Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Popravdě? Nic moc.. ale to je tím že se v tom nevyznám.
Snad jsem tam čekal možná nějaké svaly.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Popravdě? Nic moc.. ale to je tím že se v tom nevyznám.
Snad jsem tam čekal možná nějaké svaly.

Jasny, ze je co zlepsovat (i proto jsem to sem postla, abych mela s cim srovnavat)....ale s mym pomerem vyska/vaha snad nikdo zadne velke svaly ocekavat nemohl.... nejedu na velke objemy....
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

poslala si takříkajíc fotku zavazujících kalhotek nebo co to je. Není poznat kolik měříš a vážíš, jestli si po dietě a zhubla si 20kg a si z toho nadšená, nebo si začala sportovat abys předešla pomerančovýmu zadku, není z toho poznat vůbec nic, jenom to že nemáš ponožky, to je docela jistý .

Když už chceš poslat nějakou fotku formy, tak zkus vyfotit aspoň něco, tohle je tak fotka na který není vidět vůbec nic .
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
poslala si takříkajíc fotku zavazujících kalhotek nebo co to je. Není poznat kolik měříš a vážíš, jestli si po dietě a zhubla si 20kg a si z toho nadšená, nebo si začala sportovat abys předešla pomerančovýmu zadku, není z toho poznat vůbec nic, jenom to že nemáš ponožky, to je docela jistý .

Když už chceš poslat nějakou fotku formy, tak zkus vyfotit aspoň něco, tohle je tak fotka na který není vidět vůbec nic .

Přemýšlel sem že se rozepíšu jako ty a moje reakce by byla podobná.
takže +1
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Ehm.... to jsou plavky....v kalhotkach jsem se fotit nechtela....:-DDD

vysku, vahu mam v profilu.....momentalne 172/54, po dvou detech, tri krizky na krku...a ehm, jasne nejsou tam zadne velke svaly, protoze mam svaly dlouhe stihle.....presne podle toho jak cvicim....na objemy nejedu....

Jo a takto zacinajici sportovec ve 30+ fakt nevypada ..... mozna kdybych byla osmnactka, tak bych tohle mela zadarmo....nicmene pokud nekde potkam nejakou tricitku co tohle bude mit bez sportu tak ji budu nehorazne zavidet
agnez

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 1:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy ste fakt buzny.krasne nohy posle holka a vy reknete ze neni moc videt. neni.U holky to takhle staci.Ja nevim zajimaj vas hodne delty na zenskych?
Majesty

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 2:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, boze gayove

krasny nozkyyy, priste bez plavek
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 2:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Vy ste fakt buzny.krasne nohy posle holka a vy reknete ze neni moc videt. neni.U holky to takhle staci.Ja nevim zajimaj vas hodne delty na zenskych?
Agnez, je vidět že seš ještě mladej. Samozřejmě chybí kozy . Poenta je, že když chci komentář k formě, tak bych měl vyfotit třeba aspoň celou postavu a napsat příběh, kterej je výše - mamina po dvou dětech co nechce být tlustá. Když komentáře nechci, tak proč bych sem posílal fotky, to nevím, tohle není pořad Hledá se táta .
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 2:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak agnez by si nejdřív mohl uvědomit na co je tohle forum zaměřeno, takže když postnu do aktuální fotky, tak musím čekat kritiku od těch, co mají většinu krve ještě v hlavě.
Zajímavé že když tu postne nějaký vyhublý klučina, svaly schované, tak jsou reakce jiné než v tomto případě. Tak snad nějaká emancipace né?
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
agnez napsal:
Agnez, je vidět že seš ještě mladej. Samozřejmě chybí kozy . Poenta je, že když chci komentář k formě, tak bych měl vyfotit třeba aspoň celou postavu a napsat příběh, kterej je výše - mamina po dvou dětech co nechce být tlustá. Když komentáře nechci, tak proč bych sem posílal fotky, to nevím, tohle není pořad Hledá se táta .

Ja s tim problem nemam....naprosto v poradku, ze jdou i negativni komenty... kdybych stala jen o pozitivni ohlasy, tak budu trajdat po seznamkach a ne po ronniem ....nehlede na to, ze sama vim, kde mam rezervy......ad cela postava....zkousela jsem fotit i vrsek, ale helpself metodou nebyla ani jedna fotka pouzitelna, toz az ke me dorazi segra tak ji zaukoluju a postnu sem i druhou pulku me malickosti
jari

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže, kdy bude ta fotka celýho těla??
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když jsem pošle fotku hezkej chlap jako například já tak nic, ale sotva se tu objeví nohy ženský tak se můžete přetrhnout Nechápu
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
když jsem pošle fotku hezkej chlap jako například já tak nic, ale sotva se tu objeví nohy ženský tak se můžete přetrhnout Nechápu
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm nozky maminy po 2 detech ...
kdejaka 18tileta holka by mohla zavidet
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koho zajímá 18ti letá puberťačka? My chceme mamču třicítku (: Takže se připojuji k lobbingu pro další foto.

Pěkný zadeček (to prosím nebrat sexisticky, ale říct o ženě že má prdel nebo zadek?), pro více detailů navrhuji se pro příště otočit zády k foťáku!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: