|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
adamkrehky

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:04 pm Předmět: Bolest holeně |
|
|
Zdravím, mám problém s bolestí holeně (í). Měl jsem 14dní berle a měl jsem zánět holenní šlachy. Zánět jsem měl na spodní části holeně. Začal jsem s postupným zatěžováním. A začali mě bolet holeně. Hlavně teda více pravá (logicky jsem pravák, více jí namáhám), ale v horní části pod kolenem. Je možné, že to je způsobené tím, že jsem to začal zatěžovat na tvrdém povrchu? Např. basket- beton, běh- beton, kamenitý terén. Děkuji za vaše reakce.
PS: Dnes to začalo bolet nejvíce při skákání přes švihadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
A můžeš udělat dřep se svojí váhou bez toho, aby si tam měl bolest?
Jestli ne, tak něco podobného mám i já a už s tím jdu k ortopedovi, objevilo se to zničeho nic, po 14 denní pauze při tréningu nohou, bohužel je tam čekačka no. : (
I když teď mi došlo, že já budu mít úplně jiný úraz nejspíš, neměl jsem problém s holeněmi a Cizo mi psal něco o paterální šlaše. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
adamkrehky

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jako, když dělám dřep, tak to citím také i s vlastní váhou. Myslím si, že to je přetížení, mám momentálně hodně pohybu, jelikož studuji tělovýchovu. Ale nejsem si jist, co to je, tak zjišťuji názory ostatních případně jejich zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:19 am Předmět: |
|
|
| adamkrehky napsal: | | Tak jako, když dělám dřep, tak to citím také i s vlastní váhou. Myslím si, že to je přetížení, mám momentálně hodně pohybu, jelikož studuji tělovýchovu. Ale nejsem si jist, co to je, tak zjišťuji názory ostatních případně jejich zkušenosti. |
Ne se podobne bolistky stavaji kdyz spatne se spatne rozehreju... a nebo kdyz to prezenu s strecinkem. Zatim to odezni samo... Ale ty budes mit asi neco jineho... Jestli jsi tam mel zanet muze byt nedoleceny (a to ze to boli v jinem miste muze mit primou navaznost urco bych to nepodcenil)
|
|
| nahoru |
|
 |
fonzik
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Taky mě často bolí, hlavně když provozuju nějaký sport jako je skok přes latku atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|