AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vidlák

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam do toho něco přimíchávají ne? Moc si tu hlavu neprokrvujte ať vám pak moc neroste
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej fakt, nechápu to Nějaké extra vedro dnes nebylo a ta hlava fakt hořela, jel jsem dnes trenink s minimálníma pauzama a bylo to supr... Placebo to podle mě není, Amino 1 mi při tréninku taky hodně pomohly, tady je to podobné ale zdá se mi to ještě o chlup lepší Dal jsem před tréninkem 1 odměrku assaulta, čisté bcaa a při tréninku popíjel ty Beta od Cellucoru. Super trénink.
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D si snad seženu nějaký vzorky a vyzkouším to... vůbec nevěřím, že to má jakejkoliv efekt, kterej by člověk poznal

V tech BCAAckach je ale navic jeste par veci citrulin, beta alanin a HICA, coz obykle nebyva
Poman

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
guruhonza napsal:
:D si snad seženu nějaký vzorky a vyzkouším to... vůbec nevěřím, že to má jakejkoliv efekt, kterej by člověk poznal

V tech BCAAckach je ale navic jeste par veci citrulin, beta alanin a HICA, coz obykle nebyva

To jsou "nakopávače,regenerátory,povzbuzováky" pro holky...zkuste si trénovat když v prosklený tělocvičně vedle maj trénink Pole dance...
m1ro

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to asi nejak nechapu :D Dyt treba v tom Amino 1 je dohromady v jedne davce tak 5g BCAA? Cim to pak je, ze to ma o tolik lepsi ucinek, nez treba kdyz tam poslu cisty BCAA (nejaky mnohem levnejsi praskovy treba) 20-30g. Treba 10g pred, 10g behem i 10g po treninku? To nemuze delat citrulin ne? Nejspis mi neco unika, ale nevim co :D
Davesix

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tomu taky moc nevěřil. Nejlepší je to prostě koupit a opravdu to zkusit.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Vyzkoušej a uvidíš má.
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci tady narusovat euforicke nalady, ale to slozeni je snad jasne, tady se nebavime o ucincich BCAA jako spis o tom zbytku, viz etiketa:

Jedna dávka 11,5g obsahuje:

BCAA 5g (poměr 2:1:1 Leucine, Isoleucine, Valine)
Citruline Malate 2g
Beta Alanine1,6g
Alfa-hydroxy-isokapronová kyselina (HICA) 0,75g
(a to, ze to ma 0% cukru je tak trochu pohadka)

Je to stejne, jako kdyz jsem si mixoval BCAA Instant s Jack3d a pak jsem po fitku behal jak tryskomys. Spis by me zajimalo s ohledem na to, ze bezne pres trening padne 30 gramu bcaa jak to resite vy, protoze pak v takovem mnozstvi do sebe rvat cm, ba a hica je docela mazec..hlavne na usinani. Pri cene 640,- za 345g ze kterych jsou bcaa sotva polovina se to v propoctu na gram nevyplati ani nahodou. Ale jako predtreningovy nakopavak asi proc ne, byt existuji lepsi...
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
....

Souhlasim. Prijde mi to prilis drahe (i za cenu 540 Kc/345g) at jako bcaa nebo jako predtreninkovy nakopavac... Kdyz si pred treninkem nasypu treba 10g Beta alaninu, ktery stoji par korun (350g/240 Kc), tak mi shori hlava taky a to urcite vice a za podstatne mene penez
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
Nechci tady narusovat euforicke nalady, ale to slozeni je snad jasne, tady se nebavime o ucincich BCAA jako spis o tom zbytku, viz etiketa:

Jedna dávka 11,5g obsahuje:

BCAA 5g (poměr 2:1:1 Leucine, Isoleucine, Valine)
Citruline Malate 2g
Beta Alanine1,6g
Alfa-hydroxy-isokapronová kyselina (HICA) 0,75g
(a to, ze to ma 0% cukru je tak trochu pohadka)

Je to stejne, jako kdyz jsem si mixoval BCAA Instant s Jack3d a pak jsem po fitku behal jak tryskomys. Spis by me zajimalo s ohledem na to, ze bezne pres trening padne 30 gramu bcaa jak to resite vy, protoze pak v takovem mnozstvi do sebe rvat cm, ba a hica je docela mazec..hlavne na usinani. Pri cene 640,- za 345g ze kterych jsou bcaa sotva polovina se to v propoctu na gram nevyplati ani nahodou. Ale jako predtreningovy nakopavak asi proc ne, byt existuji lepsi...

Dobře můj mladý padavane
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Dobře můj mladý padavane

??? proč taková reakce
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Bara napsal:

Dobře můj mladý padavane

??? proč taková reakce

Protože je to můj sparing a dobře si pamatuje co ho učím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Najkl

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat z jakého důvodu tady všichni tak dopujete BCAA jak před trenálem tak během něho, teda pokud nejste v dietě a nebo nemáte extra dlouhé tréninky. Nebavím se o výše zmíněných s citrulinem a beta alaninem atd, ale jen o čistých.
Je poznat opravdu rozdíl v kvalitě tréninku a následné regeneraci? Díky
CIZO

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Najkl napsal:
Je poznat opravdu rozdíl v kvalitě tréninku a následné regeneraci? Díky
Za mě osobně ano, velký, hlavně v tom prvním bodě, ale pro mě platí to co zmiňuješ a to dlouhé a náročné tréninky (2 - 2,5 hodiny). Jak si tak ale čtu o zkušenostech s velkýma dávkama citrulinu a beta alaninu, nejspíš to vyzkouším, jsem na to docela zvědavý. Asi půjdu do bezkofeinové verze Performance Matrix od Reflexu.

Derek Poundstone
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky doporučuji brát BCAA ve větší dávce v tréninkovém nápoji až do konce tréninku.Po tréninku už nedávám,protože mám hned Hydro.BCAA nápoj dávám i ráno hned po probuzení a cca 10g.Vždy s kvalitním cukrem Edge Reflex
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: