Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karlkanas

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík Borci za dobré ohlasy Nejsem zvyklej mi na sobe tolik tuku , i kdyz ten objem ted je nekde jinde co se tyce kvality, je opravdu rozdil mezi 93 kg letos a minuly a predminuly rok..Věřím že v 77 kg to bude FORMA.. (snad)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aktuálně 72 kg (před rokem cca 100kg). soustředím se na Muay Thai, ale chtěl bych přibrat na objemu :)
kubaz

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chápu, že bojovy sporty.. ale ty nohy
avanti

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehodnotím teď formu, ale zaujal mě spíš ten postoj.
Buď je to hodně blbě vyfocené nebo má horní i dolní zkříženej syndrom. Jeho záda mu jednou fakt "poděkují".
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Typická fighterovská postava, na těch nohách nevidím nic divného, přibere pár kg svalů a bude to dobré :)
johny c

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

avanti napsal:
Nehodnotím teď formu, ale zaujal mě spíš ten postoj.
Buď je to hodně blbě vyfocené nebo má horní i dolní zkříženej syndrom. Jeho záda mu jednou fakt "poděkují".
lol takhle stojí každej fighter, aby nedostal ránu
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Typická fighterovská postava, na těch nohách nevidím nic divného, přibere pár kg svalů a bude to dobré :)

Díky :), chci zapracovat a trochu se "obalit" jde to ale dost těžce, protože dost běhám a trénink na thai boxu je taky docela mazec, posilku dávám taky, ale jedu lehké váhy a hodně opakování, ale od minulého týdne jsem přidal váhy a jedu méně opakování + o dost víc budu jíst, tak snad během pár měsícu něco naberu :)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co do postavy tak nejaky hrudnik tam je a pekne bricho pod nim :-)
Spam

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic proti Mano atd... Každý hubený 15letý smrad má na pohled hezký 6pack, mnohdy i hezčí než mnohaletý kult. Břicho nelze hodnotit, stačí shodit na úroveň podvýživy a 6pack je tam hned. Spíš jde o ten zbytek co k tomu 6packu kdo má. Jestli mě rozumíte. 6pack s hrudníkem jak miminko, ramenama jak sešláplej rejč a tvarem postavy VEJCE je něco jiného jak 6pack u borca s hrudníkem do podprsenky, letištěm a ramenama že se do dveří nevejde. Tohle je úplně OT, Jen jsem se nějak rozepsal a taky trochu mě popudila nějaká fotka na FB, kde je 50kg klučík s vytaženým trikem a ukazuje břicho, u toho 100 liků, no konec...
Tak jsem si ulevil a jen mi to prosím vás odkejvete
Study

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
...

Dobře napsané

https://www.instagram.com/studynkapetr/
ghost333

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Nic proti Mano atd... Každý hubený 15letý smrad má na pohled hezký 6pack, mnohdy i hezčí než mnohaletý kult. Břicho nelze hodnotit, stačí shodit na úroveň podvýživy a 6pack je tam hned. Spíš jde o ten zbytek co k tomu 6packu kdo má. Jestli mě rozumíte. 6pack s hrudníkem jak miminko, ramenama jak sešláplej rejč a tvarem postavy VEJCE je něco jiného jak 6pack u borca s hrudníkem do podprsenky, letištěm a ramenama že se do dveří nevejde. Tohle je úplně OT, Jen jsem se nějak rozepsal a taky trochu mě popudila nějaká fotka na FB, kde je 50kg klučík s vytaženým trikem a ukazuje břicho, u toho 100 liků, no konec...

s tim nejde nesouhlasit
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
...

sixpack u hubenyho kluka je jako prsa u spekate holky
oboji tam je, ale neni to nic zajimaveho
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k výše položené fotce chapu že si fighter ale teda taky tam vidim disbalance a celkově vpodstatě nic krom nějakych vyklikovanych prsiček plochych a břucho no ramena ruky nohy vůbec nic...musíš zamakat prostě ještě jo a pokud teda můžeš nabírat...udělaj si službu a kup si pořádněj kýbl gaineru a pij to třeba místo vody třikrát denně par odměrek uvidíš co se stane kup si ho tak 15kg klidně to jsou třeba dva velký mutanty.

evidentne moc nežereš (klidne odpovez že ano ale lidi tady ti dokažou že ne, tak tutokonverzaci rovnou přeskočíme, je to zbytečné) nežereš prostě dostatečně...gainer ti neskonale pomůže...klidně ho pij po trenincich po běhání, ráno večer...no problemo maš obrovsky vudej nemusis se ničeho bat ale bez živin svaly neporostou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jordanek

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7 week out
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jordanek napsal:
7 week out

i ty kulišáku, že to je ten filtr na fotky co zvyšuje detail svalů :D to sem tedka viděl v zhasniho videu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: