|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 7:04 am Předmět: |
|
|
vacsia zataz to asi nebola,oni mohli o dnesnych chutovkach len snivat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 7:19 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Při pohledu na přibyté stránky v tomhle topicu jsem zajásal a těšil se kolik tu bude forem připravených na léto a moc jsem jich tu nenašel
Při pročítání mě napadl jeden příklad. Když se podívám na Arnolda, který je v důchodovém věku, tak to nevypadá tak zle. Přitom nelidsky dřel 20 let a vypadá to, že je na tom zdravotně +- stejně jako lidé v jeho věku. A to si myslím (ale opravdu jen myslim), že v době, kdy soutěžil se toho o dopingu tolik nevědělo, takže to možná byla větší zátěž pro tělo, než je tomu u kulturistů dnes? |
Myslim ze ten sype doted
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:10 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Cmeni napsal: | Při pohledu na přibyté stránky v tomhle topicu jsem zajásal a těšil se kolik tu bude forem připravených na léto a moc jsem jich tu nenašel
Při pročítání mě napadl jeden příklad. Když se podívám na Arnolda, který je v důchodovém věku, tak to nevypadá tak zle. Přitom nelidsky dřel 20 let a vypadá to, že je na tom zdravotně +- stejně jako lidé v jeho věku. A to si myslím (ale opravdu jen myslim), že v době, kdy soutěžil se toho o dopingu tolik nevědělo, takže to možná byla větší zátěž pro tělo, než je tomu u kulturistů dnes? |
Myslim ze ten sype doted |
to toho o arnoldovi moc nevis, ten taky skoro chcipnul ( a ano mohli za to AS) takze mel z prdele kliku a dost penez na doktory...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
m4l - o tom nic neviem,daj nejaky zdroj alebo viac info.Mal zdravotne problemy,ale zeby suviseli s AS... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:16 am Předmět: |
|
|
nevim to presne ale mluvilo se , ze bude potrebovat transplantaci jater ale jak to s nim dopadlo to nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Měl nedomýkavost chlopní, takže prodělal operaci srdce. Dříve trochu problém dnes běžná operace. Mám ji také a žiju - souvislost s užíváním AS je nulová.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Habartovi

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Kdyz jsem sel na vojnu-pruzkum,vic vysetreni-tak mi take nasli nedomikavost chlopne a pry to ma dost sportovcu,co tlaci tepovku k maximu.Ale ze to nemusim resit,mozna az budu starej.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Měl nedomýkavost chlopní, takže prodělal operaci srdce. Dříve trochu problém dnes běžná operace. Mám ji také a žiju - souvislost s užíváním AS je nulová. |
Přesně tak... běžná (bohužel dnes častěji) se objevující vrozená vada a jiné její formy. Taktéž mám vrozenou vadou (paroxysmální supraventrikulární tachykardie), která by se dala řešit zavedením katétru do žíly a tam následně "vypálit" problémové místo. Ale nijak mne to neomezuje a cvičit mohu... né do plného, ale cvičím. Spoustu úmrtí bych zase až tak neuváděl, že byly z užívání AS. Dnes a denně spoustu lidí umírá na infarkt a různé srdeční příhody... tak nevím, proč se z toho dělá věda. Zrovna se to stane kulturistovy, který je na kůře a hned tomu dávají za vinu AS. Umřít mohl s tím i bez toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
Většina úmrtí u sportovců byla způsobena jinou látkou než běžným AS.Nic tady nebudu hájit nebo se dohadovat,ale třeba Černobyl nám tady udělal takovej bordel,že to ani netušíme.Už v minulosti upalovali hloupí lidé bylinkářky a léčitele,protože neuměli pochopit proč umejí víc než oni.Někdo žije ve svém malém světě a své stoprocentní pravdě a já ji nikomu brát nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: |
to toho o arnoldovi moc nevis, ten taky skoro chcipnul ( a ano mohli za to AS ) takze mel z prdele kliku a dost penez na doktory... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych vědět, proč moderátoři tento topic ještě nepročistili? Na debaty o AS si založte jiné vlákno... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Chtěl bych vědět, proč moderátoři tento topic ještě nepročistili? Na debaty o AS si založte jiné vlákno... |
Nebo znova zpřístupnit patřičnou sekci fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Zacharo napsal: | | Chtěl bych vědět, proč moderátoři tento topic ještě nepročistili? Na debaty o AS si založte jiné vlákno... |
Nebo znova zpřístupnit patřičnou sekci fóra |
Tajemná komnata je uzavřena a muže ji otevřít jen Zmijozelův dědic
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
jestli to byla chlopen v tom pripade sry za mystifikaci domnival jsem se ze to bylo neco jineho...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|