Zaslal: po duben 16, 2012 8:15 pm Předmět: Bench - problém
Zdravim, mám problém s benchem. Sparing parťák mi teď řekl, že mám pravačku o dost níž než levačku, jsem celej jakoby nakloněnej na pravou stranu a vůbec o tom nevim. Dělám to dokonce i při hodně nízkých vahách i když se na to snažim zaměřit aby byl střed tyče nad prsama. Prostě mi ta pravačka ujíždí a ještě jí vždycky zvedám jako druhou, že první je nahoře levačka a pak to tlačim pravou. Nějaký rady jak to pořešit abych neměl disbalanci? díky
V první řadě zkontrolovat postavení ramen, resp. lopatek a jejich fixace. Odtud tyhle problémy obvykle pochází.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
mal som presne ten isty problem...na cas som prestal robit bench s velkou cinkou a robil som ho s jednoruckamia ked som sa potom vratil ku klasickemu benchu bolo to uz ok..
To mě taky napadlo dělat :) A nebo ještě nemyslíte, že by třeba pomohlo dělat to na tý lavici s jištěním, jak to vede tu váhu? A nebo to je taky špatně?
To mě taky napadlo dělat :) A nebo ještě nemyslíte, že by třeba pomohlo dělat to na tý lavici s jištěním, jak to vede tu váhu? A nebo to je taky špatně?
Už jsi udělal co jsem ti radil? :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Věr Cizopasníkovi, má pravdu ten chlapec. Já ROKY přemýšlel proč jsou všechny lavice tak křivý, a pak se ukázalo, že mám kompletně a beznadějně rozhozený záda, na levý straně podstatně víc než na pravý.
Není to nic co bys dokázal spravit za měsíc nebo dva, a kromě nějakých rehabilitačních cviků není nic co by na to pomohlo.
Upřímně jsem ještě fixaci nezkoušel, protože uplně nevím, jak to myslíš. Vesměs bych řekl, že lopatky mám ve správným postavení. Nicméně je to jen můj názor a profík fakt nejsem. Z videí a různých zdrojů jsem se to snažil "okoukat" ale asi špatně. Mám si teda zaplatit trenéra na pár hodin, aby na mě dohlídl?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru