|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eschaia

|
Zaslal: út březen 11, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Proti rakovině, proti stárnutí :D Mě třeba hodně pomohl s kotníkem. Měsíc a půl jsem se léčil ortézou, klidovým režimem a píchal jsem si clexane (ne, to není na klouby, ale proti sraženínám). Kotník mě neustále bolel, začal jsem brát alavis TB a po 5ti dnech bolesti ustoupili. Těžko říct jestli by to bylo OK kdybych alavis nebral... nicméně to vidím tak, že mi pomohl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
Ok, budu dávat jednu a teď iniciační fáze zkusím 2 odměrky. I tak mi vydrží 4,5 měsíce, což je dost.
Navíc krásně voní po jablkách  !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
To dělá ten pektin. Chutná to hořce. doporučuji do vody se šťávou. Štávy jako na dvě deci a dát tak třetinu vody a do toho to mixnout. Pak se to dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Dávám tři odměrky iniciační dávku a pak budu pokračovat nejspíš s odměrkou a půl + budu dávat kolem 15g hydrolyzovaného kolagenu.
TH je okolo 87kg. Myslíte, že to dávkování je zbytečně moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Dávám tři odměrky iniciační dávku a pak budu pokračovat nejspíš s odměrkou a půl + budu dávat kolem 15g hydrolyzovaného kolagenu.
TH je okolo 87kg. Myslíte, že to dávkování je zbytečně moc? |
To je na 300 kg koně...ta dávka.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | DiamonD123 napsal: | Dávám tři odměrky iniciační dávku a pak budu pokračovat nejspíš s odměrkou a půl + budu dávat kolem 15g hydrolyzovaného kolagenu.
TH je okolo 87kg. Myslíte, že to dávkování je zbytečně moc? |
To je na 300 kg koně...ta dávka. |
Radši víc než míň - chtěl jsem mít jistotu, že to zabere takže myslíš, že to zabere i když budu dávat o odměrku míň?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Mám 120 kg a dávám jednu odměrku s tím, že potřebuji sakra hodně dát dohromady rameno.
Mě to stačí.
Myslím, že dvě jsou rozumné maximum. Spočítej si kolik toho do sebe dostaneš. Je toho hromada.
5 odměrek je na 500 kg koně iniciační dávka....2,5 odměrky udržovací. Myslím, že na 87 kg je to zbytečné:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Mám 120 kg a dávám jednu odměrku s tím, že potřebuji sakra hodně dát dohromady rameno.
Mě to stačí.
Myslím, že dvě jsou rozumné maximum. Spočítej si kolik toho do sebe dostaneš. Je toho hromada.
5 odměrek je na 500 kg koně iniciační dávka....2,5 odměrky udržovací. Myslím, že na 87 kg je to zbytečné:o) |
Ok, tak se budu snažit dávat míň beru 3x denně po jídle (po snídani, obědě a večeři + ten kolagen budu dávat asi s tím taky po jídle 3x5g)
Je to tak ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
To je 10 g a v něm:
Glukosamin sulfát - 3470 mg
Chondroitin sulfát - 1300 mg
MSM – Methylsulfonylmethan - 4343 mg
Je to asi dvojnásobek toho co se doporučuje při běžném dávkování.
Když jsem si to tady tak hezky spočítal - asi budu taky dávat dvě odměrky:o)
Pro Tebe bohatě dostačující.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | To je 10 g a v něm:
Glukosamin sulfát - 3470 mg
Chondroitin sulfát - 1300 mg
MSM – Methylsulfonylmethan - 4343 mg
Je to asi dvojnásobek toho co se doporučuje při běžném dávkování.
Když jsem si to tady tak hezky spočítal - asi budu taky dávat dvě odměrky:o)
Pro Tebe bohatě dostačující. |
Zase já trénuju půlku tejdne dvoufázově a zátěž mám celkem velkou :) Tak na škodu to určitě nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
...a za ty prachy:o)...11 kč denně je za tuto dávku za pusu.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin.palk
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
Hosi nedela se Vam po Alavisu akne?
Ja na to nikdy netrpel, ale najednou se mi na lopatkach a vzprimovacich udelalo takovej 100 kousku
Tak zjistuju, cim to muze byt. Jidlo mam stejny, tak nevim.
Muze to zpusobit treba hodne horciku?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
Nejsou to spíše potníky/potničky? Já teda na akné vždycky trpěl, ale už se to pomalu zlepšuje, ale co jsem si zvykl cvičit v mikině, tak já nosím všude (ostatní nosí trika a já mám mikinu - např. na přednáškách), teplo mi není, pak se doma svléknu a záda celý odspodu dolu pokrytá.
btw: s Alavisem zkušenost nemám, píšu to proto, že ségra si v těhotenství myslela, že má právě taky akné, ale byly to potničky, jak chodila nabalená, kvůli prckovi. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin.palk
|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
Covece mozna mas pravdu.....rudy svedivy pupeny na mistech, kde se horazne potim. Taky nosim
furt mikinu ikdyz mi je teplo.
Kazdopadne je to humus kurna.
Diky za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
Kup si v lékárně líh a řekni někomu, ať ti to tím potírá. Ale většinou to za den čidva zmizí, pokud samozřejmě necvičíš.,
Humus to je a taky mě to sere, vypadá to jak po "sypačce". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Joint Flex Complex | SurvivalUnikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu. 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|