běh

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

chodíte běhat?
ano
40%
 40%  [ 11 ]
ne
59%
 59%  [ 16 ]
Celkem hlasů : 27

Autor Zpráva
Karda

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2003 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Proč běhat po silnici,když můžu běhat po chodníku:) holt někdo má a někdo nemá

Chodníky jsou ale taky skoněný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2003 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš si dobře vybrat:), u nás v Brně běhám teda po rovnejch a nikdy jsem s tím sklonem neměl problém
crur

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2003 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni nad to,kdyz ma clowek kousek wod baraku owal.to se mu pak beha
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martini

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2003 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda, ja se k behu neprinutim ani za nic, nesnasim to To si radsi davam hodinu na rotopedu...

Ale jinak tady na kraji HK u Duranu je peknej lesik a pak kdyz se vybehne na novej, tak tam se da behat krasne Ale to neni nic pro me *3*
Laduska

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2003 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Perfektní je prej běhat po písku, měkký dopad a víc se nadřete. Škoda že nebydlím u moře
Conan

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2003 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laduska napsal:
Perfektní je prej běhat po písku, měkký dopad a víc se nadřete. Škoda že nebydlím u moře

Prej? Urcite!
Zkousel jsem to v Dansku a kdyz jsem vycerpanej a zpocenej padnul do vody mezi meduzy, zjistil jsem ze jsem 10metru od startu *3* *3* *3*
smetak

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laduska napsal:

běhání po písku třeba nedoporučuje Ross Enemait, už si nepamatuju proč, ale četl sem to v jeho knize. (Pak se na to mrknu)
lucynqa

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale treba bezci na stadionu Dekanka se rozcvicuji par kolecky behu po takovem chodnicku s piskem navrchu. a az pak dou na drahu.
Zacharo

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od brezna prechazim z objemu do rysovacky, mam v planu zacit behat, s tim uz nejake zkusenosti mam a vim co od tela muzu cekat, ale jeste jsem nikdy nebehal tak brzo. Myslim to ohledne pocasi. Nikdy jsem nebehal v teplotach do 10ti stupnu. Potreboval bych radu co si dat na sebe, aby telo nebylo moc oslabene na zapaly plic/anginy a podobne zverstva. Ale zase, aby se v tom dalo pohodlne behat...

smetak - ohledne behani po pisku... nejvetsi riziko je pri behani po plazich (usuzuji ze myslis plaze u more), protoze plaz neni vodorovna (i kdyz se tak muze zdat, proste neni) a pak kazda noha zabira jinak. Tou spodni samozrejme musis makat vic a nema to dobre nasledky na bedra a celkovou symetricnost tela. Ad absurdum, zkuste si behat po cyklisticke draze. Je to sice extrem, ale pro predstavu to muze stacit.
Robb

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já běham i v zimě, na sobě mam 3-4 vrstvy (vršek) a na nohách krat'asy (úplně v pohodě), rozhodně si vem čepici nebo nějakej šátek
Zacharo

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Termopradlo pouzivas? Behat v kratasech zatim v tomto pocasi neplanuju, po urcite dobe mi tvrdnou poradne lytka a mraz jim pak nedela dobre, malo se prokrvuji. Uvazuji o dobrych bezeckych "elastakach"... Nekdo nejaky tip?
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Od brezna prechazim z objemu do rysovacky, mam v planu zacit behat, s tim uz nejake zkusenosti mam a vim co od tela muzu cekat, ale jeste jsem nikdy nebehal tak brzo. Myslim to ohledne pocasi. Nikdy jsem nebehal v teplotach do 10ti stupnu. Potreboval bych radu co si dat na sebe, aby telo nebylo moc oslabene na zapaly plic/anginy a podobne zverstva. Ale zase, aby se v tom dalo pohodlne behat...

smetak - ohledne behani po pisku... nejvetsi riziko je pri behani po plazich (usuzuji ze myslis plaze u more), protoze plaz neni vodorovna (i kdyz se tak muze zdat, proste neni) a pak kazda noha zabira jinak. Tou spodni samozrejme musis makat vic a nema to dobre nasledky na bedra a celkovou symetricnost tela. Ad absurdum, zkuste si behat po cyklisticke draze. Je to sice extrem, ale pro predstavu to muze stacit.

behani po plazi je v pohode.. kdyz bezis zpatky,tak se ta asymetrie leva-prava srovna,protoze to je pak sikmy zase na druhou stranu
Robb

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Termopradlo pouzivas? Behat v kratasech zatim v tomto pocasi neplanuju, po urcite dobe mi tvrdnou poradne lytka a mraz jim pak nedela dobre, malo se prokrvuji. Uvazuji o dobrych bezeckych "elastakach"... Nekdo nejaky tip?

Mráz mi nevadí, když běžíš tak se nohy prokrvujou, takže mi na ně neni zima
Zacharo

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:

behani po plazi je v pohode.. kdyz bezis zpatky,tak se ta asymetrie leva-prava srovna,protoze to je pak sikmy zase na druhou stranu

Takze je dobre benchovat s tim, ze na jedne strane bude o 5kg vic a v dalsi serii to vymenit?
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
Zacharo napsal:

Mráz mi nevadí, když běžíš tak se nohy prokrvujou, takže mi na ně neni zima

No nevím nevím,aby tě později nazačaly bolet klouby.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - běh Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: