Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu mi stavbou tela pripomina petera molnara..
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom,dobrej somálec,kolik vážíš?
kubaz

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

radek mel lepsi formu bez stravy v jaterni diete kdyz delal doma kliky nez vetsina lidi tady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Radom,dobrej somálec,kolik vážíš?

104 kg, je to u začátečních dvou fotek :), Kubo dík, tak snažím se no :D
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doprdele až ted jsem si všimnul,že je to ten samej člověk Pardon
Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
trochu mi stavbou tela pripomina petera molnara..

Nebylo by špatný
Pavelfcb: pohoda, nic se neděje :) nešlo mi vložit třetí fotku z diety, kde jsem měl nějakých 71 kg asi, je to z blízky, jinak jsem byl suchý :D (i teď jsem)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom napsal:
Omlouvám se za kvalitu, nic moc, cvičím 9 měsíců, za 8 měsíců jsem nabral 35 kg hmoty, je mi 17 let, jen strava a teď už i doplněk stravy (protein)
výška 188 cm
váha 104 kg
hruď 120 cm
paže 44 cm
pás 93,5 cm
stehna 69 cm
lýtko 44 cm
(za studena, žádné pumpování, nic)

Já spíš nechápu, že nemáš strie i na chodidlech a víčkách
Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Radom napsal:
Omlouvám se za kvalitu, nic moc, cvičím 9 měsíců, za 8 měsíců jsem nabral 35 kg hmoty, je mi 17 let, jen strava a teď už i doplněk stravy (protein)
výška 188 cm
váha 104 kg
hruď 120 cm
paže 44 cm
pás 93,5 cm
stehna 69 cm
lýtko 44 cm
(za studena, žádné pumpování, nic)

Já spíš nechápu, že nemáš strie i na chodidlech a víčkách

Mám na bicepsu strie, ale ne hodně, pak trochu na tricepsu a na stehnech trochu, nejvíc asi na bicepsu a u ramen, jinak nikde jinde, nemažu to ničím, ale asi začnu, bo to je furt červené a furt se to natahuje, jak nabírám hmotu ://
Roin

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

píšeš, že cvičíš 8 měsíců a za 8 měsíců si stihl dát dietu a ještě nabrat 35kg ? Tomu nějak nerozumim a jestli je to pravda tak mi napiš jak si to udělal rád bych to podstoupil taky
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to trochu zvláštní. Řekněme, že byl díky zdravotním potížím a jaterní dietě výrazně podvyživenej, ale i tak je to číslo takový... nevím no. A po 8 měsících cvičení, a navíc začátečník.
e-witch

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Grimley napsal:
Arnie_one napsal:
Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat

Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule

ale jooo, přibere Jinak jak píšeš no. To snad není ani jinak možný ( nebo začnu trénovat v Karviné )

... přesně tolik jsem v těhotenství přibrala já (dole to bylo samo od sebe za 1/2 roku... a žádné strie nemám)
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
John Chipsa napsal:
Grimley napsal:
Arnie_one napsal:
Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat

Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule

ale jooo, přibere Jinak jak píšeš no. To snad není ani jinak možný ( nebo začnu trénovat v Karviné )

... přesně tolik jsem v těhotenství přibrala já (dole to bylo samo od sebe za 1/2 roku... a žádné strie nemám)

Sákra tak nevím proč jsem si myslel, že přibrat během těhotenskejch obžerství je možný tak max 20 kilo (ještě že nemůžu bejt těhotnej, jak se znám, přibral bych metrák a pak by ze mě to mimino ani nedostali :D (tyjo to zní jako z filmu Junior co? )
L@dis

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radome, pokud jsi nebyl počat při výbuchu Černobylu, tak jsi potom z jiné planety a tímto tě vítám na zemi
Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak došel jsem z trenalu, kurnik, dneska jsem vypotil tak "9l" vody :D, jinak, vysvětlím to, na silvestra 2010 jsem skončil v nemocnici-měl jsem jít na kostní dřeň, atd.. náběh na rakovinu krve, řekli mi, že mám hepatitídu, mononukleozu a náběh na leukemii, takže jsem byl v nemocnici 2 týdny a řekli mi, že půl roku nesmím cvičit, prakticky žádná fyzická zátěž a přísná dieta, bez koření, bez soli, bez tučných věci, žádné mléčné výrobky, atd.do června jsem to držel a uzdravil jsem se, neměl jsem zkušenosti, ale během půl roku jsem pročetl co se dalo, něco našetřil na tvarohy, bo jsem nic jiného neznal a v červenci 2011 jsem začal doma cvičit, hrazda, kliky, bench a dřepy-40kg zátěž jen, cvičil jsem každý den 3 hodiny a měl jen vločky, tvaroh a klasický oběd, nic na cvičení, chleba a tak, do poloviny září jsem měl 15 kg nahoře, čistých, ještě v pěkné kvalitě, pak jsem začal mít jídelníček, dělat, pak jsem měl trenéra a vlastně začal jsem pod dohledem trenéra v prosinci makat, měl mě připravit na soutěž, jenže se něco zvrtlo (finance, nemoc) tak jsem se na to vykašlal a řekl si, že něco ještě naberu a nabral jsem těch 35 kg, teď lehce zkvalitňuji, svaly jsou nahoru, tuk pomaličku dolů, ale váha se dřží, 103-104, nejvíc jsem měl 107 kg na lačno, takhle bych to popsal, pokud v textu budou nějaké chyby, omlouvám se, měl jsem těžký trénink dneska :)

Díky za přivítání na nové planetě :DD :))
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L@dis napsal:
Radome, pokud jsi nebyl počat při výbuchu Černobylu, tak jsi potom z jiné planety a tímto tě vítám na zemi

si bude rozumet z Draperem ten je zase z Uranu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: