|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vitaz Arnold Classic? |
| 1. Victor Martinez |
|
56% |
[ 43 ] |
| 2. Kai Green |
|
13% |
[ 10 ] |
| 3. Silvio Samuel |
|
11% |
[ 9 ] |
| 4. Toney Freeman |
|
17% |
[ 13 ] |
| 5. Branch Warren |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | jari napsal: | Green vypadá kulatě.....jsem teda fakt zvědavej.
Mám strach z Tonyho...
Strašně přeju dobré umístění Dennisovi. |
Taky se 2 mikinama, kapuci + sustakovkou na to vypadam kulate
Jinak : Freeman,Victor,Branch |
vidim 1 mikinu a co ze ma kapucu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | e4 napsal: | | jari napsal: | Green vypadá kulatě.....jsem teda fakt zvědavej.
Mám strach z Tonyho...
Strašně přeju dobré umístění Dennisovi. |
Taky se 2 mikinama, kapuci + sustakovkou na to vypadam kulate
Jinak : Freeman,Victor,Branch |
vidim 1 mikinu a co ze ma kapucu |
Ses si ale vedom toho, ze aby si videl tu mikinu pod tim tak by ta vrchni musela byt pruhledna?
Ja se orientuju taky na zaklade toho, co Kai sam rekl v No Bull radiu par dnu dozadu. Kdy i na treninky v totozny cerveny mikine chodil trenovat a sam rikal, ze ty mikiny mel nekdy i 3, vypadal presne takhle.
Ray i Wheeler rikali, ze je vetsi, nez by mel podle planu byt, ze ji vic jidla nez by mel protoze ma porad hlad a nemuze to vydrzet tak mozna zkousi pomoct shazovani i takhle.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
OT: Ciste teoreticky by se mu shazovalo kdyby se oblekal co nejmene a byl v chladu. Horolezec Mark Inglis ztratil za 14 dni 31 kg, kdyz je spolu s kolegou pri sestupu odrizla snehova boure... a pak mu jeste museli amputovat obe nohy: ( To jen tak, ze jsem o tom nedavno cetl.
Jsem jako vsichni zvedavej jake formy borci predvedou. Jestli to Green nezvladne, tak se rozhodne stane Cernym Petrem tipovaci souteze tady na Ronnie.cz a spoust lidi ho bude nenavidet:)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | OT: Ciste teoreticky by se mu shazovalo kdyby se oblekal co nejmene a byl v chladu. Horolezec Mark Inglis ztratil za 14 dni 31 kg, kdyz je spolu s kolegou pri sestupu odrizla snehova boure... a pak mu jeste museli amputovat obe nohy: ( To jen tak, ze jsem o tom nedavno cetl.
Jsem jako vsichni zvedavej jake formy borci predvedou. Jestli to Green nezvladne, tak se rozhodne stane Cernym Petrem tipovaci souteze tady na Ronnie.cz a spoust lidi ho bude nenavidet:) |
Ja to vidim stejne, zima a chlad aby se telo muselo zahrat samo, spotrebovavalo co nejvic energie. ALE, neni to tak davno co tady i BD na doporuceni Freie (myslim, nejsem si jistej) , jezdil rotoped navlecenej jak na hory. Nekdo veri prvni moznosti, nekdo druhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: |
Ja to vidim stejne, zima a chlad aby se telo muselo zahrat samo, spotrebovavalo co nejvic energie. ALE, neni to tak davno co tady i BD na doporuceni Freie (myslim, nejsem si jistej) , jezdil rotoped navlecenej jak na hory. Nekdo veri prvni moznosti, nekdo druhy. |
Jasne, v chladu se musi nemalo odbouravat i svalova hmota, ale pro kulturisty je lepsi vytahnout vodu z podkozi a vymackat tukove bunky co to jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | OT: Ciste teoreticky by se mu shazovalo kdyby se oblekal co nejmene a byl v chladu. Horolezec Mark Inglis ztratil za 14 dni 31 kg, kdyz je spolu s kolegou pri sestupu odrizla snehova boure... a pak mu jeste museli amputovat obe nohy: ( To jen tak, ze jsem o tom nedavno cetl.
Jsem jako vsichni zvedavej jake formy borci predvedou. Jestli to Green nezvladne, tak se rozhodne stane Cernym Petrem tipovaci souteze tady na Ronnie.cz a spoust lidi ho bude nenavidet:) |
Ja mu prajem od začiatku, spolu s Branchom. Martineza vobec nemusím. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
Me taky Martinez nesedi, ale co se da delat, kdyz je dobrej:) Ale on, Green a Freeman jsou ucite nejvice tipovani na prvni tri pozice. O tom zadna:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
Soudil jsem hlavně z obličeje a ne z oblečení....
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
blbosť, mrkni muscular development, nie je to tak, je to len rumor, jaaaaj mamo, taký su šeci posraný, že KAI všetkých totálne sfúkne, že už nevedia čo zo sebou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | blbosť, mrkni muscular development, nie je to tak, je to len rumor, jaaaaj mamo, taký su šeci posraný, že KAI všetkých totálne sfúkne, že už nevedia čo zo sebou. |
Jeste ze tak..... Greena jsem osobne videl na 2. miste....
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Uzasny.....kdyz stoji vedle Shawna a Flexe, hned vypadaji pomalu polovicni.....
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: so březen 07, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Kai Greene opravdu odstoupil...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|