|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:14 am Předmět: |
|
|
Popravdě? Nic moc.. ale to je tím že se v tom nevyznám.
Snad jsem tam čekal možná nějaké svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:30 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Popravdě? Nic moc.. ale to je tím že se v tom nevyznám.
Snad jsem tam čekal možná nějaké svaly. |
Jasny, ze je co zlepsovat (i proto jsem to sem postla, abych mela s cim srovnavat)....ale s mym pomerem vyska/vaha snad nikdo zadne velke svaly ocekavat nemohl.... nejedu na velke objemy....
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:37 am Předmět: |
|
|
 poslala si takříkajíc fotku zavazujících kalhotek nebo co to je. Není poznat kolik měříš a vážíš, jestli si po dietě a zhubla si 20kg a si z toho nadšená, nebo si začala sportovat abys předešla pomerančovýmu zadku, není z toho poznat vůbec nic, jenom to že nemáš ponožky, to je docela jistý  .
Když už chceš poslat nějakou fotku formy, tak zkus vyfotit aspoň něco, tohle je tak fotka na který není vidět vůbec nic  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:44 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | poslala si takříkajíc fotku zavazujících kalhotek nebo co to je. Není poznat kolik měříš a vážíš, jestli si po dietě a zhubla si 20kg a si z toho nadšená, nebo si začala sportovat abys předešla pomerančovýmu zadku, není z toho poznat vůbec nic, jenom to že nemáš ponožky, to je docela jistý .
Když už chceš poslat nějakou fotku formy, tak zkus vyfotit aspoň něco, tohle je tak fotka na který není vidět vůbec nic . |
Přemýšlel sem že se rozepíšu jako ty a moje reakce by byla podobná.
takže +1
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:56 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | poslala si takříkajíc fotku zavazujících kalhotek nebo co to je. Není poznat kolik měříš a vážíš, jestli si po dietě a zhubla si 20kg a si z toho nadšená, nebo si začala sportovat abys předešla pomerančovýmu zadku, není z toho poznat vůbec nic, jenom to že nemáš ponožky, to je docela jistý .
Když už chceš poslat nějakou fotku formy, tak zkus vyfotit aspoň něco, tohle je tak fotka na který není vidět vůbec nic . |
Ehm.... to jsou plavky....v kalhotkach jsem se fotit nechtela....:-DDD
vysku, vahu mam v profilu.....momentalne 172/54, po dvou detech, tri krizky na krku...a ehm, jasne nejsou tam zadne velke svaly, protoze mam svaly dlouhe stihle.....presne podle toho jak cvicim....na objemy nejedu....
Jo a takto zacinajici sportovec ve 30+ fakt nevypada ..... mozna kdybych byla osmnactka, tak bych tohle mela zadarmo....nicmene pokud nekde potkam nejakou tricitku co tohle bude mit bez sportu tak ji budu nehorazne zavidet
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:08 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Vy ste fakt buzny.krasne nohy posle holka a vy reknete ze neni moc videt. neni.U holky to takhle staci.Ja nevim zajimaj vas hodne delty na zenskych? | Agnez, je vidět že seš ještě mladej. Samozřejmě chybí kozy . Poenta je, že když chci komentář k formě, tak bych měl vyfotit třeba aspoň celou postavu a napsat příběh, kterej je výše - mamina po dvou dětech co nechce být tlustá. Když komentáře nechci, tak proč bych sem posílal fotky, to nevím, tohle není pořad Hledá se táta .
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:23 am Předmět: |
|
|
Tak agnez by si nejdřív mohl uvědomit na co je tohle forum zaměřeno, takže když postnu do aktuální fotky, tak musím čekat kritiku od těch, co mají většinu krve ještě v hlavě.
Zajímavé že když tu postne nějaký vyhublý klučina, svaly schované, tak jsou reakce jiné než v tomto případě. Tak snad nějaká emancipace né?
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:14 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | agnez napsal: | Vy ste fakt buzny.krasne nohy posle holka a vy reknete ze neni moc videt. neni.U holky to takhle staci.Ja nevim zajimaj vas hodne delty na zenskych? | Agnez, je vidět že seš ještě mladej. Samozřejmě chybí kozy . Poenta je, že když chci komentář k formě, tak bych měl vyfotit třeba aspoň celou postavu a napsat příběh, kterej je výše - mamina po dvou dětech co nechce být tlustá. Když komentáře nechci, tak proč bych sem posílal fotky, to nevím, tohle není pořad Hledá se táta . |
Ja s tim problem nemam....naprosto v poradku, ze jdou i negativni komenty... kdybych stala jen o pozitivni ohlasy, tak budu trajdat po seznamkach a ne po ronniem ....nehlede na to, ze sama vim, kde mam rezervy......ad cela postava....zkousela jsem fotit i vrsek, ale helpself metodou nebyla ani jedna fotka pouzitelna, toz az ke me dorazi segra tak ji zaukoluju a postnu sem i druhou pulku me malickosti
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:53 am Předmět: |
|
|
když jsem pošle fotku hezkej chlap jako například já  tak nic, ale sotva se tu objeví nohy ženský tak se můžete přetrhnout  Nechápu _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
Koho zajímá 18ti letá puberťačka? My chceme mamču třicítku (: Takže se připojuji k lobbingu pro další foto.
Pěkný zadeček (to prosím nebrat sexisticky, ale říct o ženě že má prdel nebo zadek?), pro více detailů navrhuji se pro příště otočit zády k foťáku! _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|