|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: út leden 25, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | no nechci se vymlouvat,měl jsem dost dlouhou pauzu ve cvičení a s váhou jsem dost bojoval..než jsem dosáhl aspoň těch 70kg topinka to je jinej řízek ale jak sám říká "je to dlouhá cesta" s ním se v nejbližší době nemůžu vůbec rovnat..hlavně když on má objemovku 95kg a jeho váha 75kg je rýsovačka,takle to nemůžeš srovnávat..když já se snažím nabrat.. |
Gratuluju, uz jsi jen deset kilo podprumer
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út leden 25, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: |
Jari a hovnival: nechte ho. Co by jste chteli? Aby kazdej v 17ti vypadal jak Topinka. Nevim, no, zbytecne moc kritiky. Brisaky mit nepotrebuje, zaklad ma jako vetsina kluku v jeho veku, mozna i lepsi.
|
Vidíš snad, že ho srovnávám s Topinkou?? Mluv k cukroušovi
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út leden 25, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
no neřešte to už, neměl jsem sem dávat tu zbytečnou fotku..  pro příště..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Připadá mi uplně směšný ! ÚPLNĚ ! že do topicu aktuální formy vubec někdo vloží fotografie typu které jsou tu k vidění, ty poslední.
Aktuální forma u těhle lidí je taková že i když jim je 16/17/18 let tak mají zrovna tu AKTUÁLNÍ FORMU zhruba asi jako v 10ti letech !
Kde která holka která se věnuje nějakému sportu aspoň kolem gymnastiky nebo plavání, atletiky nebo něčemu podobnýmu má lepší postavu nebo aspoň viditelný základ nějaké postavy.
V období dospělosti zkrátka nějak už ten kluk má vypadat ale pokud má už sám o sobě testosteronu asi jako jeho babka nebo až doteď seděl jen u počítače a leštil si ráfek tak to pak vypadá asi takhle.Tím myslím že pokud mu příroda nenadělila tak má 2 možnosti: Buď začít makat a nějakej progres se dostaví, nebo vypadat celej život jak podávač ručníku v gay filmu a nikdy z něho nic pěknýho nebude ale zveřejňovat nějaké své aktualní formy by měl opravdu zvážit. Taková fotografie má hodnotu po pár letech kdy nějaké zvedání zanechalo efekt ale tohle?
Popravdě? Stačí se v létě podívat kolem sebe na mladý kluky a srovnat že tak špatně jako tihle kluci tady je opravdu spíš ta menšina.
..a pak to někdo zveřejní na netu jako jeho aktuální forma? K smíchu hoši, opravdu....nebo ? |
hmm.. nevim. tento topic se jmenuje Aktuální formy VI.
nejmenuje se "Fotky TOP kulturistu" nebo "Mrknete jaka sem bedna". aktualni forma je holt aktualni forma. to znaci, pokud nekdo chce a ma zajem, muze zde ukazat jak prave ted vypada. (to ze toto forum je o svalech a pod je irelevantni)
nejsem jazykozpytec, ale dle meho slovo "forma", pokud se bavime o lidskem tele, nenaznacuje nic o tom, ze by to telo melo nejak dobre vypadat. pokud vyfotim novorozence minutu po porodu, tak to foto muzu smele nazvat "Aktualni forma" i kdyz to mozna nebude pekny pohled.
a promin a musim te citovat: "Připadá mi uplně směšný ! ÚPLNĚ !", kdyz toto nekdo dokaze kritizovat. me totiz: "Připadá mi uplně směšný ! ÚPLNĚ !", kdyz nekdo nepochopi napln daneho tematu a vykrici to do sveta.
i kdyby, se tema jmenovalo:"Moje nejlepsi forma", tak se zde proste budou objevovat fotky ktere se ne kazdemu budou libit. ale kritizovat je?? to muze jen ten, ktery mi:"Připadá mi uplně směšný ! ÚPLNĚ !"
neni to nic osobniho, ani nekoukam kdo ten prispevek napsal (no ted sem musel kouknout, kdyz si svuj prispevek smazal a ja jej musel offline vystorat, kdyz uz sem se tak rozepsal ..:))...... ale neprijde mi moc smesny nekoho kritizovat jen proto, ze na uverejnene fotce nesplnil me, ciste subjektivni, parametry ...
