Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?  Úvodní stránka -> Trénink -> Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě?
žádný
8%
 8%  [ 22 ]
1-2
6%
 6%  [ 16 ]
3-4
5%
 5%  [ 15 ]
5-6
8%
 8%  [ 22 ]
7-9
18%
 18%  [ 47 ]
10-13
26%
 26%  [ 68 ]
14-16
9%
 9%  [ 25 ]
17-20
14%
 14%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 252

Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cim vic svalu tim vetsi spotreba kysliku, tim rychleji narusta kyslikovy dluh a musi se dohanet
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:

A slabost pro tvůj sestřih mám, to víš ne?
To mi připomnělo příběh jednoho mého kamaráda. Ve škole mu kantor řekl : " Chlapče, ty má ruce jako panna a na tobě mám enormní zájem..."
no jasně. já mám zase slabost, pro tvůj "nožní" sestřih
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Diana napsal:

To mi připomnělo příběh jednoho mého kamaráda. Ve škole mu kantor řekl : " Chlapče, ty má ruce jako panna a na tobě mám enormní zájem..."

Oba dva to máme rádi vzadu delší.....
Wygh

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Diana napsal:

Oba dva to máme rádi vzadu delší.....

Jesse Marunde
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
páč tlačím ten tunovej vozejk s kamením v dole...

Ako casto?
Diana

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
páč tlačím ten tunovej vozejk s kamením v dole...

Ako casto?

Když mám zrovna o víkednu volno a nemusím do práce. Dělám to pro své vlastní potěšení.
weightlifter

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyby na hrazdě, ať již podhmatem či nadhmatem, jsou skvělý i když né můj zcela oblíbený cvik.
Trénuji jej v kolotoči (nevím, jak tomu říkají kulturisté snad super série ?, když odvičíš bez přestávky všechny cviky tj. tlaky vpředu, přednožování, hyperextenze, shyby podhmatem) vždy na závěr svého tréninku. Kolotoče mám 2, které pravidelně střídám, tj. jeden z nich.
Dělám pět kolotočů. Přítahy podhmatem dělám vždy do maxima a to je daný den různé. První je vždy okolo 18 opakování, ale s přibývajícími koly to klesá, až k 8 až 10 opakováním.
Perlička na závěr, když jsem měl 8 let a dělal jsem sportovní gymnastiku, tak jsem se přiráhl běžně 25 až 30 krát! Dnes je to pro mně tj. nepředstavitelné...
jnerez

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dlouho sem je nedělal musím se přiznat ale přes 20 dám určitě.
Coregonus

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tusim ze tu tomi pisal, ze ked dakto urobi viac ako 10 zhybov taknich robi nekvalitne.Moja odpoved...ale prd. ja som urobil 30 siroky nadhmat kazdy bol krk nad hrazdu, za to, ze ty si slaby, tak nepresviedcaj inych, ze sa to neda.Su individua co daju aj 100.
Mna by viac zaujimal zhyb na jednej ruke, to uz je o inom, ale asi je to sudene len horolezcom

A kto neurobi zhyb je hovno (nie nutne dievca)A je jedno ze ma 150 kg a total 1000. (neurazajte sa ak je to vas pripad )
jobekr

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:

Mna by viac zaujimal zhyb na jednej ruke, to uz je o inom, ale asi je to sudene len horolezcom

neni, jeden kolega z posilky dal asi tři...jak začal shybovat, tak já začal slintat
Pitro

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:
A kto neurobi zhyb je hovno (nie nutne dievca)A je jedno ze ma 150 kg a total 1000. (neurazajte sa ak je to vas pripad )

Co je to za pristup. Lifter moze povedat ze kto neda 800 total je hovno, plavec ze kto nepreplava bazen za x sekund je hovno, top sumo zapasnik asi zhyb neda ale hovnom by som ho nenazval .... kazdy nech si cvici co potrebuje alebo co ho bavi
henno

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shyby delam spis se zatezi na opasku...systemem kdyz udelam 10 tak si pridam vahu ..... ale myslim ze 20bez zateze by slo...zkusim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Coregonus

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lebo ludia ktori nedaju ani jeden zhyb su telesne nezdatni a je jedno aku maju mrtvolu ked nevedia ovladat svoje vlastne telo, aleto uz povedal LOPAN.Nie kazdy preplave bazen za x sekund, ale lu´di co nevedia plavat je velmi malo a tak to je v skoro kazdom sporte.
cunik

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 12:16 pm    Předmět: nemohu Odpovědět s citátem

Nemohu souhlasit s tím že shyby jsou měřítko síly. Minulý týden jsem v tělocvičně obdivně sledoval kluka jak dělá shyby, asi pět sérií po 12ti opak. Jel absolutně striktně v plným rozsahu. potom jsem ho viděl ve sprše... tak tenký nohy (vršek víc než slušnej) jsem ještě neviděl - normální čáp. Takže je to relativní.
esprit

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

len tak OT - niekde som cital ze vediet plavat znamena bud dat 200m alebo plavat 10 ci 15 min bez prestavky..nesom si isty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: