Boty jsi vybral dobře, měl jsem je taky na noze a rozhodoval se mezi nima, ale nakonec jsem je nevzal, protože kvůli sportovnímu designu by se nedaly moc nosit po venku.
Ale zvykneš si, je to přeci jen jiný typ boty než klasické. Navíc přesně tyto používá snad většina CFťáků.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já chtěl tyhle, ale sehnat v ČR nejdou. Vlastně i ty boty, co mám já v černé barvě a velikosti UK9 už byly poslední, měli je jenom v jednom e-shopu, takže jsem měl štěstí.
Neremcej a zkus sehnat někoho, kdo jede taky. Takhle se ztrácej fandové... chceš jít na soutěž a pak se na ní vykašleš a nakonec to bude líto hlavně tobě. Z Prahy tam pojede milion lidí a určitě tě někdo vezme. Jako na koho se mam pak těšit. Budeš tam takovej Chris Spealler a získáš desítky fanynek!
Budou i jiné příležitosti, teď se bojím, že na to ani není forma. Už jenom z fóra je tu X lidí, co mě bez mrknutí oka převálcuje a ještě tam budou další borci, kteří ronnie nenavštěvují. Vím, že umístění je až druhotné, ale projít si ty všechny trable, abych se tam dostal a pak si nechat vyprášit kožich.. Radši mě už nepřemlouvejte, akorát mě to pak bude víc mrzet.
Hele, v pohodě. Měl si rovnou napsat, že se prostě bojíš, že na to ještě nemáš formu, nechceš nad mnohými prohrát a né že nejsou peníze.
No a co, zkusíš to příště, zatím budeš mít čas dopilovat pořádně formu a pak jim to třeba ukážeš, já myslím, že na to máš .
Já tě chápu, pár takových situací se mi taky stalo (a nemusí to být jen o cvičení) - je těžký si to třeba přiznat, ale když se naučíš přijmout realitu, nevymlouvat se a postavit se tomu, jedině dobře pro tebe - překonal si další překážku.
Jo zní to trochu jak morální "kázání", ale snad jsi mě pochopil dobře, prostě se ti soutěžit zatím nechce - no a ? Zkusíš příště...
PS: já jsem třeba nesnášel závodění, výsledky na závodech jsem měl 50% oproti těm na trénincích, jednou jsem si nechal schválně ujet autobus, abych nemusel na závody... :-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
A čím si myslíš, že to bolo Frozzi, že si mal polovičné pretekové výkony oproti tréningovým? Nebolo to tým, že si málo pretekal? Ja ta Moocha nechcem prehovárať, ale čím viac tie preteky budeš odkladať, tým viac sa môže stať, že ani na žiadne už nepôjdeš a možno sa na to aj úplne vyserieš. Takto možno prídeš na tú súťaž a skončíš medzi poslednými ale zistíš, kde máš slabiny oproti ostatným, čo ti vyhovuje a nevyhovuje pri vrcholnom nasadení atď. Ide o tzv. "vysúťaženie sa". Ja tam tiež nejdem vyhrať, preto aj idem v týme, ale aspoň nazbieram nejaké skúsenosti, pokecám s ľuďmi čo robia to isté čo ja a možno sa niečo nové dozviem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru