|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tsunami

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
Ahoj, sice se nevěnuji crossfitu, ale ZÁVODY nejsou jen od toho, abys tam všehcno vyhrál, ale je to taky společenská událost, kde se sejdou lidé se stejnými zájmy...makáš dost, jak tu v logu vidím a čím víc si člověk zkusí závodů tím líp, podle mě :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | A čím si myslíš, že to bolo Frozzi, že si mal polovičné pretekové výkony oproti tréningovým? Nebolo to tým, že si málo pretekal? |
Pretekal jsem 1x za 7/14 dní, 5-6 let v kuse.
Ne, bylo to tím, že jsem na nich byl nesoustředěný, vynervovaný a neměl jsem je rád.
Já Moochu od ničeho odrazovat nechci a souhlasím s tím, že účastnit se závodů je SUPER věc hned v několika aspektech. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: | | A čím si myslíš, že to bolo Frozzi, že si mal polovičné pretekové výkony oproti tréningovým? Nebolo to tým, že si málo pretekal? |
Pretekal jsem 1x za 7/14 dní, 5-6 let v kuse.
Ne, bylo to tím, že jsem na nich byl nesoustředěný, vynervovaný a neměl jsem je rád.
Já Moochu od ničeho odrazovat nechci a souhlasím s tím, že účastnit se závodů je SUPER věc hned v několika aspektech. |
Tak to chápem, že to muselo byť frustrujúce. Ale od toho tam je tréner aby ti pomohol. Ja som zase čisto pretekový typ.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Hele a ty si myslis, ze treba ja mam nejakou sanci neco vyhrat nebo tak? Je mi jasny, ze si tam jedu pro vyprask a nepostoupim do toho finale nebo co to je. Ale o tom to preci neni. Tesim se, ze vas konecne poznam vsechny osobne.
BTW dyt Cindy mas lepsi jak ja
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Pripájam sa k tým dvom nadomnou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Pravda je taková, že mi spadl obrovský kámen ze srdce, když jsem Davidovi napsal, že se nezúčastním. Že se jedu jenom dobře bavit a vyzkoušet si závodění, to jsem si taky říkal. Ale nervy to neodstranilo. Kolikrát jsem měl uprostřed tréninků myšlenky, že tu činku zahodím, půjdu domů a vykašlu se na cvičení úplně. Teď zase cvičím pro radost, né z povinnosti.. Přišel jsem po devíti hodinách z práce a nemůžu se dočkat, až vlítnu na hrazdu. Jestli mě teda chápete.
Třeba na těch závodech budou shyby na čas, cindy a angie a já se budu mlátit do hlavy, co jsem to za vola, že jsem nejel. Ale aspoň mě to donutí příště nestáhnout ocas a vážně jet.
A kdybych to měl za rohem, tak se přijedu aspoň dívat.
No, držím vám palce. Děkuju Frozzovi, že to rozlousknul a pochopil a Vám ostatním za podporu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 12:16 am Předmět: |
|
|
WOD
Angie
100 pullups
100 pushups
100 situps
100 squats
Time: 15:29
Sladký sny, Cocmane
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
No hele nejsi jedinej, kdo si uprostred cviceni rika, ze by to mel zabalit atd. Ja to mam u kazdyho cviceni. Ale pak mam zase chut si neco zacvicit, protoze me to proste bavi. Popravde to nechapu. Neni to preci o tom, jestli neco zvladnes nebo ne, ale je to o ty komunite tech lidi. Uvidis super vykony, zafandis a poznas spoustu lidi, co se pohybujou ve stejnym sportu jako ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
Dneska jen 10km na kole
Co vám pomáhá proti bolesti spodních zad? Strečink mi to jenom zhoršuje.. Na RW byl tuším článek o regeneraci této části těla, ale ani za boha ho nemůžu najít.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Dneska jen 10km na kole
Co vám pomáhá proti bolesti spodních zad? Strečink mi to jenom zhoršuje.. Na RW byl tuším článek o regeneraci této části těla, ale ani za boha ho nemůžu najít. |
Cvičiť brucho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
Ale špeciálne cviky na posilnenie HSS.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
Už jsem si dohledal, zkusím, děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
WOD
CrossFit Disco
10 rounds
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1x reps
Power clean (75% bw) - 55kg
Pull-ups
---
První trénink po čtyřech dnech, to je asi nejdelší pauza od doby, co crossfitím.
Vůbec jsem nechtěl cvičit, ale pak jsem viděl ten článek na ronniem o CF games 2012, které jsem sledoval celé od začátku až do konce.. Nějak to na mě dolehlo, nevím, prostě jsem nazul svoje CF boty a CF spoďáry a šel cvičit
pokusím se to zase brát jako zábavu, prostě nevypustit u každého WODu duši a neodjebat si záda kvůli zbrklosti a špatné technice.. a pořádně zamakat, propotit triko a sedřít ruce, však to znáte :)
dám ještě druhou fázi, už jsem dlouho nemrtvolil, tak si půjdu lehce zatahat do fitka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|