|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sabonis
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Coregonus napsal: | | lebo ludia ktori nedaju ani jeden zhyb su telesne nezdatni a je jedno aku maju mrtvolu ked nevedia ovladat svoje vlastne telo, aleto uz povedal LOPAN.Nie kazdy preplave bazen za x sekund, ale lu´di co nevedia plavat je velmi malo a tak to je v skoro kazdom sporte. |
Nezdatni treba jsou, ale to neznamena , ze nejsou silni.
Ja si taky myslim , ze je lepsi vazit 75kg mit 300kg trojboj, ale pritom byt obratnejsi, rychlejsi, vytrvalejsi, udelat vic zhybu, supr plavat , nez byt 200kg tlustoch co da 1000kg total v trojboji a postrada vsechny dalsi dovednosti.
Tady na foru si ale doufam vetsina lidi pod pojmem sila predstavuje schopnost zvedat tezke vahy.
Pokud jde o esteticky dojem, nebo o to kdo je kompletnejsi sportovec, tak samozrejme uplne souhlasim, ze neni pekny pohled kdyz nekdo nedokaze ubehnout ani 500 metru ani udelat zhyb i kdyz ma treba 1000kg trojboj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale to je tvuj nazor. Někdo si zas muze myslet, ze je lepsi mit 150kg a 1000kg total na nejaky shyby se ti vy*ere  . Já osobně bych teda sílu posuzovat trojbojem a né počtem shybů. Třeba jen proto, že když porovnáš za jak dlouho se asi dostaneš na trojboj 1000kg (tam se stejně většina nikdy nedostane) a za jak dlouho natrénuješ nějaký ty rozumný počty shybů...Shyby jsou fajn cvik ale o ničem nevypovídají. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | No jo, ale to je tvuj nazor. Někdo si zas muze myslet, ze je lepsi mit 150kg a 1000kg total na nejaky shyby se ti vy*ere . Já osobně bych teda sílu posuzovat trojbojem a né počtem shybů. Třeba jen proto, že když porovnáš za jak dlouho se asi dostaneš na trojboj 1000kg (tam se stejně většina nikdy nedostane) a za jak dlouho natrénuješ nějaký ty rozumný počty shybů...Shyby jsou fajn cvik ale o ničem nevypovídají. |
Nevim , zda to byla reakce na muj prispevek. Pokud jo, tak vlastne mame stejny nazor.
Nerekl jsem , ze je ten 75kg clovek silnejsi , ale prave naopak.
Ten predpokladany 200kg chlapik proste kasle na nejakou zdatnost a pocet zhybu protoze chce byt silnejsi .
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Sabonis napsal: | | Coregonus napsal: | | lebo ludia ktori nedaju ani jeden zhyb su telesne nezdatni a je jedno aku maju mrtvolu ked nevedia ovladat svoje vlastne telo, aleto uz povedal LOPAN.Nie kazdy preplave bazen za x sekund, ale lu´di co nevedia plavat je velmi malo a tak to je v skoro kazdom sporte. |
Nezdatni treba jsou, ale to neznamena , ze nejsou silni.
Ja si taky myslim , ze je lepsi vazit 75kg mit 300kg trojboj, ale pritom byt obratnejsi, rychlejsi, vytrvalejsi, udelat vic zhybu, supr plavat , nez byt 200kg tlustoch co da 1000kg total v trojboji a postrada vsechny dalsi dovednosti.
Tady na foru si ale doufam vetsina lidi pod pojmem sila predstavuje schopnost zvedat tezke vahy.
Pokud jde o esteticky dojem, nebo o to kdo je kompletnejsi sportovec, tak samozrejme uplne souhlasim, ze neni pekny pohled kdyz nekdo nedokaze ubehnout ani 500 metru ani udelat zhyb i kdyz ma treba 1000kg trojboj. |
1000kg na trojboj da len vrcholovy (mozno trochu silne slovo) powerlifter, nie nejaky fitnessak co chce len trochu endorfinov vyplavit a sportuje pre zdravie a radost.
Preco nejdeme posudzovat silu napriklad kto neda na trh vlastnu vahu tak je sracka? Sila je velmi specificke slovo, lebo mozes byt extremne silny v jednom pohybe a extremne slaby v druhom - zalezi, co mas ako natrenovane v cns. Ak by som mal povedat, ktori sportovci su celkovo najsilnejsi tak jednoznacne strongmani - o tom nemoze nikto pochybovat. Uz len tym, ake rozne discipliny musia ovladat s roznymi nevyvazenymi zavaziami _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
Mraveneček bude shybovat je to panečku silák,potom půjde okolo medvídek a siláka mravenečka začlápne!
