běh

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

chodíte běhat?
ano
40%
 40%  [ 11 ]
ne
59%
 59%  [ 16 ]
Celkem hlasů : 27

Autor Zpráva
Laduska

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 6:25 pm    Předmět: běh Odpovědět s citátem

Ahojky lidi, dnes jsem konečně splnila své předsevzetí a šla si zaběhat. Cítím sice, že zítra asi nebudu moct chodit, ale konečně jsem se rozhoupala.
Co by mě zajímalo, tak kolikrát týdně chodit běhat a kolikrát do posky?Dřív jsem chodila do posilovny 6x týdně a ještě bych k tomu stihla i ten běh, ale teď už chodím do práce a k tomu do školy , takže je celkem nemožné splnit oboje.
A co vy chodíte si taky sem tam zaběhat? a je vlastně pravdivé tvrzení, že na spalování tuků je běh prostě jednička?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jongi

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snažím se o běh alespoň 2x týdně posilovnu cca 5x. Na hubnutí mi připadá běh fakt nejlepší
snoopy

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muzu potvrdit ... chodime rano v 8 na stadion - 10-15 kolecek tak v prumeru 3x tydne a na vaze je to poznat ... do fitka chodim tak 5x tydne (3+1) ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gibbon

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snazim se jedenkrat tydne nekde do lesa, takovy cross beh . Nejvic se musim smat, kdyz vidim behat pro zdravi lidi po asfaltce po chodniku *3* , chudaci kotnici
Marcela

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 7:20 pm    Předmět: BĚH Odpovědět s citátem

Určitě skvěle spaluje tuk,ale v těchto vedrech,pro někoho kdo není zvyklej pravidelně běhat,je lepší spíše rychlá chůze-také znamenitý spalovač tuku anebo kolo.PROTOŽE FAKT BĚHAT JEDNOU TÝDNĚ NEMÁ SMYSL.
Rimmer

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2003 7:45 pm    Předmět: Re: BĚH Odpovědět s citátem

Marcela napsal:
Určitě skvěle spaluje tuk,ale v těchto vedrech,pro někoho kdo není zvyklej pravidelně běhat,je lepší spíše rychlá chůze-také znamenitý spalovač tuku anebo kolo.PROTOŽE FAKT BĚHAT JEDNOU TÝDNĚ NEMÁ SMYSL.

A to jako proč ne, když se to bere jako doplňková aerobní aktivita, když člověk nemá ambice se ukázat na maratonu...
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já chodim 3-4 tydně,jelikož jsem v rýsovačce...V objemu bych určitě nešel .Dělám to tak,že až mám hodně vysokej tep tak běh vystřídám s chůzí-třeba jenom 30sec. a potom znovu běh.Jinak běhám nejdřív od 22.hod.-to se panečku běží dobře,když už nikde nikdo a není žádný slunko .Často jdu do posilky na 16.hod a večer ještě běhat....
Steny

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 1:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eee, běhat mě vůbec nebaví...
a navíc obecně pro kulturistiku není běh zas tak vhodnej... (teda né že bych byl nějakej kulturista.. *3* )
John NAil

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vetsinou beham do skoly, protoze musim, ne ze by me to bavilo, ale stejne prijdu casto pozde. Je to trasa Hlavni nadrazi- Churchilovo namesti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
crur

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja chodim do posilky dwakrat tydne a behat trikrat-basket.posledni tri tejdny chodime behat wen na owal (260 metru).tam si dame 2 na rozbehani a pak to zacne 4-5-4 nebo 5-6-5 a podobne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Paye

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No běh to fakt není pro mě-protože jenom takový běhání mě nebaví-klidně si zahraju fotbálek u kterýho se naběhám, ale jít běhat jen tak to fakt není pro mě!!!
Laduska

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gibbon napsal:
Snazim se jedenkrat tydne nekde do lesa, takovy cross beh . Nejvic se musim smat, kdyz vidim behat pro zdravi lidi po asfaltce po chodniku *3* , chudaci kotnici

tak přesně tak jsem byla běhat, na chodníku, protože les je opravdu dost daleko a jezdit šalinou někam si zaběhat je dost stráta času, kotníky mě teda zatím nebolí ale stehna teda ukrutně
Laduska

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska se chystám vyrazit zase, byl to sice očistec, špatně se mi usedá na židli ale to se musí poddat. Chtěla bych chodit každý den, ale nevím jak to časově zvládnu. Ale doufám, že na tukových polštářích to bude vidět a konečně se mi řádně prorýsujou čtverečky na bříše
Karda

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě běhání fakt nebaví a ještě mám trochu problémy s kloubama, tak neběhám, ale zase jezdím na kole.
Laduska

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2003 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak po dnešní běhochůzi jsou pro mě schody pasé uplně a usedání na židli hrozně namáhavý úkon zítra běhat a asi ani chodit nepujdu den pauzička nemůže škodit. Neběhám já nějak šmajdavě, když mě tak ukrutně bolí stehna?

Rychle na stránku:

Přejdi na: