|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vitaz Arnold Classic? |
| 1. Victor Martinez |
|
56% |
[ 43 ] |
| 2. Kai Green |
|
13% |
[ 10 ] |
| 3. Silvio Samuel |
|
11% |
[ 9 ] |
| 4. Toney Freeman |
|
17% |
[ 13 ] |
| 5. Branch Warren |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
william888

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Santo
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:17 pm Předmět: Green a Glass |
|
|
Green je fakt magor:
Úryvky z Glassových vyjadrení:
„Kaiovi som ponúkol svoje služby a on prišiel trénovať do Kalifornie...Aby som zistil ako vlastne trénuje, skôr než som čokoľvek zmenil, chvíľu som ho pozoroval...Možno očakával, že iba „prevezmem“ to, čo už robí, ale to nie je môj štýl. Vždy chcem dostať z borcov viac!...Je pravda, že Kaia som teraz už vyše týždňa nevidel. Neviem , kde teraz trénuje a s kým – so mnou nie!..Keď prišiel do Kalifornie, vážil 132,5 kg a keď sme sa naposledy stretli, tak 127 kg, takže urobil pokroky, ale možno chcel rysovať a finalizovať súťažnú formu s niekým, kto mu viac vyhovuje...Ja mám plné ruky práce, niektorí ľudia so mnou spolupracujú radi, iní majú svoju predstavu o tom, čo potrebujú a hľadajú riešenia inde. Nech sa páči, sme slobodná krajina, želám im všetko najlepšie...Pokiaľ ide o Kaia – nepatrím k tým, ktorí robia problémy, ak nedostanú priame odpovede na dôležité otázky...Kai trénuje tvrdo, ale potrebuje zjavne viac ako len trénera... Ja pracujem so svojimi ľuďmi a rozídeme sa, ale Kai tu bol sám. Bývam hodinu cesty od gymu a tak som mu ponúkol, že sa môže u mňa doma najesť, oprať si veci, robiť si kardio tréning, on však vždy mal výhovorku, prečo neprijať pozvanie...Trávim v gyme naozaj spústu hodín, ale niekedy som ho nevidel som ho tu celé dni nevidel. Ku koncu, keď ma zazrel, že vchádzam, rýchlo odišiel...Kai je jedným z najtalentovanejších borcov a skúšal som mu pomôcť v budovaní sebavedomia. Keď sem prišiel, mal nadváhu a keď som ho naposledy videl, bol ešte stále priťažký. Má pred sebou ešte veľa práce, ale má na to...Možno potreboval viac než čo som bol schopný pre neho urobiť...Ak mal pocit, že tu potrebuje prísť, aby našiel sám seba, som rád, že som bol súčasťou tohto procesu... Je to ťažký introvert. Určite si však musí osvojiť základné pravidlá nevyhnutné v tejto brandži, predovšetkým komunikáciu. Málokedy mi zdvihol telefón, či odpovedal na sms, atď., takže nebolo ľahké zistiť, čo sa deje v jeho hlave. Myslím, že Kai robí to, čo je pre neho najlepšie a ja mu tiež prajem všetko dobré!“ _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:01 pm Předmět: Re: Green a Glass |
|
|
| Santo napsal: | Green je fakt magor:
„Kaiovi som ponúkol svoje služby a on prišiel trénovať do Kalifornie...Aby som zistil ako vlastne trénuje, skôr než som čokoľvek zmenil, chvíľu som ho pozoroval...Možno očakával, že iba „prevezmem“ to, čo už robí, ale to nie je môj štýl. Vždy chcem dostať z borcov viac!...Je pravda, že Kaia som teraz už vyše týždňa nevidel. Neviem , kde teraz trénuje a s kým – so mnou nie!..Keď prišiel do Kalifornie, vážil 132,5 kg a keď sme sa naposledy stretli, tak 127 kg, takže urobil pokroky, ale možno chcel rysovať a finalizovať súťažnú formu s niekým, kto mu viac vyhovuje...Ja mám plné ruky práce, niektorí ľudia so mnou spolupracujú radi, iní majú svoju predstavu o tom, čo potrebujú a hľadajú riešenia inde. Nech sa páči, sme slobodná krajina, želám im všetko najlepšie...Pokiaľ ide o Kaia – nepatrím k tým, ktorí robia problémy, ak nedostanú priame odpovede na dôležité otázky...Kai trénuje tvrdo, ale potrebuje zjavne viac ako len trénera... Ja pracujem so svojimi ľuďmi a rozídeme sa, ale Kai tu bol sám. Bývam hodinu cesty od gymu a tak som mu ponúkol, že sa môže u mňa doma najesť, oprať si veci, robiť si kardio tréning, on však vždy mal výhovorku, prečo neprijať pozvanie...Trávim v gyme naozaj spústu hodín, ale niekedy som ho nevidel som ho tu celé dni nevidel. Ku koncu, keď ma zazrel, že vchádzam, rýchlo odišiel...Kai je jedným z najtalentovanejších borcov a skúšal som mu pomôcť v budovaní sebavedomia. Keď sem prišiel, mal nadváhu a keď som ho naposledy videl, bol ešte stále priťažký. Má pred sebou ešte veľa práce, ale má na to...Možno potreboval viac než čo som bol schopný pre neho urobiť...Ak mal pocit, že tu potrebuje prísť, aby našiel sám seba, som rád, že som bol súčasťou tohto procesu... Je to ťažký introvert. Určite si však musí osvojiť základné pravidlá nevyhnutné v tejto brandži, predovšetkým komunikáciu. Málokedy mi zdvihol telefón, či odpovedal na sms, atď., takže nebolo ľahké zistiť, čo sa deje v jeho hlave. Myslím, že Kai robí to, čo je pre neho najlepšie a ja mu tiež prajem všetko dobré!“ |
no on je tak trocha spomaleny v paru videach je to fakt dost vidiet ze sa sprava ako mental _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
....je to všechno image a já mu fandim
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:18 pm Předmět: Re: Green a Glass |
|
|
| william888 napsal: | | Santo napsal: | Green je fakt magor:
„Kaiovi som ponúkol svoje služby a on prišiel trénovať do Kalifornie...Aby som zistil ako vlastne trénuje, skôr než som čokoľvek zmenil, chvíľu som ho pozoroval...Možno očakával, že iba „prevezmem“ to, čo už robí, ale to nie je môj štýl. Vždy chcem dostať z borcov viac!...Je pravda, že Kaia som teraz už vyše týždňa nevidel. Neviem , kde teraz trénuje a s kým – so mnou nie!..Keď prišiel do Kalifornie, vážil 132,5 kg a keď sme sa naposledy stretli, tak 127 kg, takže urobil pokroky, ale možno chcel rysovať a finalizovať súťažnú formu s niekým, kto mu viac vyhovuje...Ja mám plné ruky práce, niektorí ľudia so mnou spolupracujú radi, iní majú svoju predstavu o tom, čo potrebujú a hľadajú riešenia inde. Nech sa páči, sme slobodná krajina, želám im všetko najlepšie...Pokiaľ ide o Kaia – nepatrím k tým, ktorí robia problémy, ak nedostanú priame odpovede na dôležité otázky...Kai trénuje tvrdo, ale potrebuje zjavne viac ako len trénera... Ja pracujem so svojimi ľuďmi a rozídeme sa, ale Kai tu bol sám. Bývam hodinu cesty od gymu a tak som mu ponúkol, že sa môže u mňa doma najesť, oprať si veci, robiť si kardio tréning, on však vždy mal výhovorku, prečo neprijať pozvanie...Trávim v gyme naozaj spústu hodín, ale niekedy som ho nevidel som ho tu celé dni nevidel. Ku koncu, keď ma zazrel, že vchádzam, rýchlo odišiel...Kai je jedným z najtalentovanejších borcov a skúšal som mu pomôcť v budovaní sebavedomia. Keď sem prišiel, mal nadváhu a keď som ho naposledy videl, bol ešte stále priťažký. Má pred sebou ešte veľa práce, ale má na to...Možno potreboval viac než čo som bol schopný pre neho urobiť...Ak mal pocit, že tu potrebuje prísť, aby našiel sám seba, som rád, že som bol súčasťou tohto procesu... Je to ťažký introvert. Určite si však musí osvojiť základné pravidlá nevyhnutné v tejto brandži, predovšetkým komunikáciu. Málokedy mi zdvihol telefón, či odpovedal na sms, atď., takže nebolo ľahké zistiť, čo sa deje v jeho hlave. Myslím, že Kai robí to, čo je pre neho najlepšie a ja mu tiež prajem všetko dobré!“ |
no on je tak trocha spomaleny v paru videach je to fakt dost vidiet ze sa sprava ako mental | kazdej nemuze byt jak Cutler , sem se tet dival na nejaky ty jeho novejsi videa a to je sileny jak furt mele pantem , jinak ja mu taky fandim ...Nikdo ho tady nezna osobne tak nevim proc mutady nadavate
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
Co se týče Glasse: Hodně ho uznávám....asi tak 100krát víc než třeba Miloše, ale prostě.....no řeknu to takhle. Vince Gorinda, jeden z nejuznávanějších trenérů své doby se jednou vyjadřoval o Arnoldovi, nevim přesně ty slova ale bylo to nějak takhle: "Arnold u mě párkrát cvičil, brzy odešel, nějak jsme si nerozuměli" Jen mi to tak připomělo. Glass je rozhodně špička ale asi ne ten pravý pro Greena....navíc své raketové zlepšení dokázal bez něho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 11:06 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | : Glass je rozhodně špička ale asi ne ten pravý pro Greena....navíc své raketové zlepšení dokázal bez něho. |
...ale s použitím preparátů a rad chemika Palumba... _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
muchajakub

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
Nevíte někdo jestli to bude někde na netu online??
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
muchajakub

|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
Green vypadá kulatě.....jsem teda fakt zvědavej.
Mám strach z Tonyho...
Strašně přeju dobré umístění Dennisovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
Já zase Victorovi, jsem moc zvědavej, jak po pauze naskočí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
ronny rockel number one _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Green vypadá kulatě.....jsem teda fakt zvědavej.
Mám strach z Tonyho...
Strašně přeju dobré umístění Dennisovi. |
Taky se 2 mikinama, kapuci + sustakovkou na to vypadam kulate
Jinak : Freeman,Victor,Branch
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|