Benzín nebo nafta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Benzín nebo nafta?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Benzín nebo nafta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Benzín nebo nafta?
nafta
40%
 40%  [ 28 ]
benzín
47%
 47%  [ 33 ]
wtf?
11%
 11%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 69

Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To s tim ze mladej fesak koupi tří litr bávo a pak nema na benal taky nechapu...miluju ty typky co si koupi 30 let staryho mercedesa nebo bavo jenom kvuli tomu aby mohli rikat ze maj mercedesa nebo bmw...Kdyby si koupili 10 staryho japonca tak jim to bude jezdit jeste 50 let a investujuou do toho minimum
(moje zkusenosti)
A s tim focusem...je to pekny to jo ale nevim jestli bych Fordu veril zvlast po tom co nam vykladal znamej kterej tam delal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Topděfka

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
keba napsal:
Merhule napsal:
ale diesel bych si rozhodne nekoupil od renaultu

Máme renault megane 1,9TDI - už asi 10 let spotřeba kolem 6-7l po městě ideální, bez poruch.Takže tak

Tak co mam ridicak, tak se znam se spousty automechaniku a vsichni nadavaji na renaulty celkove. My mame R19 v benzinu a lita paradne a pomerne i bez poruch, ale diesely sou katastrofa a to mi potvrdily vsichni ti automechanici. Holka co znam si poridila naftu a uz do ni vrazila pres 40 tacu (turbo, vecny problemy s ridici jednotkou, atd.) Od renaultu jedine benal.

jezis,kdyz si koupi starou hercnu tak se nemuze divit,kdyz se ji to vysere,a hlavne,ze je drazsi udrzovat pri zivote naftaky je celkem znama vec...
Wygh

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

benzin
ale nejraději kolo

Jesse Marunde
Merhule

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
Merhule napsal:
keba napsal:
Merhule napsal:
ale diesel bych si rozhodne nekoupil od renaultu

Máme renault megane 1,9TDI - už asi 10 let spotřeba kolem 6-7l po městě ideální, bez poruch.Takže tak

Tak co mam ridicak, tak se znam se spousty automechaniku a vsichni nadavaji na renaulty celkove. My mame R19 v benzinu a lita paradne a pomerne i bez poruch, ale diesely sou katastrofa a to mi potvrdily vsichni ti automechanici. Holka co znam si poridila naftu a uz do ni vrazila pres 40 tacu (turbo, vecny problemy s ridici jednotkou, atd.) Od renaultu jedine benal.

jezis,kdyz si koupi starou hercnu tak se nemuze divit,kdyz se ji to vysere,a hlavne,ze je drazsi udrzovat pri zivote naftaky je celkem znama vec...
Ona si koupila auto z r. 2000. Na studujici holku celkem dobre prachata. ted ho prodava, muze ti ho prodat treba i se slevou
Azrael

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja muzu srovnat Mondeo 2.5 V6 170 koni...prvni generace mondea a 2.0 TDCI 130 koni treti generace mondea. Krome 0-100, kde ma benzin naskok ( a to hlavne kvuli delsim prevodum ) sou zhruba stejne rychly, diesel je pruznejsi...spotreba benzin - klidna jizda 10, kotel 15, diesel - klidna 6, kotel 7.5

Diesel se vyplati podle toho kolik rocne najedes...ale to neni zadna novinka.
babovka

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azrael napsal:
Ja muzu srovnat Mondeo 2.5 V6 170 koni...prvni generace mondea a 2.0 TDCI 130 koni treti generace mondea. Krome 0-100, kde ma benzin naskok ( a to hlavne kvuli delsim prevodum ) sou zhruba stejne rychly, diesel je pruznejsi...spotreba benzin - klidna jizda 10, kotel 15, diesel - klidna 6, kotel 7.5

Diesel se vyplati podle toho kolik rocne najedes...ale to neni zadna novinka.

to ale platí u nového auta, u staršího už moc ne...
Bara

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Bara napsal:
babovka napsal:
Známý má 12 let starou BMW 750 a žere mu to 11-13 i když to honí jako prase... byl jsem docela překvapenej.

Tady bych si trofl tvrdit,že ti kecá.Já měl 750 i a Gold 850 ci a pod 12 klidnou to nešlo.Ostřejší jízda u BMW znamená vír v nádrži a konkrétně tady tak 18-20.

najeli jsme 600 km, brno - hradec - tam se dá jenom loudat, pak do prahy po dálnici a z prahy do brna, každou chvilku dvě kila a ukazovalo to 13... po městě je třeba počítat s dvaceti...

To pak jo.Kombinace 15-16,ale je potřeba měřit při tankování pěkně postaru,protože pc lžou a zejména BMW systém rafička z roku raz dva
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
najeli jsme 600 km, brno - hradec - tam se dá jenom loudat, pak do prahy po dálnici a z prahy do brna, každou chvilku dvě kila a ukazovalo to 13... po městě je třeba počítat s dvaceti...

Brno-Praha-Plzen-prdel u Plzne a zpatky - dohromady nejakych 820km ve 4 lidech , za tri hodiny jak tam tak i zpet :) ... Fanous benzin 1.3 a prumerna spotreba 10litru ... zpatky z Prahy po D1 od 100.km "jenom" 120 stabilne...

Jinak co psal Deadlift , tak 1.4 TSI je best motor, kterej kdy VW udelal ... a bude se davat do Fabek
babovka

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
babovka napsal:
Bara napsal:
babovka napsal:
Známý má 12 let starou BMW 750 a žere mu to 11-13 i když to honí jako prase... byl jsem docela překvapenej.

Tady bych si trofl tvrdit,že ti kecá.Já měl 750 i a Gold 850 ci a pod 12 klidnou to nešlo.Ostřejší jízda u BMW znamená vír v nádrži a konkrétně tady tak 18-20.

To pak jo.Kombinace 15-16,ale je potřeba měřit při tankování pěkně postaru,protože pc lžou a zejména BMW systém rafička z roku raz dva

asi jo. ale on stejne plati za benzin dvacku, tak ho to netlaci. a ma ho primo z cisterny. prej, ze kdyz pak natankuje na benzince tu sracku redenou vodou nechce mu to jet...
Bara

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už jen čekám až vyjde moje příští miminko na svět a asi si udělám radost.Potom se budeme divit co dělá diesel

Motorizace od SKN bude na 330 PS a 670 Nm.O-100 km/h 4,9 s a max ke 300 km/h.Spotřeba nejde přes 10 litrů ani v drsném režimu jízdy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Wygh

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jesse Marunde
smetak

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo mamonar
babovka

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Já už jen čekám až vyjde moje příští miminko na svět a asi si udělám radost.Potom se budeme divit co dělá diesel

Motorizace od SKN bude na 330 PS a 670 Nm.O-100 km/h 4,9 s a max ke 300 km/h.Spotřeba nejde přes 10 litrů ani v drsném režimu jízdy.

ad A5 - ze zacatku jsem byl nadseny, ale je to moc maly. A nazivo to vypada tuctove. Tem parametrum se mi nechce verit. To je perpetum mobile. Jen o fous horsi nez M5, a ta ma nejakejch koni.
Kdyz coupe, potom sestka...
a co nevidet se bude prodavat s trilitrovym dieselem.
babovka

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a pro chlapa co ma metr devadesat nebo kolik to bude ucinene trapeni.
Bara

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bábovka:já nemám BMW rád,ale o té šestce s tím třílitrem jsem už taky přemýšlel.A5 je menší než ta co mám teď,ale chci to jen pro sebe a hlavně je to quatro což u šestky chybí a v zimě je na Vysočině v hajzlu.Uznávám ale,že ta šestka bude hodně povedená.
P.S. ty parametry už jsem u AS5 mohl i zkusit a věř,že je to brutus Má jen 1,6 tuny a jede jako vítr.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Benzín nebo nafta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: