Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.bloodyelbow.com/2012/4/10/2937277/ufc-146-mark-hunt-title-shot-junior-dos-santos-alistair-overeem-drug-test

wow! takhle s respektem jsem nikoho ještě mluvit neviděl. Je vidět, že Mark si váží všeho, co má za sebou a celkově je se sebou spokojenej. Nikde nebrečí, nevychvaluje se a prostě řekne všechno tak, jak to cejtí.

A co by mel rikat, ze je nejlepsi striker v historii mma, protoze po trech letech treninku vyhral nekolik K-1 turnaju? Ze si kazdeho namaze na chleba v prvnim kole, protoze ma jeden z nejsilnejsich uderu a nejtvrdsich brad v byznysu? Od toho tam jsou jini.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za sebe musím říct, že jak by ten fajt dopadnul...původně...mi bylo úplně jedno, pokud by to byl dobrý zápas. JDS mi přijde úplně neutrální, tj. nemám ho rád ani nerad, ale že umí je jasné, a komu čest .... Reem je taková správná držka, ale od dob fajtu s CC, kde do toho šel jak prase, ho až tak nemusím, byť mi na druhou stranu nijak nevadí. Pravda ale je, že skutečně nahoru šel až když začal "kynout" .... prostě ta kvanta bobků jsou zcela nutnou podmínkou jeho současné výkonnosti. To musí uznat každý.

Co mě na tomhle ale neskutečně sere je opět to klasické rádobysportovní pokrytectví, kde milion keců o tom jak čistě, a když najednou jde fakt o velké prachy, tak každá výmluva a kejkl dobrý, aby se ty prachy z té klece nevysypaly. Ať se prostě na nějaké testy vyserou, a bude...já jsem pro...ale takovéhle trapárny... .

A furt taky nevěřím že, pokud k fajtu dojde, to bude úplně čisté, protože kdyby Reem vyhrál, tak je to megaprůser. V této chvíli už to totiž není, že většina si myslí, že sype, ale že VŠICHNI to skutečně na 100% VĚDÍ ... a za situace, kdy JDS testy projde je ten titul v hajzlu, a Dana se z toho nevykecá. Takže fakt věřím, že pokud Reema přes tu komisi protlačí, tak si betonově ošéfuje, že JDS vyhraje. A to je totál v prdeli.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sami vidíte, kolik spekulací a teorií vzniklo jen tady na fóru od chvíle, kdy AO neprošel. Větší reklamu si Dana nemohl přát. Je to nejdiskutovanější fight všech dob a to do jeho možného startu zbývá hromada času. :-)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pouze o stranu zpet..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravda, jsem si toho v té záplavě koňského masa nevšiml...
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Za sebe musím říct, že jak by ten fajt dopadnul...původně...mi bylo úplně jedno, pokud by to byl dobrý zápas. JDS mi přijde úplně neutrální, tj. nemám ho rád ani nerad, ale že umí je jasné, a komu čest .... Reem je taková správná držka, ale od dob fajtu s CC, kde do toho šel jak prase, ho až tak nemusím, byť mi na druhou stranu nijak nevadí. Pravda ale je, že skutečně nahoru šel až když začal "kynout" .... prostě ta kvanta bobků jsou zcela nutnou podmínkou jeho současné výkonnosti. To musí uznat každý.

Co mě na tomhle ale neskutečně sere je opět to klasické rádobysportovní pokrytectví, kde milion keců o tom jak čistě, a když najednou jde fakt o velké prachy, tak každá výmluva a kejkl dobrý, aby se ty prachy z té klece nevysypaly. Ať se prostě na nějaké testy vyserou, a bude...já jsem pro...ale takovéhle trapárny... .

A furt taky nevěřím že, pokud k fajtu dojde, to bude úplně čisté, protože kdyby Reem vyhrál, tak je to megaprůser. V této chvíli už to totiž není, že většina si myslí, že sype, ale že VŠICHNI to skutečně na 100% VĚDÍ ... a za situace, kdy JDS testy projde je ten titul v hajzlu, a Dana se z toho nevykecá. Takže fakt věřím, že pokud Reema přes tu komisi protlačí, tak si betonově ošéfuje, že JDS vyhraje. A to je totál v prdeli.

copy that, hlavne prvy odstavec
drlift_

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

poklop789 napsal:
MalajskyTygr napsal:
Styděl bych se mít fotku někoho takového ve svém avataru

Ja taky

To tricko DRUG FREE mne zaujalo uz na videiich na overeemove webu. Necekal jsem, ze zrovna on by neco takoveho nosil
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nějak mě napadlo co by se na internetech asi stalo kdyby takový triko začal nosit Cutler a podobní
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://youtu.be/2a4W8yUx0tY

100% natural, hard work
Bazzy

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

další zápas neuvěřitelných technik The Colossus vs Bobby Lashley

tipuju the colossus 1 kolo submission - flying armbar
Douglas

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
další zápas neuvěřitelných technik The Colossus vs Bobby Lashley

tipuju the colossus 1 kolo submission - flying armbar

Ja myslim, ze mu da flying triang, armbar umi kazdej druhej purple belt. ;-)

Jinak jestli je to ofiko, tak Lashley s Fedorem v dohledne dobe asi nepujde.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
marash

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mu verim, misto postworkout shaku davam tuzemak a roste to samo..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: