Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhas. První fajt byl skvělej... pak bohužel nuda na zemi, pak no spoil women fajt a pak nudnej main event, kde to nakonec bylo taky nudný.
Příští event ale Rockhold s Jardinem zachráněj =)
8Shade

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spal jsem na dnešek málo, takže jsem byl takovej utahanej a některý momenty mi dokázali doslova probudit (třeba ženskej zápas), ale poslední zápas jsem si lehnul a usnul jsem úplně :D To se mi nestalo u UFC ještě nikdy, ani když jsem to sledoval ve 4 ráno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Spal jsem na dnešek málo, takže jsem byl takovej utahanej a některý momenty mi dokázali doslova probudit (třeba ženskej zápas)

myslis jak Mauro rikal proc Hiroko Yamanaka zacala s MMA? ze by ji to mohlo pomoct v jejim zamestnani jako dominy v BDSM klubu?
ursus.

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 1:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
8Shade napsal:
Spal jsem na dnešek málo, takže jsem byl takovej utahanej a některý momenty mi dokázali doslova probudit (třeba ženskej zápas)

myslis jak Mauro rikal proc Hiroko Yamanaka zacala s MMA? ze by ji to mohlo pomoct v jejim zamestnani jako dominy v BDSM klubu?

lol wat ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.bloodyelbow.com/2011/12/20/2649560/ufc-141-alistair-overeems-drug-test-results-clean-brock-lesnar

=) paráda, spokojenost

Stejne je to vul, nebo nekdo kolem nej, ze si to nepohlidali. Par dni pred zapasem a on musi litat sem a tam pres kontinenty a staty, misto bay doma pilovat TD defense.
Kazdopadne, Reemovi moc neverim a nefandim, ale stejne bych rad, aby se tam uz konecne objevil zas nekdo novy, schopny ziskat belt. Vyssi vahy uz se ted dost ustalili, moc nove krve tam ted neni.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
magion

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby neprosel, dyt je cistej jak lilie

A Douglasy neboj, trochu se to tam zpestri jak Ubereem vystreli toho rednecka z trenek...
owar

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych strasne rad videl match Lesnar vs Barnett, ale toho se asi nedockam..jinak alík to bude mit nasledujich 6 mesicu celkem tezky s tema kontrolama, takze asi naky to kilo shodi a jestli porazi toho zalesaka (doufam a verim), tak teprv pak bude zajimavy sledovat jak si povede v zapase o titul..pokud si v tomhle mezidobi dovoli naky horse meat, tak je to strelec..
magion

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja verim, ze v heavyweight divizi existuje urcite naka nepsana dohoda ze jim treba daj vedet kdy zhruba bude kontrola, a podle toho zaridit latky s rychlym rozpadem.. a nebo sou jeste vys jak tu psal kdysi Supporter a maj pristup k latkam, ktery vubec nejsou identifikovatelny nebo je dopingovka ani nema v seznamu..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barnett, Cormier, Werdum (ten už jen IN) a třeba i Silva pro top10-15 fajtery ... prostě to pěkně oživit. Teď je přecijen nejvíc vzrůšo u 155ek, 170ek a 205ek (ikdyž je divize vyčišťená :D)
owar

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tak ja verim, ze v heavyweight divizi existuje urcite naka nepsana dohoda ze jim treba daj vedet kdy zhruba bude kontrola, a podle toho zaridit latky s rychlym rozpadem.. a nebo sou jeste vys jak tu psal kdysi Supporter a maj pristup k latkam, ktery vubec nejsou identifikovatelny nebo je dopingovka ani nema v seznamu..

mozna pro Lesnara, ale Alistair se k tem informacim jeste asi evidentne nedostal otazka je, jestli je to uz tak vyhodnej business, aby se takovy dobroty vubec financne vyplatily..ale asi jo..a zase..pokud ano, tak nechapu proc by vubec vznikla takova afera ohledne zmeskanyho odberu..cimz alda ziskal mesic casu navic a neni cemu se divit, ze prosel..
owar

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Barnett, Cormier, Werdum (ten už jen IN) a třeba i Silva pro top10-15 fajtery ... prostě to pěkně oživit. Teď je přecijen nejvíc vzrůšo u 155ek, 170ek a 205ek (ikdyž je divize vyčišťená :D)

ja se ale obavam, ze Dana uz Barnetta zpatky do UFC nevezme, bezohledu na vysledek turnaje..
Cmeni

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč myslíš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
proč myslíš?

Po skonceni Pride meli vuci sobe dost vyhrad a celkem osobni vystrelky, nicmene jestli vyhraje HW turnaj, treba promluvi prachy..

Pekne shrnuti a vysvetleni nazoru na vysledek (vicemene se pod to podepisuju):
http://www.fightnews.cz/alistair-overeem-vs.-brock-lesnar-rozbor-zapasu-fightnews_id-1033
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
owar

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Cmeni napsal:
proč myslíš?

Po skonceni Pride meli vuci sobe dost vyhrad a celkem osobni vystrelky, nicmene jestli vyhraje HW turnaj, treba promluvi prachy..

navic ty drivejsi 2 dopingovy nalezy...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: