Bear: jak dlouho cvičit?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bear: jak dlouho cvičit?  Úvodní stránka -> Trénink -> Bear: jak dlouho cvičit?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Draper: Tohle už je jedna z upravených verzí, stejně jako ta Cizopasníkova. Originální Bear z Power to the People je jeden tah (deadlift nebo jeho variace - sumo, rumun atd..) a jeden tlak (side press, floor press...).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleznakoule: Samozrejme jsem prihazoval, protoze jsem chtel videt vysledky, a ty bez progresu neudelas, a jen pridavat serie nestaci. Ale nemel jsem zas tak velke oci, pridaval jsem podle pocitu, rikam furt to bylo dobry a mel jsem rezervu ale pak jsem to utavil. Odvazim se tvrdit ze 90% lidi neni stavenych na to aby odjeli ve slusne intenzite mrtvolu 2x do tydne, natoz trikrat v delsi casovym horizontu. Draper patri mezi tech 10% :)

Podle me je to blbost a ani sam Pavel podle toho nikdy netrenoval. Proto mam radsi ty upravovane verze, ty uz davaji smysl.

A co od toho ocekavas ty? Jestli jen narust hmotnosti tak bych zvolil upravovanou verzi nebo jinou rutinu. Ale neco me rika ze ti o objem nejde, kdyz to chces jet se sidepressem. Takze pokud chces silu, tak bych se teto rutine vyhnul velkym obloukem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bear: jak dlouho cvičit? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: