Arnie_one: II část

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: II část  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: II část
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek:

pás - 10 min

ramena:

JR na šíkmé dopředu:
10x12 10x16 6x22 6x27 4x32 3x37
6x42ky
6x42ky
8x42ky

multipress za hlavou:
4x60
5x100
4x100

JR na kladce:
6x6x20

záda:

hrazda:

6xja
5xja
4xja

biceps:
vč ve stoje 3x6x60
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes maly odpočinek a bobování s malým, žena mě musela natočit, prý to za to stojí

Drapere, maš zakaz se me smat, to platí i pro ostatní :)

akrobat se 107kg

koubic

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo tohle jsem taky dělal, jenom u nás byly celkem velký závěje a já se rozběhnul, jenže zas tak velký ty závěje nebyly (trochu jsem je přelítl) a pěkně jsem si nabil prdel
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc si k ty triselny kyle a vecne dojebanymu uponu na koze jeste nezlomit vaz ze?

To mate ve Zdirci tolik snehu?
Tracey

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Proc si k ty triselny kyle a vecne dojebanymu uponu na koze jeste nezlomit vaz ze?

Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To mate ve Zdirci tolik snehu?

Jo je ho tady dost, vcera zas snezilo, tak 7cm, akroat do toho ted 2x zapršelo, ale nenudime se :_)

V Brně je taky neco ?
koubic

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady snezilo hodne v patek vecer... to uz jsem dlouho nevidel, vcera trochu a ted rano je obleva... snehu malo, tak centimetr dva.
edit: draper nema cas (asi)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2012 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
tady snezilo hodne v patek vecer... to uz jsem dlouho nevidel, vcera trochu a ted rano je obleva... snehu malo, tak centimetr dva.
edit: draper nema cas (asi)

Jasne musí někomu v posilovně ujet na kole, nebo někoho uveslovat, rozlít kolem sebe 10L potu a potom, je spokojenej
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

utery
Dneska dobry intenzivni trenink, prsa drzi obe dve a vaha zacina jit nahoru, to se dalo cekat, nohy neporstou : ( ale prsa, tem to de samo.

kolo
10min

Prsa

rovna
10x20 6x60 6x80 6x100 3x120 1x140
6x140
6x140
3x140

Priste se 150, kdyby takhle reagovali i ostatni parite : (

Peck deck
2X6X90
4x90
10x50

Protismerky
6x45
6x40
6x35
6x30
3x6x25

Triceps kladka nadhmat
10x40 10x60 10x80
8x116
8x116
6x116

podhmat
3x6x55

lana na dojeti

Biceps
JR ve stoje - 6x7 6x12 6x16 6x25
Scotovka 6x20 6x25 6x30 6x35 6x30 6x25
scotovka Jr - 3x6x10

Tak zacinam nakupovat doplnky (dnes prvni varka) od dubna planuji serioznejsi a pravidelnejsi cviceni i s dodrzovanim jidla + doplnky.
Primitiv

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Evidentně asi už nějakej ten pátek cvičíš, o to víc nechápu, proč cvičíš takhle nesmyslně.
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:
Evidentně asi už nějakej ten pátek cvičíš, o to víc nechápu, proč cvičíš takhle nesmyslně.

I kdyz to toho arniemu kecat nechci a nebudu, tak s tebou vicemene souhlasim a uz jsem mu to tu i parkrat psal, ale zajimalo by me, co mas treba konkretne na mysli?
Primitiv

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Primitiv napsal:

I kdyz to toho arniemu kecat nechci a nebudu, tak s tebou vicemene souhlasim a uz jsem mu to tu i parkrat psal, ale zajimalo by me, co mas treba konkretne na mysli?

Já třeba nechápu smysl peck decku v rozsahu 4-6 op., cvičení rukou v každym tréninku, téměř necvičení zad a nohou (určitě by se našly cviky, u kterých ho kýla neomezuje) atd.

Mně je do toho hovno, jen mi přijde, že to je trénink špatnej i pro 15 letýho rukaře, natož pro člověka, co už cvičí pár let.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem typ co by se nasral, takze kritika, me rozhodne nevadi. Pokud mate inovaci, jak dosahnout zlepseni klidne to napiste.
Cvicim podle sebe, pokud se lepsim, nebo citim, ze jsem sval dobre procvicil, o to me jde.

edit:
primitiv, myslim, ze se s Draperem schodnes, jakobych slysel jeho. Ted mam cas jit do posilovny jen 2x tydne z toho hitparadu neudelam. Kyla me prestava po 2 mesicich bolet, takze nohy opet pojedu, aspon stroje.
Pokud mrknes zpet jel sem jak zada, mt, nohy drepy. Vse je dost o case.

Muj log taky neni etalon cviceni. Pokud cvicim hur nez 15 letej, tak to neni tak spatny :)

Naposledy upravil Arnie_one dne st leden 25, 2012 12:41 pm, celkově upraveno 2 krát
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:

Já třeba nechápu smysl peck decku v rozsahu 4-6 op ., cvičení rukou v každym tréninku, téměř necvičení zad a nohou (určitě by se našly cviky, u kterých ho kýla neomezuje) atd.

Mně je do toho hovno, jen mi přijde, že to je trénink špatnej i pro 15 letýho rukaře, natož pro člověka, co už cvičí pár let.

Presne tohle jsem mu tu nedavno psal, taky nechapu smysl peckdecku nebo protismerek cvicit takto "silove"....nebo treba nechapu, po pauze navic po zraneni kozy a hned tam rval vahy pro 3-5 opakovani a dalsi veci...

Arnie: jednu dobu to uz vypadalo celkem nadejne, zacal jsi cvicit pravidelne nohy i zada, dokonce obcas i nejaky vyssi pocet opakovani a mel jsi ten trenink celkove takovy pestrejsi, dokonce jsi chtel udelat i neco se svoji fyzickou, ale ted je to takove, ze si obcas jdes zacvicit a z toho vzdy jen prsa a ruce, pak zase nic. Vahy sice zvedas hodne slusne (u toho co te bavi) a ty ti muze kdokdo zavidet, ale pokud neni tvym prioritnim cilem sila a hlavne sila na benchu, tak bych ten pristup ke cviceni zmenil. Myslim, ze i pro prakticky zivot by to bylo prinosnejsi. Podivej se treba na Pavlacb (kdyz teda pominu, ze necvici nohy!!) nebo na dalsi

A vubec, jake jsou tve aktualni cile?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: II část Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: