Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vacsia zataz to asi nebola,oni mohli o dnesnych chutovkach len snivat
petr616

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Při pohledu na přibyté stránky v tomhle topicu jsem zajásal a těšil se kolik tu bude forem připravených na léto a moc jsem jich tu nenašel

Při pročítání mě napadl jeden příklad. Když se podívám na Arnolda, který je v důchodovém věku, tak to nevypadá tak zle. Přitom nelidsky dřel 20 let a vypadá to, že je na tom zdravotně +- stejně jako lidé v jeho věku. A to si myslím (ale opravdu jen myslim), že v době, kdy soutěžil se toho o dopingu tolik nevědělo, takže to možná byla větší zátěž pro tělo, než je tomu u kulturistů dnes?

Myslim ze ten sype doted
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4l

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Cmeni napsal:
Při pohledu na přibyté stránky v tomhle topicu jsem zajásal a těšil se kolik tu bude forem připravených na léto a moc jsem jich tu nenašel

Při pročítání mě napadl jeden příklad. Když se podívám na Arnolda, který je v důchodovém věku, tak to nevypadá tak zle. Přitom nelidsky dřel 20 let a vypadá to, že je na tom zdravotně +- stejně jako lidé v jeho věku. A to si myslím (ale opravdu jen myslim), že v době, kdy soutěžil se toho o dopingu tolik nevědělo, takže to možná byla větší zátěž pro tělo, než je tomu u kulturistů dnes?

Myslim ze ten sype doted

to toho o arnoldovi moc nevis, ten taky skoro chcipnul ( a ano mohli za to AS) takze mel z prdele kliku a dost penez na doktory...
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l - o tom nic neviem,daj nejaky zdroj alebo viac info.Mal zdravotne problemy,ale zeby suviseli s AS...
kubaz

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim to presne ale mluvilo se , ze bude potrebovat transplantaci jater ale jak to s nim dopadlo to nevim
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl nedomýkavost chlopní, takže prodělal operaci srdce. Dříve trochu problém dnes běžná operace. Mám ji také a žiju - souvislost s užíváním AS je nulová.
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Měl nedomýkavost chlopní, takže prodělal operaci srdce. Dříve trochu problém dnes běžná operace. Mám ji také a žiju - souvislost s užíváním AS je nulová.

presne to som si myslel dik
Habartovi

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem sel na vojnu-pruzkum,vic vysetreni-tak mi take nasli nedomikavost chlopne a pry to ma dost sportovcu,co tlaci tepovku k maximu.Ale ze to nemusim resit,mozna az budu starej.
pain2

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Přesně tak... běžná (bohužel dnes častěji) se objevující vrozená vada a jiné její formy. Taktéž mám vrozenou vadou (paroxysmální supraventrikulární tachykardie), která by se dala řešit zavedením katétru do žíly a tam následně "vypálit" problémové místo. Ale nijak mne to neomezuje a cvičit mohu... né do plného, ale cvičím. Spoustu úmrtí bych zase až tak neuváděl, že byly z užívání AS. Dnes a denně spoustu lidí umírá na infarkt a různé srdeční příhody... tak nevím, proč se z toho dělá věda. Zrovna se to stane kulturistovy, který je na kůře a hned tomu dávají za vinu AS. Umřít mohl s tím i bez toho.
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina úmrtí u sportovců byla způsobena jinou látkou než běžným AS.Nic tady nebudu hájit nebo se dohadovat,ale třeba Černobyl nám tady udělal takovej bordel,že to ani netušíme.Už v minulosti upalovali hloupí lidé bylinkářky a léčitele,protože neuměli pochopit proč umejí víc než oni.Někdo žije ve svém malém světě a své stoprocentní pravdě a já ji nikomu brát nechci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:

to toho o arnoldovi moc nevis, ten taky skoro chcipnul ( a ano mohli za to AS ) takze mel z prdele kliku a dost penez na doktory...

Zacharo

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych vědět, proč moderátoři tento topic ještě nepročistili? Na debaty o AS si založte jiné vlákno...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Chtěl bych vědět, proč moderátoři tento topic ještě nepročistili? Na debaty o AS si založte jiné vlákno...

Nebo znova zpřístupnit patřičnou sekci fóra
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Zacharo napsal:

Nebo znova zpřístupnit patřičnou sekci fóra

Tajemná komnata je uzavřena a muže ji otevřít jen Zmijozelův dědic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
m4l

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli to byla chlopen v tom pripade sry za mystifikaci domnival jsem se ze to bylo neco jineho...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: