|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| chodíte běhat? |
| ano |
|
40% |
[ 11 ] |
| ne |
|
59% |
[ 16 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
Laduska

|
Zaslal: pá červen 06, 2003 6:25 pm Předmět: běh |
|
|
Ahojky lidi, dnes jsem konečně splnila své předsevzetí a šla si zaběhat. Cítím sice, že zítra asi nebudu moct chodit, ale konečně jsem se rozhoupala.
Co by mě zajímalo, tak kolikrát týdně chodit běhat a kolikrát do posky?Dřív jsem chodila do posilovny 6x týdně a ještě bych k tomu stihla i ten běh, ale teď už chodím do práce a k tomu do školy , takže je celkem nemožné splnit oboje.
A co vy chodíte si taky sem tam zaběhat? a je vlastně pravdivé tvrzení, že na spalování tuků je běh prostě jednička?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jongi
|
Zaslal: pá červen 06, 2003 6:56 pm Předmět: |
|
|
Snažím se o běh alespoň 2x týdně posilovnu cca 5x. Na hubnutí mi připadá běh fakt nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
snoopy

|
Zaslal: pá červen 06, 2003 7:02 pm Předmět: |
|
|
muzu potvrdit ... chodime rano v 8 na stadion - 10-15 kolecek tak v prumeru 3x tydne a na vaze je to poznat ... do fitka chodim tak 5x tydne (3+1) ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gibbon

|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: pá červen 06, 2003 7:20 pm Předmět: BĚH |
|
|
Určitě skvěle spaluje tuk,ale v těchto vedrech,pro někoho kdo není zvyklej pravidelně běhat,je lepší spíše rychlá chůze-také znamenitý spalovač tuku anebo kolo.PROTOŽE FAKT BĚHAT JEDNOU TÝDNĚ NEMÁ SMYSL.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: pá červen 06, 2003 7:45 pm Předmět: Re: BĚH |
|
|
| Marcela napsal: | | Určitě skvěle spaluje tuk,ale v těchto vedrech,pro někoho kdo není zvyklej pravidelně běhat,je lepší spíše rychlá chůze-také znamenitý spalovač tuku anebo kolo.PROTOŽE FAKT BĚHAT JEDNOU TÝDNĚ NEMÁ SMYSL. |
A to jako proč ne, když se to bere jako doplňková aerobní aktivita, když člověk nemá ambice se ukázat na maratonu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so červen 07, 2003 12:06 am Předmět: |
|
|
Já chodim 3-4 tydně,jelikož jsem v rýsovačce...V objemu bych určitě nešel  .Dělám to tak,že až mám hodně vysokej tep tak běh vystřídám s chůzí-třeba jenom 30sec. a potom znovu běh.Jinak běhám nejdřív od 22.hod.-to se panečku běží dobře,když už nikde nikdo a není žádný slunko  .Často jdu do posilky na 16.hod a večer ještě běhat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: so červen 07, 2003 1:14 am Předmět: |
|
|
eee, běhat mě vůbec nebaví...
a navíc obecně pro kulturistiku není běh zas tak vhodnej... (teda né že bych byl nějakej kulturista.. *3* ) _________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
John NAil
|
Zaslal: so červen 07, 2003 7:30 am Předmět: |
|
|
Vetsinou beham do skoly, protoze musim, ne ze by me to bavilo, ale stejne prijdu casto pozde. Je to trasa Hlavni nadrazi- Churchilovo namesti.
|
|
| nahoru |
|
 |
crur

|
Zaslal: so červen 07, 2003 8:52 am Předmět: |
|
|
ja chodim do posilky dwakrat tydne a behat trikrat-basket.posledni tri tejdny chodime behat wen na owal (260 metru).tam si dame 2 na rozbehani a pak to zacne 4-5-4 nebo 5-6-5 a podobne
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: so červen 07, 2003 9:43 am Předmět: |
|
|
No běh to fakt není pro mě-protože jenom takový běhání mě nebaví-klidně si zahraju fotbálek u kterýho se naběhám, ale jít běhat jen tak to fakt není pro mě!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
Zaslal: so červen 07, 2003 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Gibbon napsal: | Snazim se jedenkrat tydne nekde do lesa, takovy cross beh . Nejvic se musim smat, kdyz vidim behat pro zdravi lidi po asfaltce po chodniku *3* , chudaci kotnici |
tak přesně tak jsem byla běhat, na chodníku, protože les je opravdu dost daleko a jezdit šalinou někam si zaběhat je dost stráta času, kotníky mě teda zatím nebolí ale stehna teda ukrutně
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
|
| nahoru |
|
 |
Karda

|
Zaslal: so červen 07, 2003 5:41 pm Předmět: |
|
|
Mě běhání fakt nebaví a ještě mám trochu problémy s kloubama, tak neběhám, ale zase jezdím na kole.
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|