|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: po duben 01, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
Robot2037: Na to jaky jsi byl (s prominutim) vychrtly, tak moc pekny pokrok. Jak pise Petr, uprav stravu a poradne se do toho opri. Hlavne fakt pozor, at zas o vsechno neprijdes. Takze s rozumem. Mozna by ti i pomohlo se pravidelne fotit a davat to sem, aby jsi mel nestranny (realny) dohled.
Petr Ustinov: Dle mne ideal! Pekny vrsek a pekne tvarovany nohy (zadny kure). Pekny! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
Zaslal: po duben 01, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | at jenom neryju:
dneska po prvni casti kruhoveho treningu |
Pěkné
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: út duben 02, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Robot2037: Na to jaky jsi byl (s prominutim) vychrtly, tak moc pekny pokrok. Jak pise Petr, uprav stravu a poradne se do toho opri. Hlavne fakt pozor, at zas o vsechno neprijdes. Takze s rozumem. Mozna by ti i pomohlo se pravidelne fotit a davat to sem, aby jsi mel nestranny (realny) dohled. |
To ja si spis zalozim log, pokud bude někdo ochotny tam občas mrknout a poradit, abych vám to tady nezasiral.
Jinak díky všem za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út duben 02, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
až na ten učes :D...aktualka...
 [/url]
foto po krutym trenalu atlasy 125 6krat log lifty až do 130kg kufry do 130kg a pak ještě jednoručky a triceps
planuju ještě zlepšit formu ;) duležity je ale že se mi po dietě vraci rychle síla :)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 02, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
Pekna forma, jen...nemas nejak kratke ruce ? =D jsem zvykly na ty svoje opičí po kolena a toto je ...krátké
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út duben 02, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Pekna forma, jen...nemas nejak kratke ruce ? =D jsem zvykly na ty svoje opičí po kolena a toto je ...krátké |
no docela jo :) mam problemy s mrtvym tahem : (
dost dělaj aji ty nafukly latisimy a ramena :D to pak tak vypada no ma to svy vyhody i nevyhody...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:15 pm Předmět: . |
|
|
asi 87Kg.. Po shozeni 8,5 Kg na 85 Kg zase dávám kratky objem zamereny na záda a ramena
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
Karlkanas: Hodne se mne to libi, zhruba takhle nejak bych si predstavoval drzet celorocne formu a vubec bych to nenazyval prasoforma :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Karlkans má super formu, nevím, proč ji nazývat prasoformou :D
Č174 mi na posledních fotkách přišel o dost větší... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
Č174 mi na posledních fotkách přišel o dost větší... |
podle toho, jak si zkurvil nohy, tak to přehnal totálně s kardiem
Ono každej, kdo dává poprvé dietu, tak si asi tohle zažije. Hlavně když chce schodit rychle
karlkanas: už se těším, jak budou vypadat tvoje krátký končetiny vysekaný, bude to bomba!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Grimley napsal: |
Ono každej, kdo dává poprvé dietu, tak si asi tohle zažije. Hlavně když chce schodit rychle
karlkanas: už se těším, jak budou vypadat tvoje krátký končetiny vysekaný, bude to bomba! |
Nohy mám dobry.. Najdi si týden zpatky jsem sem dával fotku s nohama ;) cardio sem nejel skoro vubec _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | guruhonza napsal: | | Grimley napsal: |
karlkanas: už se těším, jak budou vypadat tvoje krátký končetiny vysekaný, bude to bomba! |
Nohy mám dobry.. Najdi si týden zpatky jsem sem dával fotku s nohama ;) cardio sem nejel skoro vubec |
Pak je to blbě vyfocený...ty minulý fotky vypadaly líp :)) nohy brutální a kozy taky plnější... celkovej dojem byl lepší... :) ..ale to se občas stane na těch fotkách no :/ _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
jo, ted koukam na to, že to fotil sám a zeshora :D to pak dávaj ty nohy smysl
moje tak taky vypadaly na 48cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|