|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
avanti

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že jste nedali vědět o týden dřív. Už jsem slíbila v práci účast na prezentačním stánku. _________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
Ustinov, prace počka, nemá nožičky. Hlavne domluvte dobre jidlo, na to se nasledne tesime. Samozrejme dobre zacvicit, kde se nas vejde vic a nebudou na nas lidi koukat, jak na zjevení.
Tracey: B1F je kde ? to asi nebude to v kterem sme byli minule.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
Arnie: prace jo, ale kdyz tam nepujdu ja, bude muset nekdo misto me, a to klukum nemuzu udelat
tak snad bude nejaky jiny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
Kdyby Daymon z toho neudelal akci roku, nikdo by o tom nevedel :)
Pro nas neni problem za dalsich 14 dnu se kdekoliv sejit, stejne jetste planujem VelMez a ty nove fitka objet.
Kazdopadne kdyby to bylo u nas, posilovna je obrovska, kazdy si zacvičí 20 lidi neni počet a jidlo bych zamluvil a domluvil vip ve steakbaru, nekteri mistni clenove uz na vlastni kuzi okusili
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Kdyby Daymon z toho neudelal akci roku, nikdo by o tom nevedel :) | kdybych to nechal na tobě, nic by nebylo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Arnie_one napsal: | | Kdyby Daymon z toho neudelal akci roku, nikdo by o tom nevedel :) | kdybych to nechal na tobě, nic by nebylo |
No on to puvodne mel byt jen obycejny trenink s Arniem, Madballem, tebou a mozna jeste nekdo, no ale kdyz uz je z toho mega sraz tak ok :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:54 pm Předmět: sraz |
|
|
Ahojte, já bych taky mohl dojet. Jestli můžu. Jen dejtě vědět teda kam přesně a kdy? _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
Mira, to by bylo fajn :)
Drejpe, doufam, ze stale plati, ze si dem zacvicit, nejak se to zvrhava
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:09 am Předmět: |
|
|
Přidal jsem hlasování, prosím hlasujte, není jednotný názor na času ani místě.
Já osobně volím InCore dopoledne. U BG se nedá dobře parkovat a bude tam narváno. InCore sice příliš neznám, ale podle fotek je o poznání větší a prostornější. Parkování v Líšni nebude taky med, ale taková krize jako na Kotlářské to nebude určitě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:26 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Mira, to by bylo fajn :)
Drejpe, doufam, ze stale plati, ze si dem zacvicit, nejak se to zvrhava |
Jeste nevim, ale ja na srazech obvykle necvicim, takze asi ne, ale neboj, budu se ti venovat :)
| daymoon napsal: | Přidal jsem hlasování, prosím hlasujte, není jednotný názor na času ani místě.
Já osobně volím InCore dopoledne. U BG se nedá dobře parkovat a bude tam narváno. InCore sice příliš neznám, ale podle fotek je o poznání větší a prostornější. Parkování v Líšni nebude taky med, ale taková krize jako na Kotlářské to nebude určitě. |
Jo InCore bude asi nejlepsi volba, cas asi okolo poledne jako vzdy ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|