|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
On.dra
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Pěkný, taky se na to chystám, jaký jsi použil nože na to rozmixování?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
Proste noze jiny tam nemam, jen plastove a tema by to asi neslo.. Tenhle starsi mixer je idealni, protože se to tak nezahreje jako kdybych to delal v nejakym vitamixu. Stejne to nemam rad az moc tekute. To pak není ono..  Jinak ja davam ruzny druhy orechu dohromady protože kdybych se nahodou neudrzel a sezral toho moc naraz, tak mam aspoň jistotu, ze me s toho nebude tak blbe, jako kdybych sezral třeba jen mandlove maslo. Mandlema jsem sem se jednou prezral 250g naraz a malem me to zabilo, sem zvracel tak hodinu.  Taky ten mix orechu není zrovna levnej, coz me taky nuti se krotit, kdybych mixoval maslo jen z buraku, který stoji par korun, tak by to nedopadlo asi dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so únor 15, 2014 5:37 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja nechapu, ze se s tim nekdo tak piplete, kdyz tu citam jak delate domaci arasidovi masla.
Proste snim ty orechy jak jsou a hotovo. Ucel to splni, na chuti nezalezi. |
máš pravdu. Vem pytel neochucenýho proteinu, pytel malty, obojí smíchej ve správném poměru s nějakým olejem, rozděl do šesti porcí a denně popíjej v dávce odpovídající tvému kalorickému příjmu. A máš hotovo ne? Proč oni to tak lidi nedělaji když by to bylo nejsnazší...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po únor 17, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | To je sakra pravda! Posledních pár dnů to jím jak nutellu a začínám zjišťovat, že jsem udělal malé zásoby v lidlu | Jak myslis, ze dopadla ta sklenice masla co jsem naposledy delal? Napred lzicka, pak na prst, pak zase, pak jsem se na to vysral a za minutu zase a pak zase a mel jsem co delat abych ju nesnedl naraz celou Tak jsem si tam petinu nechal a sezral tu sklenici nakonec nadvakrát. No nemuzu to met doma, proste vule tam není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út únor 18, 2014 12:37 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | To je v háji Jak proti tomu bojovat? | To je jednoduchy nekupovat to, proste to nemet doma. Když uz, tak fakt si koupit nejake mensi 100g baleni mix orechu nebo semínek s tim, ze to sežeru naraz. Takhle to hodlam delat, protoye jak maslo, tak ořechy v celku proste nevydrzi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem koupil v Kauflandu 4 pytlíky pražených arašídů bez soli, hodil je do mixéru, pár minut na turbo a měl jsem z toho plnou sklenici od toho z Lidlu... za necelých 40 Kč docela paráda, můžu jen doporučit _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 6:30 am Předmět: |
|
|
Taky se zahřál, ale je to třeba vzít ekonomicky a rovnou na něj rozklepnout vajíčka a smažit _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:33 pm Předmět: |
|
|
na wiki se píše, že to jde rozemlít v mlýnku na mák..
možná jste už řešili, ale zkoušeli jste???
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
v Kaufu arašídové máslo 340g/29kč  (Peo´s peanut butter)
(hodil bych sem odkaz, ale nemůžu ještě :) )
Cena se mi nějak nezdá, složení 91% arašídy, ZTUŽENÝ sójový olej,cukr,sůl.
Oproti araš. máslu z tesca (kde je 90% arašídů,mořská sůl, arašídový olej, třtinový cukr)
cena o 35korun nižší, nevím jak to chápat, jestli je ten rozdíl v ceně opravdu ve výběru oleje,soli a cukru?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
Peo z kaufu je v pohodě... Nejíš toho denně celou sklenici, abys musel řešit jaký tam je olej a cukr. Mě je upřímně jedno kde ho koupím, hlavně ať tam je co největší % arašídů. Jediné, které bych už nikdy nekoupil je BIO arašídové máslo od Alnatury...to se nedá pomalu ani pozřít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:23 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Peo z kaufu je v pohodě... Nejíš toho denně celou sklenici, abys musel řešit jaký tam je olej a cukr. Mě je upřímně jedno kde ho koupím, hlavně ať tam je co největší % arašídů. Jediné, které bych už nikdy nekoupil je BIO arašídové máslo od Alnatury...to se nedá pomalu ani pozřít. |
No kdybych se nehlídal, tak bych tu celou sklenici za den klidně dal... :D já měl zatím jen to z tesca, jak crunchy tak smooth ( crunchy mi chutnalo více) a potom to z kaufu. za tu cenu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|