Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cratach

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebyl jeden z duvodu proc si ty rifle chtel zvyseni sance na potencionalni sex ? Zrovna sex asi chtel co nejdriv skoro kazdej kdyz mu bylo -nact
dasty-carp

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
hlavne pro nekoho je treba dobra forma uz jen to ze neni tlustej...pribral... ze se dostal do stavu ze ho treba neboli zada z prace atd. ne kazdej to chce mit 110kg ve svalech... nebo 140kg v tucich a tahat velky vahy, atd.... chci tim rict ze kazdej ma jinou prioritu a topic se menuje Aktualni formy (a smat se nekomu ze nema moc svalu atd. mi prijde fakt zcestne mne treba zase prijde smesny nekdo kdo ma 130kg ale funi po 5m )
edit: jinak souhlas ze kdyz sem da nekdo fotku tak musi pocitat i s kritikou...

Absolutní souhlas
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dasty-carp napsal:
m4l napsal:
hlavne pro nekoho je treba dobra forma uz jen to ze neni tlustej...pribral... ze se dostal do stavu ze ho treba neboli zada z prace atd. ne kazdej to chce mit 110kg ve svalech... nebo 140kg v tucich a tahat velky vahy, atd.... chci tim rict ze kazdej ma jinou prioritu a topic se menuje Aktualni formy (a smat se nekomu ze nema moc svalu atd. mi prijde fakt zcestne mne treba zase prijde smesny nekdo kdo ma 130kg ale funi po 5m )
edit: jinak souhlas ze kdyz sem da nekdo fotku tak musi pocitat i s kritikou...

Absolutní souhlas

Asi se to těm hubeným chlapcum bude líbit to zastání ale nic takovýho tady neproběhlo, nikdo se jim nesměje že nemají 100kg, nikdo se jim nesměje že nemají svaly.Já se jim směju za to že na sportovní web dají fotku absolutně bez náznaku jakékoliv činnosti. To mě zaráží, že ta sebesoudnost opravdu nikde nezačíná. Flákne sem fotku a čeká co???
Pokud to je myšleno tak že před desíti roky vážil 20 kilo a ted v 16ti letech se chce pochlubit AKTUALNI FORMOU tak to potom jo. Je ale nutný to tam dolu šoupnout a napsat at se nenajde AROGANTNI KRETEN kterej si toho vsimne a od nějakýho člověka kterej vyvěsí foto na net neschytá nadávku tak jako já.
Koneckoncu jsem tam kde sem být nechtěl aby mi napsal nějakej vrabčák o 50kg lehčí a urážel mě. Co mu tedy napsat?

VYPADAT JAK RESTAURÁTOR KONDOMU NA ČERNOŠSKÉM GAY CASSTINGU BYCH FAKT NECHTĚL a nejdrřív bych SE SEBOU NĚCO DĚLAL NEŽ VYVĚSÍM SVÉ FOTO DO SVĚTA !
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunno a nechces misto tech kecu postnou foto ty? Pekne aj nohy, proste celou postavu v nejake poze ? :)
Culda13

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

každej je spokejenej s něčím jiným , ale vím jedno , svojí fotku sem nikdy nedám ,
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
dunno a nechces misto tech kecu postnou foto ty? Pekne aj nohy, proste celou postavu v nejake poze ? :)

Ale jo hodil bych ale ted sem momentálně po artroskopii takže aktuálka je zhruba ta co sem dal poslední foto naposledy, takže netrénuju, nedělám nic, není co fotit když nejsou změny. Časem tady zase něco dám, na svuj log konečně videa atd.
MiKra

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Asi se to těm hubeným chlapcum bude líbit to....a další jeho stupidní kecy...!

