|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: so červen 02, 2012 3:37 pm Předmět: re sraz |
|
|
tak plzenšký pekáč a pěkná cvičba s prasatkama :)
bylo to moc fajne :) hlavne nas vsechny pobavila opravd vtipná sprcha v B1F.
fotky prej budou večer a nějaky se docela povedly tak se taky těšim :)
byli jste fajne zlatíčka :)
a izmana sem tam jako většina vubec nezaregistroval...škoda mohl jsi na sebe upozornit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: so červen 02, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
Já taky všem děkuji, ráda jsem vás všechny poznala a doufám, že se zase brzy domluvíme
Daymoonovi děkuji za společný trénink, Bosorce za úžasné proteinové tyčinky, všem ostatním za účast a za bolest bříška a mimický svalů z neustálého smíchu
A Smile04 za pochvalu fitka, od Tebe jsem to fakt nečekala _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 02, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
Subjektivně jeden z nejlepších srazů, protože tak jako dnes jsem se dlouho nenasmál. Dvojice arnie a mirus, když jim ještě do toho přisolujeme je nezvladatelná :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 02, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
A Smile04 za pochvalu fitka, od Tebe jsem to fakt nečekala |
poprve sem to tam jen prošel pokraji...ten zadek tam uplně zaniká mezi tou přehršlí strojů a to bylo právě to co se mi nelíbilo :D...
více gum a prostoru na vzpírání a crossfit , méně zbytečných strojů
to je můj skromný názor :)...pro priklad uvadim že sem asi 5 minut hledal stroj na ramena jinak to tam je ok...že nikomu nezavazím když si tam vzadu házím s činkama :P
jo a toho spoluobčana co tam jel ten bench press asi s 200+kg rozsahu 2 cm na balon vyhodte nebo se vam tam zabije brzo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: so červen 02, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Vy jste teda rychlí  Já se přidávám a děkuju za skvělou atmosféru, bylo to moc fajn, ráda jsem vás viděla konečně naživo a těším se na příště
Izmane, to je teda super, že si mě pamatuješ... bohužel, kdyby mě ostatní až v Mamutovi neupozornili, vůbec bych nevěděla, žes tam byl...
Je pravda, že křeč v čelisti budu mít ještě tak týden  A to jsem myslela, že všichni budou rozebírat techniku apod. a místo toho jsem se dozvěděla úplně jiný věci _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: so červen 02, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, nasmáli jsme se. Výborný sraz, dobře se cvičilo, skvělý bradla a pořádný jídlo..... akorát ty sprchy
Proteinové tyčinky
40g ovesných vloček
30g proteinu
20g arašídového másla
trocha vody
- vločky rozmixovat, vše zamíchat, umatlat do tvaru a do lednice. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červen 02, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červen 02, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tak uz jsem taky doma.
Urcite to stalo za to, aspon vim trochu jak kdo vypada, dokonce i Izman (delal jsem vedle nej drepy).
Celkove me posika a bouchaci v ni namotivovaly, snad to chvili vydrzi, musim na sobe este moc moc makat.
B1F hodnotit moc nemuzu, nemam s cim srovnavat, krome tech desnych sprch s teplotnima sokama.
Az bude nekde davat spolecnou fotku tak tam napiste kdo je kdo, asi tak u poloviny si nejsem jistej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
To ze jste me vetsina nezapsali se nedivim cvicil jsem si podle sveho a je pravda ze pri tom moc komunikativni nejsem : (
Mam pocit ze jsem vedle Drapera predstiral cviceni s jednoruckami ale to nevim jiste.
Judson - no vzdyt rikam ze jsem vypadal jak vousata anorekticka baletka s pivasem :D :D (jo a s cinkou)
To ze jsem nebyl u Mamuta me fakt stve, protoze i kdyz se to nezda tak fakt dokazu sekladat i viceslovne vety.
No snad priste (a snad to nebude trvat rok)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Mam pocit ze jsem vedle Drapera predstiral cviceni s jednoruckami ale to nevim jiste. | Draper tam vůbec nebyl :-) Možná jsi byl vedle mě, ale měl jsem oči plný potu, tak nevím :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Izman napsal: | | Mam pocit ze jsem vedle Drapera predstiral cviceni s jednoruckami ale to nevim jiste. | Draper tam vůbec nebyl :-) Možná jsi byl vedle mě, ale měl jsem oči plný potu, tak nevím :-) |
Hm tak to jsem asi uuuuplne mimo
Co se tyka potu to mi ani nemluv :D to me nadchlo tak bylo to ze tam bylo relativne teplo, prost jsme se nemusel zahrivat tolik jako u nas v posilce. I kdyz pak se nedivim ze Draper tam musi mit ty tricka 4 :D a dva rucniky.
Jako co se tyka cviceni luxus a jsem nadsenej, co se tyka komunikace z me strany vazla, ale ja pri cviceni nekomunikuju skoro vubec. Pak jsem se musel zdejchnout do prace. Ale jsem rad ze jsem se otocil aspon na to cviceni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
... _________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne so červen 02, 2012 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Pratele, ted jsme dorazili, takze nebudu psat nic :) jde se na report a trideni fotek. Nase poznatky sesmolime jeste dnes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Izman napsal: | | Mam pocit ze jsem vedle Drapera predstiral cviceni s jednoruckami ale to nevim jiste. | Draper tam vůbec nebyl :-) Možná jsi byl vedle mě, ale měl jsem oči plný potu, tak nevím :-) |
neeeeee NEEEEEE JA SE Z VAS POSERUUUU xDDDDDDDDDDDDD
a ja myslel že vtipy už skončily :D
| citace: | | Pratele, ted jsme dorazili, takze nebudu psat nic :) jde se na report a trideni fotek. Nase poznatky sesmolime jeste dnes. |
super moc se těšim na fotky...mohli by jste je zabalit nahrat někam na file server? třeba uložto?
jo a fotku ala ŽABÁK prosimtě dejte maximalně sem a pak ju smažte [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|