| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zoidy
|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:21 am Předmět: brisaky |
|
|
Můžou bejt vidět břišní svaly i když mám vrstvu tuku dík za odpověd??nemám zas takovou vanu že to leze z trička ale je tam můžou bejt vidět? _________________ gff
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
ne
(je krásně vidět, že přichází léto, lidičky se bojí jak budou vypadat v plavkách :)) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
Můžeš je pod tukovou vrstvou najít palpačně, ale vidět nebudou.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
Nezakládej pičovský topicy! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so červen 16, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
já mám na břichu nějaký to kilo navíc ( ale hlavně volnou kůži po zhubnuti :/ ) a brisaky mi jdou videt kdyz zatnu bricho, je to sice spis 4-pack nez 6-pack ale jdou videt zretelne, kdyz nemam bricho zatle tak jen jedna carka pod prvni "kostkou" na obou stranach, ale asimetricky ( to bohuzel neovlivnim )
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so červen 16, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Já zase nesouhlasím. Břišáky jdou vidět s vrstvou tuku, ale rozhodn ne vyrýsované.
Spousta atletů to tak mívá...prostě nemají úplně "tvrdé" rýslé břicho ale jde vidět, že ty břišáky prostě maj...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:30 pm Předmět: Re: brisaky |
|
|
| zoidy napsal: | | Můžou bejt vidět břišní svaly i když mám vrstvu tuku dík za odpověd??nemám zas takovou vanu že to leze z trička ale je tam můžou bejt vidět? |
Jedna dobrá rada. Ser na zrcadlo. I když ti je jen 16, neznamená to že se budeš celý den prohlížet v zrcadle a říkat si "Kde mám břišáky? Nemám jeden biceps větší než druhý?".
1) Vypadáš pak jako debil
2) Tyhle chyby většinou vidí jen jejich majitel. Všem ostatním jsou, slušně řečeno, u prdele. Čím více si jich všímáš, tím více ti vadí a přitom jsi jediný kdo s tím má problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
Zaměřte se raději na správnou funkci břicha, než na viditelné buchty. Rectus zkracuje vzdálenost mezi sternem a stydkou kostí, což je špatně a vede to k nesprávnému držení těla.
Správná otázka by měla znít, jak cvičit správně břicho, abych neměl do budoucna zdravotní problémy. Buchty patří na závodní prkna. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:18 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Buchty patří na závodní prkna. |
Na prkna patří, ale pekařská. A z nich ne na břicho, ale do
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Zaměřte se raději na správnou funkci břicha, než na viditelné buchty. Rectus zkracuje vzdálenost mezi sternem a stydkou kostí, což je špatně a vede to k nesprávnému držení těla.
Správná otázka by měla znít, jak cvičit správně břicho, abych neměl do budoucna zdravotní problémy. Buchty patří na závodní prkna. |
Palec hore.....tohle je výbornej argument... na co břišáky, když budou pracovat v tvůj "neprospěch". Že budeš vypadat jako model? Stojí to za to? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
eSko: pokud dokud to člověk používá jako argument a ne jako výmluvu, tak s tebou souhlasím :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
Pohle nezkušeného začátečníka jako já. Hlavní je podle mě vzhled :) takže "břišáky" radši než správná funkce břicha nebo jak to tu píšete :) ale jak říikam LAJCK7 pohled :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
Je upřímnej a jasně řekl svůj cíl. Kulturisty taky nezajímá správná funkce (ať žije opasek) a chcou buchty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |