|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: út květen 14, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Hej fakt, nechápu to  Nějaké extra vedro dnes nebylo a ta hlava fakt hořela, jel jsem dnes trenink s minimálníma pauzama a bylo to supr... Placebo to podle mě není, Amino 1 mi při tréninku taky hodně pomohly, tady je to podobné ale zdá se mi to ještě o chlup lepší  Dal jsem před tréninkem 1 odměrku assaulta, čisté bcaa a při tréninku popíjel ty Beta od Cellucoru. Super trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 14, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D si snad seženu nějaký vzorky a vyzkouším to... vůbec nevěřím, že to má jakejkoliv efekt, kterej by člověk poznal |
V tech BCAAckach je ale navic jeste par veci citrulin, beta alanin a HICA, coz obykle nebyva _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: út květen 14, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Ja to asi nejak nechapu :D Dyt treba v tom Amino 1 je dohromady v jedne davce tak 5g BCAA? Cim to pak je, ze to ma o tolik lepsi ucinek, nez treba kdyz tam poslu cisty BCAA (nejaky mnohem levnejsi praskovy treba) 20-30g. Treba 10g pred, 10g behem i 10g po treninku? To nemuze delat citrulin ne? Nejspis mi neco unika, ale nevim co :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út květen 14, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Já tomu taky moc nevěřil. Nejlepší je to prostě koupit a opravdu to zkusit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st květen 15, 2013 6:34 am Předmět: |
|
|
Nechci tady narusovat euforicke nalady, ale to slozeni je snad jasne, tady se nebavime o ucincich BCAA jako spis o tom zbytku, viz etiketa:
Jedna dávka 11,5g obsahuje:
BCAA 5g (poměr 2:1:1 Leucine, Isoleucine, Valine)
Citruline Malate 2g
Beta Alanine1,6g
Alfa-hydroxy-isokapronová kyselina (HICA) 0,75g
(a to, ze to ma 0% cukru je tak trochu pohadka)
Je to stejne, jako kdyz jsem si mixoval BCAA Instant s Jack3d a pak jsem po fitku behal jak tryskomys. Spis by me zajimalo s ohledem na to, ze bezne pres trening padne 30 gramu bcaa jak to resite vy, protoze pak v takovem mnozstvi do sebe rvat cm, ba a hica je docela mazec..hlavne na usinani. Pri cene 640,- za 345g ze kterych jsou bcaa sotva polovina se to v propoctu na gram nevyplati ani nahodou. Ale jako predtreningovy nakopavak asi proc ne, byt existuji lepsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st květen 15, 2013 7:27 am Předmět: |
|
|
Souhlasim. Prijde mi to prilis drahe (i za cenu 540 Kc/345g) at jako bcaa nebo jako predtreninkovy nakopavac... Kdyz si pred treninkem nasypu treba 10g Beta alaninu, ktery stoji par korun (350g/240 Kc), tak mi shori hlava taky a to urcite vice a za podstatne mene penez
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 15, 2013 9:58 am Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | Nechci tady narusovat euforicke nalady, ale to slozeni je snad jasne, tady se nebavime o ucincich BCAA jako spis o tom zbytku, viz etiketa:
Jedna dávka 11,5g obsahuje:
BCAA 5g (poměr 2:1:1 Leucine, Isoleucine, Valine)
Citruline Malate 2g
Beta Alanine1,6g
Alfa-hydroxy-isokapronová kyselina (HICA) 0,75g
(a to, ze to ma 0% cukru je tak trochu pohadka)
Je to stejne, jako kdyz jsem si mixoval BCAA Instant s Jack3d a pak jsem po fitku behal jak tryskomys. Spis by me zajimalo s ohledem na to, ze bezne pres trening padne 30 gramu bcaa jak to resite vy, protoze pak v takovem mnozstvi do sebe rvat cm, ba a hica je docela mazec..hlavne na usinani. Pri cene 640,- za 345g ze kterych jsou bcaa sotva polovina se to v propoctu na gram nevyplati ani nahodou. Ale jako predtreningovy nakopavak asi proc ne, byt existuji lepsi... |
Dobře můj mladý padavane
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Dobře můj mladý padavane |
??? proč taková reakce
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Bara napsal: |
Dobře můj mladý padavane |
??? proč taková reakce |
Protože je to můj sparing a dobře si pamatuje co ho učím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat z jakého důvodu tady všichni tak dopujete BCAA jak před trenálem tak během něho, teda pokud nejste v dietě a nebo nemáte extra dlouhé tréninky. Nebavím se o výše zmíněných s citrulinem a beta alaninem atd, ale jen o čistých.
Je poznat opravdu rozdíl v kvalitě tréninku a následné regeneraci? Díky _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
| Najkl napsal: | | Je poznat opravdu rozdíl v kvalitě tréninku a následné regeneraci? Díky | Za mě osobně ano, velký, hlavně v tom prvním bodě, ale pro mě platí to co zmiňuješ a to dlouhé a náročné tréninky (2 - 2,5 hodiny). Jak si tak ale čtu o zkušenostech s velkýma dávkama citrulinu a beta alaninu, nejspíš to vyzkouším, jsem na to docela zvědavý. Asi půjdu do bezkofeinové verze Performance Matrix od Reflexu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Já taky doporučuji brát BCAA ve větší dávce v tréninkovém nápoji až do konce tréninku.Po tréninku už nedávám,protože mám hned Hydro.BCAA nápoj dávám i ráno hned po probuzení a cca 10g.Vždy s kvalitním cukrem Edge Reflex
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|