|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Benzín nebo nafta? |
| nafta |
|
40% |
[ 28 ] |
| benzín |
|
47% |
[ 33 ] |
| wtf? |
|
11% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 69 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 3:51 pm Předmět: |
|
|
To s tim ze mladej fesak koupi tří litr bávo a pak nema na benal taky nechapu...miluju ty typky co si koupi 30 let staryho mercedesa nebo bavo jenom kvuli tomu aby mohli rikat ze maj mercedesa nebo bmw...Kdyby si koupili 10 staryho japonca tak jim to bude jezdit jeste 50 let a investujuou do toho minimum
(moje zkusenosti)
A s tim focusem...je to pekny to jo ale nevim jestli bych Fordu veril zvlast po tom co nam vykladal znamej kterej tam delal...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | keba napsal: | | Merhule napsal: | | ale diesel bych si rozhodne nekoupil od renaultu |
Máme renault megane 1,9TDI - už asi 10 let spotřeba kolem 6-7l po městě ideální, bez poruch.Takže tak |
Tak co mam ridicak, tak se znam se spousty automechaniku a vsichni nadavaji na renaulty celkove. My mame R19 v benzinu a lita paradne a pomerne i bez poruch, ale diesely sou katastrofa a to mi potvrdily vsichni ti automechanici. Holka co znam si poridila naftu a uz do ni vrazila pres 40 tacu (turbo, vecny problemy s ridici jednotkou, atd.) Od renaultu jedine benal. |
jezis,kdyz si koupi starou hercnu tak se nemuze divit,kdyz se ji to vysere,a hlavne,ze je drazsi udrzovat pri zivote naftaky je celkem znama vec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
benzin
ale nejraději kolo _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | Merhule napsal: | | keba napsal: | | Merhule napsal: | | ale diesel bych si rozhodne nekoupil od renaultu |
Máme renault megane 1,9TDI - už asi 10 let spotřeba kolem 6-7l po městě ideální, bez poruch.Takže tak |
Tak co mam ridicak, tak se znam se spousty automechaniku a vsichni nadavaji na renaulty celkove. My mame R19 v benzinu a lita paradne a pomerne i bez poruch, ale diesely sou katastrofa a to mi potvrdily vsichni ti automechanici. Holka co znam si poridila naftu a uz do ni vrazila pres 40 tacu (turbo, vecny problemy s ridici jednotkou, atd.) Od renaultu jedine benal. |
jezis,kdyz si koupi starou hercnu tak se nemuze divit,kdyz se ji to vysere,a hlavne,ze je drazsi udrzovat pri zivote naftaky je celkem znama vec... | Ona si koupila auto z r. 2000. Na studujici holku celkem dobre prachata. ted ho prodava, muze ti ho prodat treba i se slevou _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azrael
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Ja muzu srovnat Mondeo 2.5 V6 170 koni...prvni generace mondea a 2.0 TDCI 130 koni treti generace mondea. Krome 0-100, kde ma benzin naskok ( a to hlavne kvuli delsim prevodum ) sou zhruba stejne rychly, diesel je pruznejsi...spotreba benzin - klidna jizda 10, kotel 15, diesel - klidna 6, kotel 7.5
Diesel se vyplati podle toho kolik rocne najedes...ale to neni zadna novinka.
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Azrael napsal: | Ja muzu srovnat Mondeo 2.5 V6 170 koni...prvni generace mondea a 2.0 TDCI 130 koni treti generace mondea. Krome 0-100, kde ma benzin naskok ( a to hlavne kvuli delsim prevodum ) sou zhruba stejne rychly, diesel je pruznejsi...spotreba benzin - klidna jizda 10, kotel 15, diesel - klidna 6, kotel 7.5
Diesel se vyplati podle toho kolik rocne najedes...ale to neni zadna novinka. |
to ale platí u nového auta, u staršího už moc ne... _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Bara napsal: | | babovka napsal: | | Známý má 12 let starou BMW 750 a žere mu to 11-13 i když to honí jako prase... byl jsem docela překvapenej. |
Tady bych si trofl tvrdit,že ti kecá.Já měl 750 i a Gold 850 ci a pod 12 klidnou to nešlo.Ostřejší jízda u BMW znamená vír v nádrži a konkrétně tady tak 18-20. |
najeli jsme 600 km, brno - hradec - tam se dá jenom loudat, pak do prahy po dálnici a z prahy do brna, každou chvilku dvě kila a ukazovalo to 13... po městě je třeba počítat s dvaceti... |
To pak jo.Kombinace 15-16,ale je potřeba měřit při tankování pěkně postaru,protože pc lžou a zejména BMW systém rafička z roku raz dva
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:51 pm Předmět: |
|
|
no jo mamonar _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
a pro chlapa co ma metr devadesat nebo kolik to bude ucinene trapeni. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:59 pm Předmět: |
|
|
Bábovka:já nemám BMW rád,ale o té šestce s tím třílitrem jsem už taky přemýšlel.A5 je menší než ta co mám teď,ale chci to jen pro sebe a hlavně je to quatro což u šestky chybí a v zimě je na Vysočině v hajzlu.Uznávám ale,že ta šestka bude hodně povedená.
P.S. ty parametry už jsem u AS5 mohl i zkusit a věř,že je to brutus  Má jen 1,6 tuny a jede jako vítr.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|