Vemte si kontaktní kolektivní sporty,ti 70-80kg často kosti nelámou,ale ti 110-130 ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.kvadriceps

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 5:37 pm Předmět: shyby |
|
|
Já než jsem začal posilovat,tak jsem udělal 31 shybů  teď cvičím 2 roky a udělám ji  ch sotva 25
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 7:59 pm Předmět: Re: shyby |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 8:37 pm Předmět: Re: shyby |
|
|
Tos měl tak 50kg, ne? Mám taky kámoše, kterej neposiluje nic nedělá, váží 52kg a udělá bez problémů 15-20 shybů. Když to vidím jak tam lítá tak mám pocit, že snad levituje  [/quote]
ale na kolik dalsich cviku da se svoji vahou tolik opakovani? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
Protože dokáže unést několikanásobné břemeno jeho váze.Ne že udělá 20 schybů zavěšen za tykadla na větvičce _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 4:32 am Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: | | brut napsal: | Mraveneček bude shybovat je to panečku silák,potom půjde okolo medvídek a siláka mravenečka začlápne!
|
to je pravda...ale proč se říká, že je mravenec jeden z nejsilnějších tvorů na planetě? když plno ostatních živočichů ho bez problémů zabije... |
Ty shyby "alá" mraveneček to byla nadsázka.Jasně,že neshybuje ,ale napsal jsem to proto,že je považovanej vzhledem ke své hmotnosti v porovnáním s tím co unese za jednoho z nejsilnějších živočichů planety a je mu to úplně na HOVNO! Síla je jenom jedna,ta se v přírodě do váhovek nerozděluje!Dá někdo 30 shybů se 70kg,je mu to v konfrontaci se 130kg silákem na H!
Podívejte se někdy na ragby,tam jsou borci kteří váži 110-120 (i více i méně) a jsou výborně atleticky připravení,když se srazej s 75kg borcem,jak to asi dopadne? Jasně,že i ti lehcí jsou tam potřeba,ale na jiné věci.
Můj známej a občasnej sparing váží okolo 115kg/190cm (BP raw 215,dřep 285,mt 305,tlak ve stoje 1op 140)bývalý repr. v ragby 100m uběhl za 11,5 s.Srazit se s ním je jak s rozjetým vlakem!
7.9. to ve Francii vypukne,bohužel bez ČR.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
ale ja som nikde nepovedal, ze nie su silni, len som narazal na to, ze su nezdtatni. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
| brut napsal: | | jobekr napsal: | | brut napsal: | Mraveneček bude shybovat je to panečku silák,potom půjde okolo medvídek a siláka mravenečka začlápne!
|
to je pravda...ale proč se říká, že je mravenec jeden z nejsilnějších tvorů na planetě? když plno ostatních živočichů ho bez problémů zabije... |
Ty shyby "alá" mraveneček to byla nadsázka.Jasně,že neshybuje ,ale napsal jsem to proto,že je považovanej vzhledem ke své hmotnosti v porovnáním s tím co unese za jednoho z nejsilnějších živočichů planety a je mu to úplně na HOVNO! Síla je jenom jedna,ta se v přírodě do váhovek nerozděluje!Dá někdo 30 shybů se 70kg,je mu to v konfrontaci se 130kg silákem na H!
Podívejte se někdy na ragby,tam jsou borci kteří váži 110-120 (i více i méně) a jsou výborně atleticky připravení,když se srazej s 75kg borcem,jak to asi dopadne? Jasně,že i ti lehcí jsou tam potřeba,ale na jiné věci.
Můj známej a občasnej sparing váží okolo 115kg/190cm (BP raw 215,dřep 285,mt 305,tlak ve stoje 1op 140)bývalý repr. v ragby 100m uběhl za 11,5 s.Srazit se s ním je jak s rozjetým vlakem!
7.9. to ve Francii vypukne,bohužel bez ČR. |
to jsem to napsal tak blbě, že vyplynulo, že si myslím, že mraveneček shybuje?:D:D _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 10:37 pm Předmět: |
|
|
Tak já musím říct, že ještě se 115-120kg tělené hmotnosti jsem 4-5shybů na široko udělal, ale teď už vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|