|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
kdyz pracovni povinnosti nedovoli, chci pozadat, aby nekdo sestroji fotoreport vsech zhajimavych okamziku, at z toho aspon neco mam
dekuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | kdyz pracovni povinnosti nedovoli, chci pozadat, aby nekdo sestroji fotoreport vsech zhajimavych okamziku, at z toho aspon neco mam
dekuji |
dám do placu svůj foťák a uvidíme, co vznikne... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
jj to by bolo skvelé, nejaké video by tiež nezaškodilo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
No já to vidím cca kolem té desáté a jelikož jsem dnes nebyla, dle možností dám prsa, biceps, možná ramena a pupka. A jako žádné šolichání, vy bando líná _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já se teda zjevím až někdy v budoucnosti, takže na jednoho z top5 exotů fóra si budete muset počkat
Ale doufám, že se ještě letos něco někde zorganizuje |
Kdo te nominoval do Top5 a kdo jsou tvy kokurenti ?? Napada me jen Rando a Tommy
Jinak zitra dojdu presny cas nevim, ale kolem te cca pul 11 tam budu snad nebudu sikanovat, a zbit hned u vchodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Někdo mě tu označil za největšího exota, s čímž musím hrubě nesouhlasit - ale místo v top5 vidím reálně :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
a kurva proc jste mi nenapsali? ja to ctu az ted a zitra nemuzu. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | a kurva proc jste mi nenapsali? ja to ctu az ted a zitra nemuzu. |
A kdo si na tebe kurva Mikšulíne ma po dvou letech vzpomenout?
Tak si to zitra zarid tak, abys mohl, jinou radu pro tebe nemam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:49 pm Předmět: sraz |
|
|
Po 10té hodině jsem tam. Těším se na všchny :-) _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:48 am Předmět: Re: sraz |
|
|
hm tak jsem z5 a makam ani jsem se poradne nerozloucil : ( spechal jsem do prace : (
Cviceni super, ve sprchach jsem se nejdriv oparil a pak mi malem umrzly koule : ( nastesti nasledky jsou minimalni.
Diky Tracey za opravu techniky pri rozpažkach :)
Jinak jste vsichni namakany prasatka, pripadal jsem si tam jako fousata, anorekticka baletka s pivasem  (vsichni tak 2x vetsi nez ja :) no aspon mam motivaci na priste)
Sice jsem moc nekomunikoval ale aspon jsem si poradne zacvicil. Btw jestli budou nejaky fotky tak prosim i se jmenama  jediny koho si moje stara hlava pamatuje je RAT, Tracey a Mirus
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
To jste to cvičení stihli nějak rychle... (předpokládám, že zbytek se teď někde cpe  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|