dunnoWayne uvědom si že každej neváží jako Ty a není tlustej buřt co lehce nabírá..já osobně jsem v posilce nabral 11kg za rok a půl a dost jsem na tom dřel..pro někoho jako mě je úspěch tak jak vypadá teď..proto se nediv že mě vytočej kecy nějakýho namyšlenýho blbce jako seš ty..nic není lehký, pro mě je úspěch to málo....a uvědom si že vhodná kritika nemá s těma tvýma namyšlenýma kecama nic společnýho..
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až pochopíš že takový foto samo za sebe nic neříká tak budeš přesně vědět o čem mluvím. Si měl hodit 2 vedle sebe když píšeš 11 kg a bylo to o něčem jiným. Já nesonduju jestli někde je snad o tom co píšeš zmíňka že děláš to a takhle z tohodle toho duvodu celej rok a pak to vypadá takhle. Jinak serme na to. Zjevně máš nějakej mindrák když mi předhazuješ jakej jsem já oproti tobě, jenže jak mě má někdo chápat když za pár příspěvku nepochopil že nikoho nesrovnávám a ani nemluvím o nějakých svalech nebo vahách...
Samo o sobě je to manipulace jako prase. Co sem napsal hodněkrát jakoby tu nebylo, ale jedna a ta samá věc se tu objevuje pořád dokola a přitom si ji z vás každej vymyslel tak mi to vyznačte nějak tučně abych si všimnul proč tak reagujete a nebo se zamyslete nad tím proč mě osobně vaše domněnky nezajímají.
Nejsem politik abch řešil JAK se co říká než PROČ .....
MiKra

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele to že některé věci tu promazali, buď jedině rád..a mindrák nemám, už vůbec né z tebe..vypadá to spíš že ty máš nějakej mindrák, já jen reagoval na dost arogantní komentář z tvé strany..a to tvé vykrucovaní je dost ubohý..kritiku beru..ale od ostatních, u mě seš nikdo..uvědom si že každej nenabírá špek jako ty a pak se to snaží hnedka rýsnout..někdo tu hmotu doslova vydře.. což u tebe neplatí, jinak bys nepsal takovýhle kecy..už na to odpovídat nebudu..nevíš nic o mě, nevím nic o tobě,pro mě seš tabu..
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunno mas tohle zapotebi jako dospelej chlap ? hadat se tu s nekym kdo je preci absolutne pod tvou uroven , protoze nema svaly
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
hele to že některé věci tu promazali, buď jedině rád..a mindrák nemám, už vůbec né z tebe..vypadá to spíš že ty máš nějakej mindrák, já jen reagoval na dost arogantní komentář z tvé strany..a to tvé vykrucovaní je dost ubohý..kritiku beru..ale od ostatních, u mě seš nikdo..uvědom si že každej nenabírá špek jako ty a pak se to snaží hnedka rýsnout..někdo tu hmotu doslova vydře.. což u tebe neplatí, jinak bys nepsal takovýhle kecy..už na to odpovídat nebudu..nevíš nic o mě, nevím nic o tobě,pro mě seš tabu..

Hele nejsem zvědavej na podvodníky, vypočítavce a manipulatory!
Jestli máš dojem že sem psal o svalech a docela velkých tak to je jen tvuj DOJEM !!!!! Jasně sem ti napsal několikrát že ne tak mě nestav do situace že lžu protože máš dost dobrej duvod mi to ukázat tady konkrétně na webu, na topicu nebo držet tlamu ale ne osočovat někoho z lhaní. Nikde tady nic takovýho není tak o co se snažíš ? Jsi na HLAVU?
Máš zájem psát a vymýšlet si co sem nenapsal?
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehádám se, zajímá mě kam se věci hnou...
..když už něco píšu tak to má duvod, nechodím se sem nudit.
Paye

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne, každej nemůže bejt takovej nadprůměrnej nadřenec jako ty
někdo se spokojí i s málem.
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to vsetko beriem,ze nie kazdy chce/ma na to byt nabusenym hovadkom ale v tom pripade aky ma zmysel hodit si sem svoju fotku?Lebo sem sa davaju fotky na hodnotenie ostatnym,a co tam mam hodnotit?A teraz do mna ze som namyslenec
Culda13

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naprosto souhlasím , když jsem dá někdo fotky dvě a dá se porovnat tak je to ok ,ale takle ?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: