Beginner - pomoc se sestavením cviků

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Beginner - pomoc se sestavením cviků  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Beginner - pomoc se sestavením cviků
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SamSkung

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 10:19 pm    Předmět: Beginner - pomoc se sestavením cviků Odpovědět s citátem

Zdravím ,

předem se omlouvám za případnou kritiku, ale sem nováček vůbec co se posilování týče a tak mi vytvoření plánu dělá trochu problém.
Je mi 17 let , výška 186 , váha 105 Kg . Vím , jsou to asi hrozná čísla , ale řekl bych že něco svalu na tom těle je.Hraji závodně fotbal.Postava typický endomorf.

Potřeboval bych poradit nějaký cvicební plán.Spíš zatím na doma.Vidím to na Pondelí - Streda - Pátek .Stravu jsem již upravil , i v ní bych ale asi chtel poradit , co jíst odpoledne (po obědě).Kamarád mi doporučil crossfit - určitý zadaný počet cviků , které bych si měřil a viděl bych svůj postup..Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DaveX

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukni tady, myslím, že víc než dost různých crossfit tréninků. https://forum.ronnie.cz/crossfit-trenink-na-62-zpusobu-bez-nacini-t27449.html

Jinak napiš jídelák.
SamSkung

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže snídáně - hodím si ovesné vločky do mléka a přidám třeba rozinky , svačina ve škole Cottage + černé pečivo , oběd ve škole , a po škole fakt nevím co jíst , večeře se mi taky každý den nechce vařit , což je spíš ale tím , že nevím co :D
DaveX

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já nejsem moc zastáncem mléka v dietě. Zkus sušené proteinové mléko Soja Milk, nebo Zajíc například z lékárny, nebo i v Globusu jsem ho viděl.

Na svačinu před obědem jím bílé jogurty s ovocem, na oběd kuřecí s rýží většinou, na svačinu po cottage, eidam, šunku (pokud se zadaří koupit nějakou lepší) s celozrným chlebem Mestemacher, na večeři rybu, maso se zeleninou. Před spaním tvaroh a jdu spát.

Ráno piju protein a v den tréninku piju protein před a po treninku.

Protein plánuješ koupit?
SamSkung

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Říkám , sem úplný začátečník , ale ted sem fakt chytl ten chtíč začít něco dělat pro tělo.Pokud by měl protein význam , tak bych neměl pronlém :)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš nějaký jednoručky, tak bys mohl zkusit P90X stáhneš to někde na internetu, jsou tam ukázky tréningu, můžeš si to přizpůsobit.

Co se týče jídla zkus si udělat jídelníček, z energetiickejch tabulek si napsat, kolik za ten den do sebe dostaneš energie, kolik živin a podle toho si sestav jídlo, večer omezit sacharidy

Rychle na stránku:

Přejdi na: