|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Já se jim ani nedivim, posledních několik topiků se tu lidi ptaj na opravdu stupidní věci. Tohle je jedna z nich a rozum s tim má dost společnýho... rozumnej člověk neřeší kraviny a maká. Tohle řeš až půjdeš na závody, né po ulici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
to CharlesWood: nevim, proc fnukas, lepsi radu, nez ti dal CIZO nedostanes. Myslim ze vim, co mas na mysli a proste musis celkove pribrat, aby se to zlepsilo. Pokud mas kombinaci dlouhej bicak bez vrcholku a vysoko upnutej tricak, tak to plati dvojnasob. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
Jo nevime jak to vypada. Kazdopadne se to chce venovat poradne i rozvoji tricepsu, ktereho je o neco vic nez bicepsu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
CharlesWood: taky myslim, že pokud sem napíšeš svůj trénink a jídelníček, tak bude hned vidět, kde je problém...
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | Víte je mi to fakt líto, že můj problém neberete vážně, ale děláte si z něho akorád srandu, myslel jsem, že mi spíše poradíte a místo toho si tady děláte srandu.
Škoda, myslel jsem, že jste trošku už nškde rozumově jinde. |
Pak už pomůže jen dětský psycholog.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | CharlesWood napsal: | Víte je mi to fakt líto, že můj problém neberete vážně, ale děláte si z něho akorád srandu, myslel jsem, že mi spíše poradíte a místo toho si tady děláte srandu.
Škoda, myslel jsem, že jste trošku už nškde rozumově jinde. |
Pak už pomůže jen dětský psycholog. |
Tak to me rozsekalo _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
Cetl jsem tady ze na to pomaha kladivovy bicepsovy zdvih...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
Jojo zajdi si k psychologovi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
Admini by mohli zakázat zpětný editování příspěvků! Teď je celá sranda v prdeli : (
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Cetl jsem tady ze na to pomaha kladivovy bicepsovy zdvih... |
..ovšem v tomto případě zakončený ranou kladivem do hlavy :) _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Druzeta
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Admini by mohli zakázat zpětný editování příspěvků! Teď je celá sranda v prdeli : ( |
Spíš by za to měl bejt BAN, ne za editaci ale za kompletní přepsání na nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|