Tak dneska jsme na těláku běhali 400m. Musím se pochlubit, že jsem dal na řiť celý třídě a to včetně kluka, který běhá 1000 závodně takže veliká radost a to hlavně proto, že běhám cca dvakrát do roka .. čas: 59:85
Jo a dřepy asi odsunu na jindy. Jak nejsem zvyklý běhat.. no jsou unavený nohy
Psal si kulturistický trénink nohy, tak třeba mě se hodně osvědčila kombinace předkopávání, určíš si max váhu se kterou dáš krásně technicky 20 opáček a jedeš po jedné cihličce až na nulu :-D pauzy tak aby ses nepo*** a pak po předvyčerpání kvadrů pěkně dřepy, 10-20 opakování s lehčí vahou, nohy pěkně u sebe a v horní pozici nepropínat kolena ať se neztrácí napětí ve svalech :) enjoy
Kamarád mi do toho trochu funí a kecá, toho si nevšímejte. Jo Drape, jestli čteš, tak na prvním videu jde vidět "dřepující slečna"
A než mi někdo začne kritizovat předklon.. Jsou to PRka
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
jinak zdravím všechny z kraje vína :) zvláštní je, že ač se ocitám v epicentru otrav ethanolem, nikdo tu slovo prohibice nezná, přivítání domácí slívkou mi připomnělo tenhle vesnický život, který mi kdysi býval tak velmi blízký.. stejně se těším domů.. V neděli snad bude trénink :)
3 rounds of
10 burpee pullup
50 panáků
10 toes to bar
50 panáků
Time: 10:51 (dosavadní rekord 14:48)
20 pieces of angie
20 rounds of
5 pullups
5 pushups
5 situps
5 squats
Time: 16:42 (dosavadní rekord 13:24)
----
Dnešní první WOD byl můj první WOD vůbec (asi před 6 měsíci) akorát jsem to popletl, protože místo druhých panáků měly být dřepy, ups
Angie.. No, s dechem jsem mohl ale u 16 kola už jsem byl absolutně vyčerpanej.. Taky už jsem tak měsíc nebo dva neshyboval a neklikoval, to mě určitě zpomalilo
Večer druhá fáze, možná ve fitku, možná zase doma, to je ve hvězdách
Tak to děkuju pěkně ale pravda je, že jsem do toho šel s dost rozbitými spodními zády, třeba by to bylo všechno jinak, kdybych byl odpočatej.. Však já se do toho zase dostanu :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru