Bolest holeně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest holeně  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest holeně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
adamkrehky

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:04 pm    Předmět: Bolest holeně Odpovědět s citátem

Zdravím, mám problém s bolestí holeně (í). Měl jsem 14dní berle a měl jsem zánět holenní šlachy. Zánět jsem měl na spodní části holeně. Začal jsem s postupným zatěžováním. A začali mě bolet holeně. Hlavně teda více pravá (logicky jsem pravák, více jí namáhám), ale v horní části pod kolenem. Je možné, že to je způsobené tím, že jsem to začal zatěžovat na tvrdém povrchu? Např. basket- beton, běh- beton, kamenitý terén. Děkuji za vaše reakce.
PS: Dnes to začalo bolet nejvíce při skákání přes švihadlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A můžeš udělat dřep se svojí váhou bez toho, aby si tam měl bolest?

Jestli ne, tak něco podobného mám i já a už s tím jdu k ortopedovi, objevilo se to zničeho nic, po 14 denní pauze při tréningu nohou, bohužel je tam čekačka no. : (

I když teď mi došlo, že já budu mít úplně jiný úraz nejspíš, neměl jsem problém s holeněmi a Cizo mi psal něco o paterální šlaše.
adamkrehky

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako, když dělám dřep, tak to citím také i s vlastní váhou. Myslím si, že to je přetížení, mám momentálně hodně pohybu, jelikož studuji tělovýchovu. Ale nejsem si jist, co to je, tak zjišťuji názory ostatních případně jejich zkušenosti.
Izman

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

adamkrehky napsal:
Tak jako, když dělám dřep, tak to citím také i s vlastní váhou. Myslím si, že to je přetížení, mám momentálně hodně pohybu, jelikož studuji tělovýchovu. Ale nejsem si jist, co to je, tak zjišťuji názory ostatních případně jejich zkušenosti.

Ne se podobne bolistky stavaji kdyz spatne se spatne rozehreju... a nebo kdyz to prezenu s strecinkem. Zatim to odezni samo... Ale ty budes mit asi neco jineho... Jestli jsi tam mel zanet muze byt nedoleceny (a to ze to boli v jinem miste muze mit primou navaznost urco bych to nepodcenil)
fonzik

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mě často bolí, hlavně když provozuju nějaký sport jako je skok přes latku atd.

Rychle na stránku:

Přejdi na: