|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| chodíte běhat? |
| ano |
|
40% |
[ 11 ] |
| ne |
|
59% |
[ 16 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
Karda

|
Zaslal: st červen 11, 2003 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | Proč běhat po silnici,když můžu běhat po chodníku:) holt někdo má a někdo nemá |
Chodníky jsou ale taky skoněný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st červen 11, 2003 3:14 pm Předmět: |
|
|
Musíš si dobře vybrat:), u nás v Brně běhám teda po rovnejch a nikdy jsem s tím sklonem neměl problém
|
|
| nahoru |
|
 |
crur

|
Zaslal: st červen 11, 2003 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: st červen 11, 2003 6:33 pm Předmět: |
|
|
Teda, ja se k behu neprinutim ani za nic, nesnasim to  To si radsi davam hodinu na rotopedu...
Ale jinak tady na kraji HK u Duranu je peknej lesik a pak kdyz se vybehne na novej, tak tam se da behat krasne  Ale to neni nic pro me *3*
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá červen 13, 2003 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Laduska napsal: | Perfektní je prej běhat po písku, měkký dopad a víc se nadřete. Škoda že nebydlím u moře |
Prej? Urcite!
Zkousel jsem to v Dansku a kdyz jsem vycerpanej a zpocenej padnul do vody mezi meduzy, zjistil jsem ze jsem 10metru od startu *3* *3* *3*
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út únor 12, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
ale treba bezci na stadionu Dekanka se rozcvicuji par kolecky behu po takovem chodnicku s piskem navrchu. a az pak dou na drahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po únor 18, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
Od brezna prechazim z objemu do rysovacky, mam v planu zacit behat, s tim uz nejake zkusenosti mam a vim co od tela muzu cekat, ale jeste jsem nikdy nebehal tak brzo. Myslim to ohledne pocasi. Nikdy jsem nebehal v teplotach do 10ti stupnu. Potreboval bych radu co si dat na sebe, aby telo nebylo moc oslabene na zapaly plic/anginy a podobne zverstva. Ale zase, aby se v tom dalo pohodlne behat...
smetak - ohledne behani po pisku... nejvetsi riziko je pri behani po plazich (usuzuji ze myslis plaze u more), protoze plaz neni vodorovna (i kdyz se tak muze zdat, proste neni) a pak kazda noha zabira jinak. Tou spodni samozrejme musis makat vic a nema to dobre nasledky na bedra a celkovou symetricnost tela. Ad absurdum, zkuste si behat po cyklisticke draze. Je to sice extrem, ale pro predstavu to muze stacit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po únor 18, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
Já běham i v zimě, na sobě mam 3-4 vrstvy (vršek) a na nohách krat'asy (úplně v pohodě), rozhodně si vem čepici nebo nějakej šátek
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po únor 18, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
Termopradlo pouzivas? Behat v kratasech zatim v tomto pocasi neplanuju, po urcite dobe mi tvrdnou poradne lytka a mraz jim pak nedela dobre, malo se prokrvuji. Uvazuji o dobrych bezeckych "elastakach"... Nekdo nejaky tip?
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: po únor 18, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Od brezna prechazim z objemu do rysovacky, mam v planu zacit behat, s tim uz nejake zkusenosti mam a vim co od tela muzu cekat, ale jeste jsem nikdy nebehal tak brzo. Myslim to ohledne pocasi. Nikdy jsem nebehal v teplotach do 10ti stupnu. Potreboval bych radu co si dat na sebe, aby telo nebylo moc oslabene na zapaly plic/anginy a podobne zverstva. Ale zase, aby se v tom dalo pohodlne behat...
smetak - ohledne behani po pisku... nejvetsi riziko je pri behani po plazich (usuzuji ze myslis plaze u more), protoze plaz neni vodorovna (i kdyz se tak muze zdat, proste neni) a pak kazda noha zabira jinak. Tou spodni samozrejme musis makat vic a nema to dobre nasledky na bedra a celkovou symetricnost tela. Ad absurdum, zkuste si behat po cyklisticke draze. Je to sice extrem, ale pro predstavu to muze stacit. |
behani po plazi je v pohode.. kdyz bezis zpatky,tak se ta asymetrie leva-prava srovna,protoze to je pak sikmy zase na druhou stranu _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po únor 18, 2008 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Termopradlo pouzivas? Behat v kratasech zatim v tomto pocasi neplanuju, po urcite dobe mi tvrdnou poradne lytka a mraz jim pak nedela dobre, malo se prokrvuji. Uvazuji o dobrych bezeckych "elastakach"... Nekdo nejaky tip? |
Mráz mi nevadí, když běžíš tak se nohy prokrvujou, takže mi na ně neni zima
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: |
behani po plazi je v pohode.. kdyz bezis zpatky,tak se ta asymetrie leva-prava srovna,protoze to je pak sikmy zase na druhou stranu |
Takze je dobre benchovat s tim, ze na jedne strane bude o 5kg vic a v dalsi serii to vymenit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Zacharo napsal: | | Termopradlo pouzivas? Behat v kratasech zatim v tomto pocasi neplanuju, po urcite dobe mi tvrdnou poradne lytka a mraz jim pak nedela dobre, malo se prokrvuji. Uvazuji o dobrych bezeckych "elastakach"... Nekdo nejaky tip? |
Mráz mi nevadí, když běžíš tak se nohy prokrvujou, takže mi na ně neni zima |
No nevím nevím,aby tě později nazačaly bolet klouby.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|