Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci bejt hnidopich, ale bylo by férový ty fotky vyfotit ve stejným světle a ve stejným úhlu
marraw

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych měl někoho, kdo mě vyfotí a nemusel se fotit u zrcadla tak bych to udělal .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Tracey

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý žabáku Myslím, že na dalším srazu provedeme kontrolu formy naživo
Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se za kvalitu, nic moc, cvičím 9 měsíců, za 8 měsíců jsem nabral 35 kg hmoty, je mi 17 let, jen strava a teď už i doplněk stravy (protein)
výška 188 cm
váha 105 kg
hruď 120 cm
paže 43,2 cm a 42 cm
pás 93,5 cm
stehna 69 cm
lýtko 43 cm
(za studena, žádné pumpování, nic)

Naposledy upravil Radom dne čt říjen 04, 2012 12:52 pm, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dalsi chovanec stars klubu Karviná
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To co on nabral za 8mesicu, ja nemam ani po15 letech cviceni. Zrejme dobry oddil ta Karvina
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat

Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule
John Chipsa

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Arnie_one napsal:

Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule

ale jooo, přibere Jinak jak píšeš no. To snad není ani jinak možný ( nebo začnu trénovat v Karviné )
Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti dám atletiku xD měl jsem půl roku před začátkem fitka velice vážné onemocnění jater, sleziny a náběh na leukemii, jelikož jsem měl problém s krví, ale dostal jsem se z toho a začal cvičit 3 měsíce doma, nabral jsem 15 kg hmoty bez tuku, neměl jsem stravu (sám to nechápu) cvičil jsem ve vedrech na hrazdě a přes kliky, mám fotku, jak jsem vypadal během diety, všechno jde, nevymýšlím si a ani to nemám zapotřebí, roste to a jsem za to rád, strava není úplná, znáte to, každý nemá tolik financí, ale mám co se dá, kromě masa, tak foto tu nedám, bo mi to nejde, furt to chce po mě nějaké příspěvky, nasrat
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom napsal:
Ti dám atletiku xD měl jsem půl roku před začátkem fitka velice vážné onemocnění jater, sleziny a náběh na leukemii, jelikož jsem měl problém s krví, ale dostal jsem se z toho a začal cvičit 3 měsíce doma, nabral jsem 15 kg hmoty bez tuku, neměl jsem stravu (sám to nechápu) cvičil jsem ve vedrech na hrazdě a přes kliky, mám fotku, jak jsem vypadal během diety, všechno jde, nevymýšlím si a ani to nemám zapotřebí, roste to a jsem za to rád, strava není úplná, znáte to, každý nemá tolik financí, ale mám co se dá, kromě masa, tak foto tu nedám, bo mi to nejde, furt to chce po mě nějaké příspěvky, nasrat

pak gratuluju k super genetice a jen tak dál jen tak dál
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotka Radoma z diety :)) (nějak mu zlobí vkládání příspěvků :) )myslím, že nezbývá než pogratulovat :)) mazec progress a jen tak dál, jak už jsem říkal... jen tak dál :))

Radom

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vložení :)
John Chipsa

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm mazec, smekám. Ale už tenkrát měl dobrou formu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: