|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michalllll
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
:D:D ok a dík :D Ne, tak jako můj názor :) Myslím, že většina posiluje kvůli vzhledu :) Takyy kvůli síle, ale kdyby to nevypadalo dobře, tak myslím, že by lidé ani moc neposilovali :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Michalllll napsal: | | Pohle nezkušeného začátečníka jako já. Hlavní je podle mě vzhled :) takže "břišáky" radši než správná funkce břicha nebo jak to tu píšete :) ale jak říikam LAJCK7 pohled :) |
Tohle chce neustále většina lidí, co cvičí - bohužel. Snad si na to časem příjdeš. Pokud ne, tak je to škoda, protože bych nerad, aby sis vzpomněl někdy na tuhle diskuzi, kdyby se ti nedejbože z důvodu špatného držení středu těla stalo zranění.
Ale doufám, že si nemyslíš, že správné cvičení a funkce automaticky vylučuje to, že by si neměl buchty, protože necvičíš zrovna sed-lehy atd. To zas můžu vyvrátit z mé vlastní osobní zkušenosti. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Michalllll napsal: | | :D:D ok a dík :D Ne, tak jako můj názor :) Myslím, že většina posiluje kvůli vzhledu :) Takyy kvůli síle, ale kdyby to nevypadalo dobře, tak myslím, že by lidé ani moc neposilovali :) |
Až budeš muset v reálném životě něco těžkého zvedat, tahat nebo přemisťovat (a že takových chvil není málo), bude ti vyrýsovanej, ale slaboučkej 6pack úplně na nic, pak si vzpomeneš, na co je dobré mít silný střed těla. Nejlepší je mít oboje . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|