Naposledy upravil U.B0B dne st leden 26, 2011 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
pěkný názor, lépe bych to neřekl..jsem ponaučen pro příště...aspoň že tu jsou lidi jako U.BOB co přemýšlí...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
..nikoho osobně nenapadám! Aktuální forma je pro mě aspoň NĚJAKÁ , ne ŽÁDNÁ!Takovou fotku když dá do páru s jinou třeba po pul roce cvičení už má váhu a to bych nikdy nenapsal jestli vypadal tak nebo tak ale kolik práce udělal! Kluk který od mala sportuje vypadá jinak. Kluk kterej nesportuje a první co ho v nastupující dospělosti napadne si vystavit vychrtlé tělo a napsat že je to jeho aktuální forma musí brát na zřetel že se najde někdo jako já a řekne mu at se věnuje víc těm činkm než focení?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
hlavne pro nekoho je treba dobra forma uz jen to ze neni tlustej...pribral... ze se dostal do stavu ze ho treba neboli zada z prace atd. ne kazdej to chce mit 110kg ve svalech... nebo 140kg v tucich a tahat velky vahy, atd.... chci tim rict ze kazdej ma jinou prioritu a topic se menuje Aktualni formy (a smat se nekomu ze nema moc svalu atd. mi prijde fakt zcestne mne treba zase prijde smesny nekdo kdo ma 130kg ale funi po 5m )
edit: jinak souhlas ze kdyz sem da nekdo fotku tak musi pocitat i s kritikou...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
Než se to na mě snese kompletně, už ted vám něco uniká tak píšu speciálně i pro další příchozí.
Nikoho nesrovnávám se sebou a proto vás upozorňuju že sem nepsal ani nic o tom že sem patří jen vysportovaná a vysoce objemová těla!
Nenapsal jsem nic takovýho konkrétně, ani mezi řádky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: st leden 26, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | hlavne pro nekoho je treba dobra forma uz jen to ze neni tlustej...pribral... ze se dostal do stavu ze ho treba neboli zada z prace atd. ne kazdej to chce mit 110kg ve svalech... nebo 140kg v tucich a tahat velky vahy, atd.... chci tim rict ze kazdej ma jinou prioritu a topic se menuje Aktualni formy (a smat se nekomu ze nema moc svalu atd. mi prijde fakt zcestne mne treba zase prijde smesny nekdo kdo ma 130kg ale funi po 5m )
edit: jinak souhlas ze kdyz sem da nekdo fotku tak musi pocitat i s kritikou... |
LIKE...
mladi chlapci vyzeraju tak ako vyzeraju, nie kazdy ma genetiku alebo sa bezhlavou vrhne na sypanie.. vacsina ludi cvici pre potesenie a nie pre sutaznu formu, no mozno aj koli motivacii a podpore sem daju fotku...
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: st leden 26, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
respektive to je ako v topicu aktualna forma vasho auta, kde si vystavi nemenovany uzivatel svoju X6tku, 6er, 5er, audi RS8 a kade co ine.. no a ked ma niekto opel astru, ma sa odjebat z fora ?? to iste plati aj pre formy tela.. ak niekto vyzeral kedysi jak pokruteny suchy praclik a teraz ma 70kg a vyzera normalne , tak sa s tym chce pochvalit..
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st leden 26, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
me osobne jde o to, aby zde nebyla shazovana (klidne muze byt nejak kritizovana, ale musi to mit sve meze) a sepsuta jakakoliv fotka. (samo krome nejakych vystrelku a pod..) nikdy nevite kolik driny a usily dotycny musel vynalozit, aby vubec vypadal, tak jak vypada. dnes tak malo lidi sportuje a to malo co neco dela je potreba podporit, ne shodit. nekdo se chce pochlubit se svoji "formou" jiz po 2 mesicich cviceni .... neberte mu sebevedomi ktere ma. vzdyt vse, co chce clovek v zivote dosahnot je predevsim o psychice a motivaci a to vse muzete jednim prispevkem zhatit.
jasne, jina vec je soudnost dotycneho jedince. napr. ja bych sem svoji fotku mohl postnout jen po uprave v adobe ... .) ti mladi ale chteji mit vse hned. holku, sex, cool telefon .... pekne telo.
pokud se mi neci foto nelibi, tak muzu trebas napsat ze jeste "musi pridat" nebo se k ni vubec nevyjadrit ... nekdy i dobre minena a mirena kritika nemusi vyvolat tu spravnou reakci...
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st leden 26, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: |
jasne, jina vec je soudnost dotycneho jedince. napr. ja bych sem svoji fotku mohl postnout jen po uprave v adobe ... .) ti mladi ale chteji mit vse hned. holku, sex, cool telefon .... pekne telo.
|
ale to snad ne..
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st leden 26, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|