Bench - problém

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bench - problém  Úvodní stránka -> Trénink -> Bench - problém
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Imdrunk

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 8:15 pm    Předmět: Bench - problém Odpovědět s citátem

Zdravim, mám problém s benchem. Sparing parťák mi teď řekl, že mám pravačku o dost níž než levačku, jsem celej jakoby nakloněnej na pravou stranu a vůbec o tom nevim. Dělám to dokonce i při hodně nízkých vahách i když se na to snažim zaměřit aby byl střed tyče nad prsama. Prostě mi ta pravačka ujíždí a ještě jí vždycky zvedám jako druhou, že první je nahoře levačka a pak to tlačim pravou. Nějaký rady jak to pořešit abych neměl disbalanci? díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V první řadě zkontrolovat postavení ramen, resp. lopatek a jejich fixace. Odtud tyhle problémy obvykle pochází.

Derek Poundstone
blackaned

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mal som presne ten isty problem...na cas som prestal robit bench s velkou cinkou a robil som ho s jednoruckamia ked som sa potom vratil ku klasickemu benchu bolo to uz ok..
Imdrunk

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:46 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

To mě taky napadlo dělat :) A nebo ještě nemyslíte, že by třeba pomohlo dělat to na tý lavici s jištěním, jak to vede tu váhu? A nebo to je taky špatně?
CIZO

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:54 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Imdrunk napsal:
To mě taky napadlo dělat :) A nebo ještě nemyslíte, že by třeba pomohlo dělat to na tý lavici s jištěním, jak to vede tu váhu? A nebo to je taky špatně?

Už jsi udělal co jsem ti radil? :)

Derek Poundstone
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Věr Cizopasníkovi, má pravdu ten chlapec. Já ROKY přemýšlel proč jsou všechny lavice tak křivý, a pak se ukázalo, že mám kompletně a beznadějně rozhozený záda, na levý straně podstatně víc než na pravý.
Není to nic co bys dokázal spravit za měsíc nebo dva, a kromě nějakých rehabilitačních cviků není nic co by na to pomohlo.
Imdrunk

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 1:54 pm    Předmět: re Odpovědět s citátem

Upřímně jsem ještě fixaci nezkoušel, protože uplně nevím, jak to myslíš. Vesměs bych řekl, že lopatky mám ve správným postavení. Nicméně je to jen můj názor a profík fakt nejsem. Z videí a různých zdrojů jsem se to snažil "okoukat" ale asi špatně. Mám si teda zaplatit trenéra na pár hodin, aby na mě dohlídl?

Rychle na stránku:

Přejdi na: