|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
trochu mi stavbou tela pripomina petera molnara.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
Radom,dobrej somálec,kolik vážíš? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Radom,dobrej somálec,kolik vážíš? |
104 kg, je to u začátečních dvou fotek :), Kubo dík, tak snažím se no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
doprdele  až ted jsem si všimnul,že je to ten samej člověk  Pardon _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | trochu mi stavbou tela pripomina petera molnara.. |
Nebylo by špatný
Pavelfcb: pohoda, nic se neděje :) nešlo mi vložit třetí fotku z diety, kde jsem měl nějakých 71 kg asi, je to z blízky, jinak jsem byl suchý :D (i teď jsem)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | Omlouvám se za kvalitu, nic moc, cvičím 9 měsíců, za 8 měsíců jsem nabral 35 kg hmoty, je mi 17 let, jen strava a teď už i doplněk stravy (protein)
výška 188 cm
váha 104 kg
hruď 120 cm
paže 44 cm
pás 93,5 cm
stehna 69 cm
lýtko 44 cm
(za studena, žádné pumpování, nic)
|
Já spíš nechápu, že nemáš strie i na chodidlech a víčkách
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Radom napsal: | Omlouvám se za kvalitu, nic moc, cvičím 9 měsíců, za 8 měsíců jsem nabral 35 kg hmoty, je mi 17 let, jen strava a teď už i doplněk stravy (protein)
výška 188 cm
váha 104 kg
hruď 120 cm
paže 44 cm
pás 93,5 cm
stehna 69 cm
lýtko 44 cm
(za studena, žádné pumpování, nic)
|
Já spíš nechápu, že nemáš strie i na chodidlech a víčkách |
Mám na bicepsu strie, ale ne hodně, pak trochu na tricepsu a na stehnech trochu, nejvíc asi na bicepsu a u ramen, jinak nikde jinde, nemažu to ničím, ale asi začnu, bo to je furt červené a furt se to natahuje, jak nabírám hmotu ://
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
Je to trochu zvláštní. Řekněme, že byl díky zdravotním potížím a jaterní dietě výrazně podvyživenej, ale i tak je to číslo takový... nevím no. A po 8 měsících cvičení, a navíc začátečník.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Grimley napsal: | | Arnie_one napsal: | Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat |
Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule |
ale jooo, přibere Jinak jak píšeš no. To snad není ani jinak možný ( nebo začnu trénovat v Karviné ) |
... přesně tolik jsem v těhotenství přibrala já (dole to bylo samo od sebe za 1/2 roku... a žádné strie nemám)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | John Chipsa napsal: | | Grimley napsal: | | Arnie_one napsal: | Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat |
Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule |
ale jooo, přibere Jinak jak píšeš no. To snad není ani jinak možný ( nebo začnu trénovat v Karviné ) |
... přesně tolik jsem v těhotenství přibrala já (dole to bylo samo od sebe za 1/2 roku... a žádné strie nemám) |
Sákra tak nevím proč jsem si myslel, že přibrat během těhotenskejch obžerství je možný tak max 20 kilo (ještě že nemůžu bejt těhotnej, jak se znám, přibral bych metrák a pak by ze mě to mimino ani nedostali :D (tyjo to zní jako z filmu Junior co? ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak došel jsem z trenalu, kurnik, dneska jsem vypotil tak "9l" vody :D, jinak, vysvětlím to, na silvestra 2010 jsem skončil v nemocnici-měl jsem jít na kostní dřeň, atd.. náběh na rakovinu krve, řekli mi, že mám hepatitídu, mononukleozu a náběh na leukemii, takže jsem byl v nemocnici 2 týdny a řekli mi, že půl roku nesmím cvičit, prakticky žádná fyzická zátěž a přísná dieta, bez koření, bez soli, bez tučných věci, žádné mléčné výrobky, atd.do června jsem to držel a uzdravil jsem se, neměl jsem zkušenosti, ale během půl roku jsem pročetl co se dalo, něco našetřil na tvarohy, bo jsem nic jiného neznal a v červenci 2011 jsem začal doma cvičit, hrazda, kliky, bench a dřepy-40kg zátěž jen, cvičil jsem každý den 3 hodiny a měl jen vločky, tvaroh a klasický oběd, nic na cvičení, chleba a tak, do poloviny září jsem měl 15 kg nahoře, čistých, ještě v pěkné kvalitě, pak jsem začal mít jídelníček, dělat, pak jsem měl trenéra a vlastně začal jsem pod dohledem trenéra v prosinci makat, měl mě připravit na soutěž, jenže se něco zvrtlo (finance, nemoc) tak jsem se na to vykašlal a řekl si, že něco ještě naberu a nabral jsem těch 35 kg, teď lehce zkvalitňuji, svaly jsou nahoru, tuk pomaličku dolů, ale váha se dřží, 103-104, nejvíc jsem měl 107 kg na lačno, takhle bych to popsal, pokud v textu budou nějaké chyby, omlouvám se, měl jsem těžký trénink dneska :)
Díky za přivítání na nové planetě :DD :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| L@dis napsal: | Radome, pokud jsi nebyl počat při výbuchu Černobylu, tak jsi potom z jiné planety a tímto tě vítám na zemi |
si bude rozumet z Draperem ten je zase z Uranu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|