|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:13 am Předmět: |
|
|
Já nevím nic Kubíku, já ti přece jen závidím tak na tebe hážu špínu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Já nevím nic Kubíku, já ti přece jen závidím tak na tebe hážu špínu. |
To je tak prvni pravdiva veta kterou jsi kdy tady napsal :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Octopuss napsal: | | Já nevím nic Kubíku, já ti přece jen závidím tak na tebe hážu špínu. |
To je tak prvni pravdiva veta kterou jsi kdy tady napsal :-) |
jeste se tak nejake podobne dockat od tebe a budu sem zase snad i pravidelne chodit
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | Dobrý žabáku Myslím, že na dalším srazu provedeme kontrolu formy naživo |
joo zkontroluješ mě? to nejde ja sem hroznej stydlin
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
Fotka loni vs letos
81kg vs 87kg

podle mě tam je už stejnej stupeň vyrýsování s tím, že rozdíl je asi 6kg + na té fotce (ze včera) jsem vlastně hodinu po hodinovém kardiu a bez sacharidů. I tak to je objemově něco, s čímž nejsem vůbec spokojenej a čekal jsem víc. Každopádně silově jsem šel nahoru v trojboji o minimálně 70kg, takže nevadí
Cíl je 80kg, takže chci dostat ještě 7kg dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po červen 11, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
No, nevim jaky mas cil, ale ja bych teda spis pribral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 11, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
Chapu, ze k tem cilum mas nejake duvody a je to jen tva vec, ale tech 7kg teda nevim nevim, uz takhle je to na tebe nezvyk, ty objemy ti sedi proste vic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červen 11, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
chtelo by to i fotku zepredu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
drejpe, sám víš, jak se cejtíš s nižší váhou... i teď tam mám dost tuku třeba oproti tobě. Navíc 179/87 (ikdyž to není vidět) je furt taková "nadváha". Navíc cíl je teď vysekat a vědět, jak těžký to závodníci (naturální hlavně) mají a nekecat pak blbosti.
Luster: nesnáším fotky zepředu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 11, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
Tyy vole ty ramena, luxus!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 11, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
guru parádny chrbát, ako hĺbka, tak šírka, vidieť, že sa to pekne seká. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 12, 2012 5:59 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | drejpe, sám víš, jak se cejtíš s nižší váhou... |
No jasne, proto rikam, ze ti do toho kecat nebudu, sam vis, co je pro tebe lepsi Ale kdyz si vzpomenu, jakej jsi byl vyhryz loni po prazdninach, kdyz jsi prijel z KH zpatky do B a srovnam to s tvym objemem, tak vizeulne na tobe vypada lepe ten objem, ale to je jen nepodstatny detail :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út červen 12, 2012 6:45 am Předmět: |
|
|
Guru, forma dobra, me se to libi, i kdyz jak rek Drejp, objem by neuskodil. kazdopadne prestan ze srancema typu, je tam proad hodně "tuku"
Se z Vas zblaznim
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:05 am Předmět: |
|
|
NA te druhe fotce sem myslel ze je to Djokovic
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
Ja bych rekl ze tam uz neni moc z ceho shazovat, leda ze svalu... neblbni, neshazuj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|