|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sediwak

|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
Dobrý pokrok, ale zdá se mi, že kolem dřepovacího stojanu chodíš po špičkách, aby si ho náhodou nevyrušil. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
ale i ty nohy sou lepší, ale oproti tý supr změně vršku ne tak moc... hlavně ty ramena, jaký narostly... za půl roku pěkná změna ;) jaký jsou cíle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
hm tak stehna mi nahodou narostly o 8cm za tu dobu. je fakt ze na ty fotce ty nohy vypadaji jak paratka, hlavne ta spodni cast
ale mas pravdu, na drepovaci stojan nechodim, protoze ho nemame. delam drepy akorat na legpressu a nebo v multipressu.
jestli chcete prirustky vsech partii:
| kód: |
Hrudník 11.0
Pas 7.0
Zadek 6.0
Krk 2.0
Biceps levý 6.5
Biceps pravý 6.5
Předloktí levé 3.0
Předloktí pravé 3.0
Stehno levé 8.0
Stehno pravé 8.0
Lýtko levé 3.5
Lýtko pravé 3.5
|
guruhonza: cilem je byt trosku chlap a ne takovy tintitko jak na zacatku. v praci sedim u pocitace 8 hodin denne, tak jsem se rozhodl zacit trosku cvicit. rozhodne ale jeste nejsem spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 6:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
ona jedna vec je co je videt a druha co nameril..nevidim duvod proc by si prihazoval..8cm mu teda verim..nejde jen o stehno do strany svoje udela i hamstring..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
2Mikra: kdyz pise 8 tak je to 8 ... proc by si neco vymyslel, zapoj kua mozek ... ze to beres podle sebe ... wtf?
Lidi fakt vas nechapu. 8cm pri celnim postovji nepoznas.
Jinak k Robotovi: velice pekny progress, hlavne ze te to bavi, ze vidis zmeny, pracuj na sobe dal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
no hele ja nemam potrebu kecat a metr nelze. ty stehna jsou mereny v horni casti, coz je mozna ten problem, protoze ta spodni cast (hlavy nad kolenem) nenarostly asi o tolik. nejvice mi narostla vnitrni strana stehen v horni casti u rozkroku a na ty fotce je to taky videt, i kdyz v tech cernych trenkach to trosku zanika. navic uz mi praskly dvoje dziny kdyz jsem se ohnul zavazat si botu, protoze jsem se do nich nevesel a byl jsem v nich hrozne narvany a kratasy co jsem nosil loni v lete jsou mi taky maly.
jinak vsem diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
No nepodezřívám tě, že by si tu klamal, ale že ses mohl třeba uměřit, co já vím..  Jestli ti narostli hamstringy, tak to potom jo, ale takhle ze předu bych tolik neřekl..
peace _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
Jezisi, jemu narostly ty stehna 8 cm v obvodu a ne je opticky do sirky! Je tam videt zlepseni a hotovo! Nereste blbosti. Posledni dobou se tady sesla snuska kluku, co kazdyho zpochybnuje a vyvraci mu jeho fakty. Otravni lide!
Robot2037: Jen tak dal, jses na dobre ceste. Zlom vaz!
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
Jasne, trpelivost prinasi ovoce! Jen tak dal, sam vidis vysledky nejlip, nikomu jinymu nic dokazovat nemusis, pze to delas pro sebe, ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sith_cz

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
Jestli vydržíš a pojedeš pořád takhle, tak se nejspíš i dočkáš... gj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|