|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SamSkung
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:19 pm Předmět: Beginner - pomoc se sestavením cviků |
|
|
Zdravím ,
předem se omlouvám za případnou kritiku, ale sem nováček vůbec co se posilování týče a tak mi vytvoření plánu dělá trochu problém.
Je mi 17 let , výška 186 , váha 105 Kg . Vím , jsou to asi hrozná čísla , ale řekl bych že něco svalu na tom těle je.Hraji závodně fotbal.Postava typický endomorf.
Potřeboval bych poradit nějaký cvicební plán.Spíš zatím na doma.Vidím to na Pondelí - Streda - Pátek .Stravu jsem již upravil , i v ní bych ale asi chtel poradit , co jíst odpoledne (po obědě).Kamarád mi doporučil crossfit - určitý zadaný počet cviků , které bych si měřil a viděl bych svůj postup..Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DaveX
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SamSkung
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
Takže snídáně - hodím si ovesné vločky do mléka a přidám třeba rozinky , svačina ve škole Cottage + černé pečivo , oběd ve škole , a po škole fakt nevím co jíst , večeře se mi taky každý den nechce vařit , což je spíš ale tím , že nevím co :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
No já nejsem moc zastáncem mléka v dietě. Zkus sušené proteinové mléko Soja Milk, nebo Zajíc například z lékárny, nebo i v Globusu jsem ho viděl.
Na svačinu před obědem jím bílé jogurty s ovocem, na oběd kuřecí s rýží většinou, na svačinu po cottage, eidam, šunku (pokud se zadaří koupit nějakou lepší) s celozrným chlebem Mestemacher, na večeři rybu, maso se zeleninou. Před spaním tvaroh a jdu spát.
Ráno piju protein a v den tréninku piju protein před a po treninku.
Protein plánuješ koupit?
|
|
| nahoru |
|
 |
SamSkung
|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Říkám , sem úplný začátečník , ale ted sem fakt chytl ten chtíč začít něco dělat pro tělo.Pokud by měl protein význam , tak bych neměl pronlém :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš nějaký jednoručky, tak bys mohl zkusit P90X stáhneš to někde na internetu, jsou tam ukázky tréningu, můžeš si to přizpůsobit.
Co se týče jídla zkus si udělat jídelníček, z energetiickejch tabulek si napsat, kolik za ten den do sebe dostaneš energie, kolik živin a podle toho si sestav jídlo, večer omezit sacharidy _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|