|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | L@dis napsal: | Radome, pokud jsi nebyl počat při výbuchu Černobylu, tak jsi potom z jiné planety a tímto tě vítám na zemi |
si bude rozumet z Draperem ten je zase z Uranu |
:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem se po prvnim roce a pul cviceni dostal z 77kg na 85kg, pak jsem zhubl z velke casti cilene na 72kg. V roce 2005 okolo maturity jsem ale zacal byt lacny objemu, a tak jsem se do toho poradne pustil a zacal poradne zrat a makat a v zari jsem mel 103kg. Kvalita sice ne jako dnes, ale svalu tam bylo celkem dost. Maturita byla nekdy v kvetnu, takze jsem behem 4-5 mesicu pribral (naturalne jen s kreatinem a vydatnou stravou) 31kg. Castecne svalova pamet, ale i tak jsem se dostal 18kg nad sve maximum, takze pokud Radom uz predtim cvicil, tak to vubec neni nemozne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja jsem se po prvnim roce a pul cviceni dostal z 77kg na 85kg, pak jsem zhubl z velke casti cilene na 72kg. V roce 2005 okolo maturity jsem ale zacal byt lacny objemu, a tak jsem se do toho poradne pustil a zacal poradne zrat a makat a v zari jsem mel 103kg. Kvalita sice ne jako dnes, ale svalu tam bylo celkem dost. Maturita byla nekdy v kvetnu, takze jsem behem 4-5 mesicu pribral (naturalne jen s kreatinem a vydatnou stravou) 31kg. Castecne svalova pamet, ale i tak jsem se dostal 18kg nad sve maximum, takze pokud Radom uz predtim cvicil, tak to vubec neni nemozne. |
Necvičil, takovou váhu jsem neměl, takže žádná paměť, prostě poprvé nabrané, nějak mi přeplo po nemoci, inspiroval jsem se od bráchy, který cvičil a řekl jsem si, že po dietě pořádně začnu a dopadlo to takhle :D
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červen 06, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
35 kg? No podle těch fotek to teda není moc vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: st červen 06, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | 35 kg? No podle těch fotek to teda není moc vidět. |
Máš pravdu, kdyby měřil 165cm, bylo by to vidět více.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červen 06, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně. Je to tou výškou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 06, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Ani u me bys tech 31kg nikdy nehadal, ale jednak jsem vysokej a jednak to bylo ze stavu skoro podvyzivy a proste se to na me ztratilo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 06, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | 35 kg? No podle těch fotek to teda není moc vidět. |
Někdo roste z podvýživy a i 30kg z něj neudělá zprasenou obludu, jako z někoho 10kg dole z 110kg za začátku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 2:20 am Předmět: pribirani |
|
|
kucíííí kucííí a jak naberu ze 100 kg na 150 při 176cm výšky??? :D
jím jenom zeleninu s rýží
P.S.
můžu brát creatin a protein dohromady neublíží mi to? neudělá mi to nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:11 am Předmět: |
|
|
Hlavně ten tvaroh a kuřecí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:23 am Předmět: |
|
|
Pribrat se da z cehokoliv, kdyz toho budes jist adekvatni mnozstvi. Nechapu, ze s tim nekteri maji problem :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:56 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Myslíš třeba tesťák? |
nn, z toho si preci nepribral ani ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|