|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
Souhas. První fajt byl skvělej... pak bohužel nuda na zemi, pak no spoil women fajt a pak nudnej main event, kde to nakonec bylo taky nudný.
Příští event ale Rockhold s Jardinem zachráněj =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
Spal jsem na dnešek málo, takže jsem byl takovej utahanej a některý momenty mi dokázali doslova probudit (třeba ženskej zápas), ale poslední zápas jsem si lehnul a usnul jsem úplně :D To se mi nestalo u UFC ještě nikdy, ani když jsem to sledoval ve 4 ráno.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 1:59 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | 8Shade napsal: | | Spal jsem na dnešek málo, takže jsem byl takovej utahanej a některý momenty mi dokázali doslova probudit (třeba ženskej zápas) |
myslis jak Mauro rikal proc Hiroko Yamanaka zacala s MMA? ze by ji to mohlo pomoct v jejim zamestnani jako dominy v BDSM klubu? |
lol wat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.bloodyelbow.com/2011/12/20/2649560/ufc-141-alistair-overeems-drug-test-results-clean-brock-lesnar
=) paráda, spokojenost |
Stejne je to vul, nebo nekdo kolem nej, ze si to nepohlidali. Par dni pred zapasem a on musi litat sem a tam pres kontinenty a staty, misto bay doma pilovat TD defense.
Kazdopadne, Reemovi moc neverim a nefandim, ale stejne bych rad, aby se tam uz konecne objevil zas nekdo novy, schopny ziskat belt. Vyssi vahy uz se ted dost ustalili, moc nove krve tam ted neni. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
Aby neprosel, dyt je cistej jak lilie
A Douglasy neboj, trochu se to tam zpestri jak Ubereem vystreli toho rednecka z trenek... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
ja bych strasne rad videl match Lesnar vs Barnett, ale toho se asi nedockam..jinak alík to bude mit nasledujich 6 mesicu celkem tezky s tema kontrolama, takze asi naky to kilo shodi a jestli porazi toho zalesaka (doufam a verim), tak teprv pak bude zajimavy sledovat jak si povede v zapase o titul..pokud si v tomhle mezidobi dovoli naky horse meat, tak je to strelec.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Tak ja verim, ze v heavyweight divizi existuje urcite naka nepsana dohoda  ze jim treba daj vedet kdy zhruba bude kontrola, a podle toho zaridit latky s rychlym rozpadem.. a nebo sou jeste vys jak tu psal kdysi Supporter a maj pristup k latkam, ktery vubec nejsou identifikovatelny nebo je dopingovka ani nema v seznamu.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
Barnett, Cormier, Werdum (ten už jen IN) a třeba i Silva pro top10-15 fajtery ... prostě to pěkně oživit. Teď je přecijen nejvíc vzrůšo u 155ek, 170ek a 205ek (ikdyž je divize vyčišťená :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Barnett, Cormier, Werdum (ten už jen IN) a třeba i Silva pro top10-15 fajtery ... prostě to pěkně oživit. Teď je přecijen nejvíc vzrůšo u 155ek, 170ek a 205ek (ikdyž je divize vyčišťená :D) |
ja se ale obavam, ze Dana uz Barnetta zpatky do UFC nevezme, bezohledu na vysledek turnaje.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | proč myslíš? |
Po skonceni Pride meli vuci sobe dost vyhrad a celkem osobni vystrelky, nicmene jestli vyhraje HW turnaj, treba promluvi prachy..
Pekne shrnuti a vysvetleni nazoru na vysledek (vicemene se pod to podepisuju):
http://www.fightnews.cz/alistair-overeem-vs.-brock-lesnar-rozbor-zapasu-fightnews_id-1033 _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Cmeni napsal: | | proč myslíš? |
Po skonceni Pride meli vuci sobe dost vyhrad a celkem osobni vystrelky, nicmene jestli vyhraje HW turnaj, treba promluvi prachy.. |
navic ty drivejsi 2 dopingovy nalezy... _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|