Jooo tohle jsem taky dělal, jenom u nás byly celkem velký závěje a já se rozběhnul, jenže zas tak velký ty závěje nebyly (trochu jsem je přelítl) a pěkně jsem si nabil prdel
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Proc si k ty triselny kyle a vecne dojebanymu uponu na koze jeste nezlomit vaz ze?
To mate ve Zdirci tolik snehu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tady snezilo hodne v patek vecer... to uz jsem dlouho nevidel, vcera trochu a ted rano je obleva... snehu malo, tak centimetr dva.
edit: draper nema cas (asi)
tady snezilo hodne v patek vecer... to uz jsem dlouho nevidel, vcera trochu a ted rano je obleva... snehu malo, tak centimetr dva.
edit: draper nema cas (asi)
Jasne musí někomu v posilovně ujet na kole, nebo někoho uveslovat, rozlít kolem sebe 10L potu a potom, je spokojenej
Evidentně asi už nějakej ten pátek cvičíš, o to víc nechápu, proč cvičíš takhle nesmyslně.
I kdyz to toho arniemu kecat nechci a nebudu, tak s tebou vicemene souhlasim a uz jsem mu to tu i parkrat psal, ale zajimalo by me, co mas treba konkretne na mysli?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Evidentně asi už nějakej ten pátek cvičíš, o to víc nechápu, proč cvičíš takhle nesmyslně.
I kdyz to toho arniemu kecat nechci a nebudu, tak s tebou vicemene souhlasim a uz jsem mu to tu i parkrat psal, ale zajimalo by me, co mas treba konkretne na mysli?
Já třeba nechápu smysl peck decku v rozsahu 4-6 op., cvičení rukou v každym tréninku, téměř necvičení zad a nohou (určitě by se našly cviky, u kterých ho kýla neomezuje) atd.
Mně je do toho hovno, jen mi přijde, že to je trénink špatnej i pro 15 letýho rukaře, natož pro člověka, co už cvičí pár let.
Nejsem typ co by se nasral, takze kritika, me rozhodne nevadi. Pokud mate inovaci, jak dosahnout zlepseni klidne to napiste.
Cvicim podle sebe, pokud se lepsim, nebo citim, ze jsem sval dobre procvicil, o to me jde.
edit:
primitiv, myslim, ze se s Draperem schodnes, jakobych slysel jeho. Ted mam cas jit do posilovny jen 2x tydne z toho hitparadu neudelam. Kyla me prestava po 2 mesicich bolet, takze nohy opet pojedu, aspon stroje.
Pokud mrknes zpet jel sem jak zada, mt, nohy drepy. Vse je dost o case.
Muj log taky neni etalon cviceni. Pokud cvicim hur nez 15 letej, tak to neni tak spatny :)
Naposledy upravil Arnie_one dne st leden 25, 2012 12:41 pm, celkově upraveno 2 krát
Já třeba nechápu smysl peck decku v rozsahu 4-6 op ., cvičení rukou v každym tréninku, téměř necvičení zad a nohou (určitě by se našly cviky, u kterých ho kýla neomezuje) atd.
Mně je do toho hovno, jen mi přijde, že to je trénink špatnej i pro 15 letýho rukaře, natož pro člověka, co už cvičí pár let.
Presne tohle jsem mu tu nedavno psal, taky nechapu smysl peckdecku nebo protismerek cvicit takto "silove"....nebo treba nechapu, po pauze navic po zraneni kozy a hned tam rval vahy pro 3-5 opakovani a dalsi veci...
Arnie: jednu dobu to uz vypadalo celkem nadejne, zacal jsi cvicit pravidelne nohy i zada, dokonce obcas i nejaky vyssi pocet opakovani a mel jsi ten trenink celkove takovy pestrejsi, dokonce jsi chtel udelat i neco se svoji fyzickou, ale ted je to takove, ze si obcas jdes zacvicit a z toho vzdy jen prsa a ruce, pak zase nic. Vahy sice zvedas hodne slusne (u toho co te bavi) a ty ti muze kdokdo zavidet, ale pokud neni tvym prioritnim cilem sila a hlavne sila na benchu, tak bych ten pristup ke cviceni zmenil. Myslim, ze i pro prakticky zivot by to bylo prinosnejsi. Podivej se treba na Pavlacb (kdyz teda pominu, ze necvici nohy!!) nebo na dalsi
A vubec, jake jsou tve aktualni cile?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru