučit sprchovat tou studenou... sice se mi hrozně nebude chtít :D ale když vidim, jak mam špatnou imunitu, tak s tim musim něco dělat. Mulťák mi nedávno došel, takže si ho musim doobjednat a jinak zeleniny/ovoce jim dost, to máme doma často. Jinak dík za tipy, prej je nachlazení virové onemocnění, což by odpovídalo... protože jsem tu měl večer předtim ženskou... Ale už ten večer mi byla nějak nezvykle zima na nohy, tak kdo ví...
Morico

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Zkusim se naučit sprchovat tou studenou... sice se mi hrozně nebude chtít :D ale když vidim, jak mam špatnou imunitu, tak s tim musim něco dělat. Mulťák mi nedávno došel, takže si ho musim doobjednat a jinak zeleniny/ovoce jim dost, to máme doma často. Jinak dík za tipy, prej je nachlazení virové onemocnění, což by odpovídalo... protože jsem tu měl večer předtim ženskou... Ale už ten večer mi byla nějak nezvykle zima na nohy, tak kdo ví...

Když to s tou sprchou budeš dělat hodně postupně, tak se budeš za měsíc sprchovat studenou a ani ti to nepřijde. Multi určitě používej, nemusí to bejt nutně nic spešl objednávanýho, např. v lékárně mají dost druhů multivitamínu a multiminerálu i s probiotikama, tak třeba to. No a když tě ženská nakazila, tak tě musí zase vyléčit, musí tě pěkně zpotit no, když tě nachladila :)
8Shade

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

Když to s tou sprchou budeš dělat hodně postupně, tak se budeš za měsíc sprchovat studenou a ani ti to nepřijde. Multi určitě používej, nemusí to bejt nutně nic spešl objednávanýho, např. v lékárně mají dost druhů multivitamínu a multiminerálu i s probiotikama, tak třeba to. No a když tě ženská nakazila, tak tě musí zase vyléčit, musí tě pěkně zpotit no, když tě nachladila :)

To mi právě zpotila až až... zjistil jsem že moje fyzička je bída :D musim se zlepšit v tom plavání, snad to pomůže :))
EDIT: ono taky po tréninku nohou se člověk divit nemůže :D
Morico

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Morico napsal:

To mi právě zpotila až až... zjistil jsem že moje fyzička je bída :D musim se zlepšit v tom plavání, snad to pomůže :))

Myslim, že na to budou lepší dva cviky než plavání... pullthroughs a barbell hip thrusts :DD (pohledej na youtube, pokud neznas :)
8Shade

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
8Shade napsal:
Morico napsal:

Myslim, že na to budou lepší dva cviky než plavání... pullthroughs a barbell hip thrusts :DD (pohledej na youtube, pokud neznas :)

hele myslim, že todle neni o posilování s činkama zrovna :D:D ale nedovedu si představit dělat ty pullthroughs třeba v posilce :D Prostě po půlhodině už nevystačim s dechem :D
Morico

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Morico napsal:
8Shade napsal:
Morico napsal:

hele myslim, že todle neni o posilování s činkama zrovna :D:D ale nedovedu si představit dělat ty pullthroughs třeba v posilce :D Prostě po půlhodině už nevystačim s dechem :D

V tom případě doporučuju HIIT na veslu třeba :D No ja kdysi delal barbell hip thrusts ve fitku a je fakt, že lidi docela koukali:)
8Shade

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 2 - znovu kvůli nemoci

BEAR Workout A :

Bench press :
- golden (2 min rest)
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
- jen 10 sérií

Přítahy VČ v předklonu - podhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x55 Kg
☞ 5x55 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
☞ 5x47,5 Kg
- jen 10 sérií

Tlaky s jednoručkami (rest 90s) :
☞ 8x17,5 Kg
☞ 8x17,5 Kg
☞ 8x17,5 Kg
- ok

Bicepsový zdvih s EZ (rest 90s) :
☞ 8x27,5 Kg
☞ 8x27,5 Kg
☞ 6x27,5 Kg
- těžké

Francouzské tlaky s EZ tyčí (rest 120s) :
☞ 8x27,5
☞ 8x27,5
☞ 6x27,5
- omylem jsem se překoukl a přidal jsem si +5Kg. I přesto jsem to docela dával :)

Nemoc mi asi ještě úplně neopustila, ale už mi to doma nebavilo, tak jsem vyrazil makat. Ze začátku to nebylo moc dobrý, cítil jsem studenej pot, ale pak jsem se nějak rozmakal a začlo se mi cvičit dobře. Jedu tedy stejné váhy jako poslední týden, akorát jsem se vrátil na 10 sérií.

Doma jsem se začal mrazit studenou sprchou, abych si zlepšil imunitu. Sprchuji se vždy těsně před spaním, pak hned do peřin a je to příjemný. Začínám na 30s teplé a 30s studené. Postupně budu snižovat stupně a zvyšovat dobu až tak na minutu studené. Do toho ještě jím dva stroužky česneku denně, žvýkám listy z angínovníku čínského, jím 4 tablety pangaminu a hodně ovoce/zeleniny. Snad se z toho tělo brzo dostane. Uvidíme zítra.
8Shade

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAR Workout B :

Mrtvý tah - nadhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x90 Kg
☞ 5x90 Kg
- other (90s rest)
☞ 5x80 Kg
☞ 5x80 Kg
☞ 5x80 Kg
☞ 5x80 Kg
☞ 5x80 Kg
☞ 5x80 Kg
- 6 sérií, ale +2,5Kg

Leg Press (rest 120s) :
☞ 10x130 Kg
☞ 10x130 Kg
☞ 10x130 Kg
- těžké

Výpony na leg pressu (rest 90s) :
☞ 15x60 Kg
☞ 15x60 Kg
☞ 15x60 Kg
- ok

Zkracovačky střídavě (rest 30s) :
☞ 30x
☞ 30x
☞ 30x

Prone bridges (rest 15s) :
☞ 30s
☞ 30s
☞ 30s

Dobrý trénink, jen mi trochu vadilo, že někdo si obsadí leg press a pak 30s cvičí a 5 minut tam studuje matiku ze sešitu... Mno naštěstí byl ochotnej se střídat, tak se to dalo i s tim přehazovánim váhy. Nemocnej ještě asi trochu jsem, ale neni to nic, s čim by se nedalo žít.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 8Shade - bývalý log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: