Alavis Triple blend pro koně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alavis Triple blend pro koně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alavis Triple blend pro koně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martin.palk

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja chodim 6x tydne cvicit + manualni tezka prace, takze casto zpocenej. Ale jak pisu, nikdy
jsem to nemel az ted posledni 2 mesice a presne jak pises, jako po AS.
Lih mam doma tak to tam budu natirat....co nejaky antiperspirant ve spreji?? By mohlo pomoci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin.palk

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja chodim 6x tydne cvicit + manualni tezka prace, takze casto zpocenej. Ale jak pisu, nikdy
jsem to nemel az ted posledni 2 mesice a presne jak pises, jako po AS.
Lih mam doma tak to tam budu natirat....co nejaky antiperspirant ve spreji?? By mohlo pomoci.
valerius

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mam Alavis, ale ted jsem objevil jeste levnejsi zde:

**** (pouze takto, nenecha me to pridat link)

Jasne, musi se to event. michat, jsou to jednotlive suroviny ale ta cena. Nemate nekdo nejake zpravy k tomuto?

--
Edit, viz pravidla fóra!
V.comT

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 11:42 pm    Předmět: Alavis Odpovědět s citátem

Najkl napsal:
Co se týče alavisu triple blend jako kloubní výživy, chtěl jsem do něj taky jít, protože cena ve srovnání s ostatními výživami je prostě super. Akorát si nejsem jistý, zda-li postačují látky obsažené v něm:

Glukosamin sulfát
Chondroitin sulfát
MSM – Methylsulfonyl­methan

chybí mi tam prostě hydrolyzovaný kolagen pro stavbu a obnovu chrupavky. Nemohl by se k tomu vyjádřit někdo znalejší?? Díky

Tahle otázka mě také zajímá. Je nutno k Alavisu TB ještě přidat nějaký hydrolyzovaný kolagen nebo je Alavis pro chrupavku plně dostačující?
Judson

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 12:27 am    Předmět: Re: Alavis Odpovědět s citátem

V.comT napsal:
Najkl napsal:
Co se týče alavisu triple blend jako kloubní výživy, chtěl jsem do něj taky jít, protože cena ve srovnání s ostatními výživami je prostě super. Akorát si nejsem jistý, zda-li postačují látky obsažené v něm:

Glukosamin sulfát
Chondroitin sulfát
MSM – Methylsulfonyl­methan

chybí mi tam prostě hydrolyzovaný kolagen pro stavbu a obnovu chrupavky. Nemohl by se k tomu vyjádřit někdo znalejší?? Díky

Tahle otázka mě také zajímá. Je nutno k Alavisu TB ještě přidat nějaký hydrolyzovaný kolagen nebo je Alavis pro chrupavku plně dostačující?

Urcite by neuskodilo davat k tomu jeste hydrolyzovaný kolagen, ktery se da koupit treba za necele 300kc / kg.
Ale taky je fakt, ze spouste lidem, i z tohoto fora, alavisu triple blend pomohl temer zazracne v te original forme v jake se prodava.
Ja prave dobiram 2 pixlu, daval jsem od toho i ruzne pauzy a bolesti kolen z drepu , e uz asi 2 roky vubec nevratily. A nebo jsme se naucil lip drepovat, hm to asi ne )
Tom3

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davate celou odmerku naraz nebo davku nejak rozdelujete na celej den? Premyslim o koupi.
Spashett

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

celou odmerku najednou.. nevidim duvod to rozdelovat.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak treba kolagen se rozdeluje schvalne, vitaminy to samy..
ale dik :)
V.comT

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 4:24 pm    Předmět: ATB Odpovědět s citátem

Dávám naráz celou odměrku...3xdenně, tedy dávku pro 300kg koně jako nasycovací fázi. Po 14 dnech to snížím na 1,5 - 2 odměrky denně.
V.comT

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 4:25 pm    Předmět: ATB Odpovědět s citátem

Dávám naráz celou odměrku...3xdenně, tedy dávku pro 300kg koně jako nasycovací fázi. Po 14 dnech to snížím na 1,5 - 2 odměrky denně.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ma ta nasycovaci faze vubec cenu, kdyz to budu brat spis jako prevenci?
V.comT

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 5:49 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Na piksli je takové dávkování přímo uvedeno, tak to beru podle toho a nešpekuluju nad tím. ;) Jestli žádné potíže nemáš, tak to v tvém případě stejně nepoznáš, ať už to budeš užívat jakkoliv.
Michal_Jar

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem, zatim uzivam 12 dnu. Uzivam 1 odmerku denne, asi to tak budu brat i po nasycovaci fazi. Konecne jsem prisel nato jak to brat aby to bylo pozivatelne, do trosky mleka, s trochou inst. kavy.
V.comT

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 10:16 am    Předmět: dávkování Odpovědět s citátem

Já využil rady ostřílených borců a láduju to přímo "do tlamy" jak je uvedeno na obalu a řádně zaleju vodou. Jde to úplně v klidu a v podstatě žádnou chuť necítím. Nechci teda zatím Alavis přechválit, ale z těch kloubovek, co jsem měl (Animal Flex, Joint Flex Drink) je tohle první, která má fakt pozorovatelný účinek. Možná je to i tím, že u původních jsem přesně dodržoval dávkování, kdežto Alavis jsem naddimenzoval.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.alavis.cz/kloubni-vyziva

ze by nejake novinky?
BTW nevite o nekom, kdo by to narval do tobolek?
Joint Flex Complex | Survival
Unikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu.
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alavis Triple blend pro koně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: