|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Peo z kaufu je v pohodě... Nejíš toho denně celou sklenici, abys musel řešit jaký tam je olej a cukr. Mě je upřímně jedno kde ho koupím, hlavně ať tam je co největší % arašídů. Jediné, které bych už nikdy nekoupil je BIO arašídové máslo od Alnatury...to se nedá pomalu ani pozřít. |
Ta Alnatura - je to z DMka a je slaný? Taky jsem ho měl, než jsem si začal dělat arašídové máslo doma sám. Asi je to individuální, ale něco na něm stejně je :) Před pár dny jsem zjistil na stránkách Lidlu na FB, že začátkem července bude americký týden, tam mají asi nej kupovaný máslo co znám :)
Stejně mi přijde nejlepší koupit v Tescu půl kila nesolených pražených arašídů a pár minut je drtit v robotu. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Peo z kaufu je v pohodě... Nejíš toho denně celou sklenici, abys musel řešit jaký tam je olej a cukr. Mě je upřímně jedno kde ho koupím, hlavně ať tam je co největší % arašídů. Jediné, které bych už nikdy nekoupil je BIO arašídové máslo od Alnatury...to se nedá pomalu ani pozřít. |
Ta Alnatura - je to z DMka a je slaný? Taky jsem ho měl, než jsem si začal dělat arašídové máslo doma sám. Asi je to individuální, ale něco na něm stejně je :) Před pár dny jsem zjistil na stránkách Lidlu na FB, že začátkem července bude americký týden, tam mají asi nej kupovaný máslo co znám :)
Stejně mi přijde nejlepší koupit v Tescu půl kila nesolených pražených arašídů a pár minut je drtit v robotu. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
Jo, mají ho v DMku, Globusu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
wombatek
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
Nabízím k prodeji:
McEnnedy American Way Crunchy Peanut Butter
Cena 65 Kč / ks + poštovné dle odběru.
Hit Amerických dnů z Lídlu ;-)
Expirace 09/2014
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: po červen 30, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
tak jsem si koupil v lidlu ten vas zazrak, nikdy driv jsem arasidove maslo nemel
rano pri prvni lzicce jsem si rikal ze nic moc, ale tu sklenicku snad casem snim
ale uz po 15 minutach jsem mel chut na dalsi, takze od rana uz jsem mel asi 10 lzicek :)
koupil jsem si smooth, az pojedu z prace, tak vezmu jeste crunchy na ochutnani
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
| wombatek napsal: | Nabízím k prodeji:
Expirace 09/2014 |
Aha a proč by si to proboha někdo měl koupit od tebe, když si to tento týden může koupit v kterémkoliv lidlu po celé ČR???
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | wombatek napsal: | Nabízím k prodeji:
Expirace 09/2014 |
Aha a proč by si to proboha někdo měl koupit od tebe, když si to tento týden může koupit v kterémkoliv lidlu po celé ČR??? |
a jen bych doplnil:
bez poštovného a o 15 korun levněji
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
jen bych doplnil, že je to 3 týdny starý příspěvek :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | | jen bych doplnil, že je to 3 týdny starý příspěvek :-) |
No vidíš, toho jsem si ani nevšiml
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po červen 30, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
To ale na věci moc nemění, protože je to stejně docela sviňárna. Ten americkej týden je cca co 3-4 měsíce a koupit to za pajsku a pak nabízet tady za 65.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červen 30, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
Tak co, zkusil to :) Po fitku jdu pro 2 3 sklenky do Lidlu, sice si dělám doma vlastní, ale za tu cenu, co by ne :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po červen 30, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Taky sem koupil, ale moc mi to nejede....nevim je to takovy divny samotný
to nekam na neco mazete nebo jak ze vám to tak chutná?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: po červen 30, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | To ale na věci moc nemění, protože je to stejně docela sviňárna. Ten americkej týden je cca co 3-4 měsíce a koupit to za pajsku a pak nabízet tady za 65..... |
takhle je to ale sevšim co kupujes ;) nekdo koupi přidá si na tom a proda to :D takhle to proste funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: po červen 30, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | jachym napsal: | | To ale na věci moc nemění, protože je to stejně docela sviňárna. Ten americkej týden je cca co 3-4 měsíce a koupit to za pajsku a pak nabízet tady za 65..... |
takhle je to ale sevšim co kupujes ;) nekdo koupi přidá si na tom a proda to :D takhle to proste funguje |
jj, krasny priklad jsou vietnamsky vecerky
přes den nakoupi v supermarketech v akci a vecer, když supermarkety mají zavreno, prodavaji draz
typek to proste zkusil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červen 30, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | Taky sem koupil, ale moc mi to nejede....nevim je to takovy divny samotný
to nekam na neco mazete nebo jak ze vám to tak chutná? |
Možností je dost, na toast, dát do toastu a rozpéct, do vloček, někdo to přidává do domacích proteinových tyčinek... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|