|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ILikeBike
|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:25 am Předmět: |
|
|
Na začátku píše 18/17 let, takže ta fotka vlevo je aktuálnější. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:15 am Předmět: |
|
|
nekdo starne a nekdo holt mladne _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
gunner80
|
Zaslal: út květen 22, 2012 12:39 pm Předmět: tofanek progress |
|
|
No samozřejmě, že to má napsané dobře, jen nezvykle otočené fotky...
Ale každý má jiné cíle ...
Jeho mladá ho furt prudila : Ty se hubenej a co to tady máš za boule a ty žíly, ježiši co s tebou je ? Nejsi nemocný ? Musím si Tě trochu vykrmit ať vypadáš jako NORMÁLNÍ chlap :) ... Potom jsou ty fotky v pořádku a má zase doma klid. Mladá má na čem ležet když čumí na telku, na těch betonových kočičích hlavách to nebylo příjemné
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zase trošku ubral z tuků .. jde to pomalu, budu muset začít trošku makat :) Mostmuscular pro Jariyho :)
15.2 - 14,9% tuku
20.4 - 13,3% tuku
18.5 - 12,8% tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út květen 22, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
koudy.
Stále se snažím při mé mrzké práci. 81kg
_________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út květen 22, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
Díky jari  Ještě to chce čas. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Mirka - kolik kg chceš v objemu ještě nabrat? Plánuješ to pak vysekat? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Moje aktuálka, sice na blbým světle, ale aspoň něco. Mimochodem jsem rád za ten pruh na kozách  a i trapézy se mi myslím o něco zlepšily:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Dobře jsi ten tuk stáhl. Paráda
|
|
| nahoru |
|
 |
FatMan
|
Zaslal: út květen 22, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
Jsem z nekterych prispevku hodne na rozpacich. Koudy tu pise, ze zacinal na 15% tuku s rysovanim a to verim, ze i pri tech 15% nebyl nijak moc oplacanej. Fotka postnuta je asi aktualnich 13%, ze? Sakra, ja mam 17,5% a pritom mam na sobe tuku ze bych mohl rozdavat, kde je chyba? Pupek jak prase, kozy jak zenska a pritom to neni zas tak velky rozdil. Jak je to mozny? Muj trener ma plochy bricho, postavu poradnyho chlapa a pritom ma podle mereni stejne tuku v tele - ale vubec neni videt, kdezto na me je. Jak to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 22, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
| FatMan napsal: | | Sakra, ja mam 17,5% a pritom mam na sobe tuku ze bych mohl rozdavat, kde je chyba? Pupek jak prase, kozy jak zenska a pritom to neni zas tak velky rozdil. Jak je to mozny? Muj trener ma plochy bricho, postavu poradnyho chlapa a pritom ma podle mereni stejne tuku v tele - ale vubec neni videt, kdezto na me je. Jak to? |
Třeba máš málo aktivní svalové hmoty. Jak si ten podkožní tuk měřil? Na domácí váze? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
FatMan
|
Zaslal: út květen 22, 2012 11:38 pm Předmět: |
|
|
Meril jsem to na InBody a svalove hmoty mam vic nez je udavany prumer, nebo doporuceni pro danou vysku/vahu.
Vaha 90,3kg Svaly 42,8kg (doporuceni 31-38) Tuk 15,8kg=17,5%
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Mirka - kolik kg chceš v objemu ještě nabrat? Plánuješ to pak vysekat? |
Plánoval sem 90kg, pak to zkusit rýsnout, ale nyní ještě nejsem vůbec spokojený s objemem, takže budu ještě pokračovat. Mít hmotu jako koudy, tak si pískám. Chce to ještě čas. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|